Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/acrylic_filter_bag.jpg

Tas panyaring Acrylic

Keterangan:

1.

Description 

Jarum saring plastik punched jarum 

2.

images 

 

3.

MOQ 

 

4.

Sample 

 

5.

packing 

 

6.

Spek lan Fitur 

Material 

Akrilik / akrilik scrim

kekandelan 

1.9

Bobot (g / sqm) 

500

Kapadhetan (g / cm³) 

1.17

Permeabilitas Udara (m³ / m² / min) 

10 ~ 14

Kekuwatan Ketegangan Warp (N / 5x20cm) 

> 1000

Strenght Tensile Tenang (N / 5x20cm) 

> 1300

Rega Moisture (20 ℃ lan kelembapan 65% r) 

1.00%

Elongasi Warp (%) 

Elongasi Maling (%) 

Dhukungan Dhukungan 

Ya

Operasi Kalor Sing Terus (℃) 

135

Operasi Kalor Kelembapan sing Terus (℃) 

125

Bedah Panas Pepe Panas Pinggir (Short Term) (℃) 

150

Biologi (Mildew, Bakteri) 

apik tenan

alkalin 

padha

Asam Mineral 

apik tenan

Asam organik 

banget

Agen Pengoksidaan 

apik

Pelarut organik 

apik tenan

7.

Finishing 

Setelan panas-calendering-panas

8.

Aplikasi Product 

Bahan Kimia / Baja / Pembakaran sampah / Thermoelectricity / Material Konstruksi

9.

Dianggo 

Filter Udara

10.

Koleksi 

Filter Felt

11.

Spesialisasi nyuplai

1. Jarum puched dirasakake 2. Kain filtrasi tenun 3. Tas Filter 4. Kandhang Filter 5. Filter tabung garis produksi otomatis

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
Jarum plastik blonone sing dirasakake jarum plastik yaiku polyacrylonitrile, digunakake minangka bahan mentah dening jarum sing dirasakake sistem hukum, lan banjur liwat suhu medium acrylic medium anti banyu dipikolehi suhu ketahanan hidrolisis. Napas 14 m3 / m2, kuantitas min, suhu kerja cepet: 160 ℃, 140 ℃ pakaryan normal. Jarum dirajut ing mesin akrilik nalika kain dhasar nguatake gaya vertikal lan horisontal.

Advantage:
Tas lebu kanthi resistensi kimia lan resistensi hidrolisis



digunakake ing tambang, insinerasi sampah, aspal, garing lan pabrik semprotan pabrik batubara, kayata nglumpukake bledug gas flue pembangkit listrik, nduweni fitur ing ngisor iki:

 

Tambang - Kolektor bledug sing cocog karo tas filter

Kantong saringan akrilik utamane digunakake ing penghilang bledug ing pabrik watu, penghapus bledug tas pabrik watu, penghapus bledug layar getar saka tambang, penghapus debu sistem penghancuran tambang lan penghapus debu saka mine.

1. Pencet debu pabrik watu


Penghapus debu shizichang duwe jinis penghapus debu kanthi level pilihan kaping pisanan, sing nggabungake kaluwihan penghapus debu kanthi ruangan sing diunekake lan denyut nadi, kanthi lengkap ngrampungake kekurangan intensitas ruangan sing mbebayani lan operasi serentak saka denyut nadi lan nyaring, lan ngembangake ruang lingkup remover debu sub tas. Amarga kekhususan struktur kolektor bledug ing tambang, efisiensi ngilangi bledug luwih apik lan umur servis tas filter alat kasebut dawa. Iki minangka jinis pengumpul bledug tas kanthi kinerja apik banget. Digunakake sacara wiyar ing bahan bangunan, semen, metalurgi, pabrik pertambangan lan industri tahan api.

