Language

FOLLOWS:

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/acrylic_filter_bag.jpg

Tas panyaring Acrylic

Keterangan:

1.

Description

Jarum saring plastik punched jarum

2.

images

3.

MOQ

4.

Sample

5.

packing

6.

Spek lan Fitur

Material

Akrilik / akrilik scrim

kekandelan

1.9

Bobot (g / sqm)

500

Kapadhetan (g / cm³)

1.17

Kapabilitas udara (m³ / m² / min)

10 ~ 14

Kekuwatan Ketegangan Warp (N / 5x20cm)

> 1000

Strenght Tensile Tenang (N / 5x20cm)

> 1300

Rega Moisture (20 ℃ lan kelembapan 65% r)

1.00%

Elongasi Warp (%)

<30

Elongasi Maling (%)

<50

Dhukungan Dhukungan

Ya

Operasi Kalor Sing Terus (℃)

135

Operasi Kalor Kelembapan sing Terus (℃)

125

Bedah Panas Pepe Panas Pinggir (Short Term) (℃)

150

Biologi (Mildew, Bakteri)

apik tenan

Alkalis

padha

Asam Mineral

apik tenan

Asam organik

banget

Agen Pengoksidaan

apik

Pelarut organik

apik tenan

7.

Finishing

Setelan panas-calendering-panas

8.

Aplikasi Product

Bahan Kimia / Baja / Pembakaran sampah / Thermoelectricity / Material Konstruksi

9.

Dianggo

Filter Udara

10.

Koleksi

Filter Felt

11.

Spesialisasi nyuplai

1. Jarum puched dirasakake 2. Kain filtrasi tenun 3. Tas Filter 4. Kandhang Filter 5. Filter tabung garis produksi otomatis

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
Jarum plastik blonone sing dirasakake jarum plastik yaiku polyacrylonitrile, digunakake minangka bahan mentah dening jarum sing dirasakake sistem hukum, lan banjur liwat suhu medium acrylic medium anti banyu dipikolehi suhu ketahanan hidrolisis. Napas 14 m3 / m2, kuantitas min, suhu kerja cepet: 160 ℃, 140 ℃ pakaryan normal. Jarum dirajut ing mesin akrilik nalika kain dhasar nguatake gaya vertikal lan horisontal.

Advantage:
Tas lebu kanthi resistensi kimia lan resistensi hidrolisis



digunakake kanthi akeh ing pembakaran sampah, aspal, tarian semprotan pabrik tambang batu bara, kayata daya kumpul bledug gas tanduran daya, duwe fitur ing ngisor iki:

Contact Formulir
Menu