Pabrik penghilang bledug ing pabrik watu kasebut duwe kaluwihan saka struktur sederhana, biaya investasi murah, operasi sederhana lan andal, lan sarat teknis sing kurang kanggo manajemen lan pangopènan. Pabrik penghilang debu ing pabrik watu nduweni ciri resistensi cilik, efisiensi ngilangi debu sing dhuwur, volume udara gedhe, kinerja stabil, area lantai cilik, struktur sederhana, praktis lan murah. Sawise bledug sing ngemot gas mlebu saka mlebu udara ndhuwur hopper awu, kanthi tumindak deflektor angin, aliran udara bakal pindhah menyang arah lan laju aliran mudhun. Bagéyan saka bledug partikel sing gedhe dipisahake lan tiba ing tumpukan abu amarga tumindak gaya inersia.

Pabrik penghilang bledug ing pabrik watu kasebut duwe kaluwihan saka struktur sederhana, biaya investasi murah, operasi sederhana lan andal, lan sarat teknis sing kurang kanggo manajemen lan pangopènan.

Amarga kekhususan struktur kolektor bledug ing tambang, efisiensi ngilangi bledug luwih apik lan umur servis tas filter alat kasebut dawa. Iki minangka jinis pengumpul bledug tas kanthi kinerja apik banget. Digunakake sacara wiyar ing bahan bangunan, semen, metalurgi, pabrik pertambangan lan industri tahan api.

 

2. Penagih bledug jinis gel ing tambang

Filter tas ing tanduran watu minangka jinis kolektor debu jinis cangkang bunder kanthi volume udara sing akeh, efek reresik awu sing apik, efisiensi ngilangi debu sing dhuwur, operasi sing dipercaya, pangopènan sing gampang lan area lantai cilik.
1. Kolektor bledug ing tambang kasusun saka kothak ndhuwur, kothak tengah, hopper awu, dhukungan, perakitan tas penyaring, mekanisme anti tiupan lan reresik, katup pembuangan abu, lsp.
2. Sistem bledug lan filtrasi: biasane kasusun saka tas panyaring, kandhang tas, rakitan kembang, rapper awu lan sistem mlebu udara tangensial
3. Sistem reresik awu lan awu: pembuangan tekanan tinggi, pipa bertiup puteran, motor deceleration.
4. Sistem kontrol elektronik: sistem kontrol otomatis.

Filter tas ing tanduran watu minangka cangkang bunder, sing bisa nyepetake dawa kolektor bledug lan nggampangake susunan. Iki dilengkapi hopper awu.
Kanggo awak, kita ngrancang kekuwatan kanthi kombinasi beban sing ora apik; gunakake piring Q235A.
Spesifikasi tas filter φ 260 seri. Pucuk ndhuwur filter tas nggunakake pelat penekan karet, sing nduweni kinerja panyegelan sing apik lan ganti tas sing gampang lan cepet. Saben tas filter dilengkapi kandhang tas baja karbon.
Kontroler nganggo rong ijol-ijolan otomatis lan manual.
Kanggo mesthekake filter tas lan operasi, saben kolektor bledug uga dilengkapi bolongan deteksi kebocoran tas.
Debu sing ngemot gas mlebu ing sisih ndhuwur ruangan filter kanthi arah tangensial. Ing meksa empar partikel gedhe lan partikel bledug kenthel, partikel cilik hopper awu kasebar ing antaraning kanthong ruangan panyaring ing sadawane tembok silinder, sing diblokir dening tas kasebut. Udara sing diresiki dikumpulake ing kamar reresik liwat pandhuan tas ing papan kembang liwat port pandhuan tas ing tembok tas, lan dihirup kipas lan dibuwang menyang swasana.


Karakteristik penyaring tas ing tanduran watu:
1. Desain pola aliran siklon cangkang bisa duwe peran lokal ing siklon lan nyuda beban tas filter. Wujud lemari silinder kasebut seragam.
2. Kipas tekanan tinggi kanthi peralatan digunakake kanggo nyebul maneh lan ngresiki awu, sing ora diwatesi karo kondisi sumber udara nalika nggunakake. Bagéan sing ringkih sithik, pangopènané gampang lan andal, lan kerugian saka reresik awu nadi saka hawa sing dikompres diatasi. Kantong saringan dawa bisa digunakake kanggo nyebul udhara dawa kanthi jarak anti jotosan, sing bisa nggunakake ruangan kanthi wiyar lan ngenggoni area cilik.
3. Kantong datar trapezoidal digunakake kanggo nyaring tas pabrik watu, sing duweni amplop gedhe, lan mung bisa ngilangi akumulasi bledug mung sapisan, sing kondusif kanggo nambah umur tas.
4. Filter tas ing tanduran watu kanthi otomatis ngontrol reresik punggung rotary back rotary, lan kanthi otomatis nyetel siklus reresik awu miturut konsentrasi inlet. Yen dibandhingake karo cara kontrol wektu, cukup wajar lan bisa dipercaya.

 

3. Kolektor bledug layar getar tambang

Remover bledug layar sing saya kedher, uga dikenal minangka filter kerikil, minangka salah sawijining peralatan pemurnian debu sing umume digunakake ing operasi layar geter, sing ngatasi polusi sing disebabake dening layar geter sajrone geter. Saiki, remover debu layar sing kedher wis akeh digunakake ing pertambangan, bahan bangunan, gandum, industri kimia, casting, keramik lan industri liyane, lan minangka kolektor bledug utawa peralatan koleksi bahan.



Prinsip kerja kolektor bledug layar getar:
Debu sing akeh digawe nalika layar kedher. Nalika remover bledug layar geter wiwit bisa digunakake, kipas sentrifugal saka penghapus debu nggawe area tekanan negatif ing papan sing kebanjiran bledug, lan bledug sing ngemot gas dihirup menyang kolektor bledug. Ana sawetara tas filter ing kolektor bledug. Nalika bledug sing ngemot gas ngliwati tas filter, bledug kasebut diblokir lan dipisahake, lan gas sing diresiki dibuwang liwat kipas. Nalika bledug ing lumahing tas filter nambah lan nilai resistensi pemotong tekan angka sing wis ditemtokake, sensor tekanan ngirim sinyal menyang kothak kontrol listrik. Sistem tiup pulsa sing dikontrol dening PLC kanthi otomatis nyemprotake tas filter kanthi otomatis, lan bledug sing dipasang ing tas penyaring digoyang, lan pipa debit awu sing disegel langsung tekan sabuk. Yaitu, tas penyaring tetep dijaga kinerja filtrasi sing apik, lan ora ana bledug sekunder sing digawe. Miturut pakaryan layar kedher lan kahanan nyata ing situs, desain lan instalasi piranti ngilangi bledug ditindakake, lan masalah kayata pamulihan lan pangowahan layar ing layar kedher bakal dianggep lengkap.


Fitur utama kolektor bledug layar sing kedher:
1. Investasi sekaligus mung sithik, lan dibandhingake karo pengumpul bledug liyane, bisa digunakake sajrone 2 wulan lan biaya investasi bakal bisa dideleng maneh.
2. Cocog kanggo ngilangi bledug sistem layar geter batubara, sinter lan bijih.
3. Remover debu dikontrol dening PLC kanthi otomatis, lan stabil lan andal.
4. Debu sing ditemokake dening kolektor bledug langsung bali menyang tong sampah utawa sabuk tanpa polusi sekunder, ngirit sumber daya manungsa lan materi lan daur ulang bahan baku.
5. Konsumsi tenaga listrik sithik, lan biaya operasional lan manajemen kurang.
6. Miturut sifat lan suhu bahan kasebut, macem-macem bahan bahan saringan dipilih kanggo njamin efek ngilangi bledug lan umur layanan.
7. Pengumpul bledug ora duwe pendhudhukan tanah.
8. Efisiensi pemurnian dhuwur, sing memenuhi persyaratan indeks perlindungan lingkungan, lan ngatasi masalah polusi debu ing layar geter.

 

4. Penagih lebu sistem remuk tambang

Kolektor bledug saka sistem penghancuran tambang umume digawe saka kothak ndhuwur lan ngisor, hopper awu, piranti pembuangan abu, piranti nyaring, piranti injeksi, kipas konsep lan komponen utama liyane. Keuntungan saka perawatan debu sing gedhe, efek pemurnian sing apik, operasi sing bisa dipercaya, ngirit ruangan instalasi lan pangopènan saben dina sing gampang. Iki digunakake bebarengan karo crusher palu, crusher rahang lan crusher dampak.

Sistem penghancur bledug saka tambang digunakake kanggo sistem penghancuran tambang kanggo ngatasi masalah lebu gedhe banget lan polusi serius ing proses ngremuk, misahake lan transportasi bijih kanthi mesin. Kolektor bledug saka crusher dipasang nganggo piranti koleksi bledug ing titik bledug, lan bledug disedhot menyang kothak kolektor bledug crusher kanthi tekanan negatif kanggo perawatan pemurnian, supaya bisa misahake bledug saka hawa sing resik.

Kolektor bledug saka sistem penghancuran tambang nggunakake kipas sentrifugal kanggo ngasilake area tekanan negatif ing tutup panyegelan debu, lan nyedhot lebu menyang peralatan nyopot bledug. Filter kantong pulsa dilengkapi tas kain sing dicopot debu. Nalika gas bledug nembus tas filter, bledug kasebut diblokir lan dipisahake, lan gas sing wis diresiki dibuwang liwat kipas. Debu ing sisih ndhuwur kantong saring disuntikake karo katup pulsa elektromagnetik supaya tiba saka tas penyaring. Injeksi udara sing dikompresi kanthi otomatis dikontrol dening PLC tanpa kontrol manungsa, sing minangka salah sawijining ciri utamane. Filter kantong pulsa ora mung digunakake kanggo ngremekake, nanging uga digunakake kanggo ngontrol bledug ing macem-macem industri. Wis entuk efek ngilangi bledug sing apik lan nggayuh syarat desain. Iki minangka peralatan ngilangi bledug saiki.

Karakteristik utama kolektor bledug saka sistem penghancuran tambang kaya ing ngisor iki
1. Keuntungan saka counter niup lan pulsa ndamu kolektor bledug ing ruangan sing nglumpukake lan misahake yaiku volume volume perawatan volume unit gedhe, resistensi sistem cilik, lan efisiensi nyopot debu dhuwur;
2. Bisa langsung ngatasi bledug liyane kanthi konsentrasi bledug nganti 200g / Nm3, lan konsentrasi emisi liyane sawise perawatan luwih murah tinimbang 50mg / Nm3. Iki uga bisa nyukupi persyaratan emisi sing luwih ketat miturut kabutuhan khusus pangguna;
3. Iki digunakake kanggo ngilangi bledug ing sistem batubara pulverized. Miturut sifat batubara pulverized, kantong bledug lan langkah-langkah bukti bledosan digunakake.

 

5. Penagih bledug tambang


Pengumpul bledug tambang digunakake kanggo ngatasi tambang tambang. Lingkungan kerja lan lingkungan atmosfer reget banget amarga emisi bledug ing proses tindikan, pengeboran, peledakan, pengiriman, remuk lan liya-liyane. Ing pengeboran watu garing tanpa langkah kontrol debu, konsentrasi bledug saka wajah sing bisa digunakake bisa nganti atusan utawa ewonan miligram per meter. Yen ora ana langkah pencegahan bledug ing ruangan sing ngremekake lemah, konsentrasi bledug bisa nganti pirang-pirang ewu miligram per meter. Pengumpul bledug tambang kudu cocog karo karakteristik tambang. Sampeyan kudu sederhana ing struktur, ukuran cilik lan kompak, gampang dipindhah, tahan lembab lan awet. Nalika langkah-langkah kontrol bledug lengkap sing diadopsi ing saben prosedur kerja isih gagal nyukupi sarat, mula kudu proteksi pribadi.

Kolektor bledug tambang minangka jinis kolektor bledug cangkang bunder kanthi volume udara sing akeh, efek ngilangi bledug sing apik, efisiensi ngilangi debu sing dhuwur, operasi sing bisa dipercaya, pangopènan sing gampang lan area lantai cilik.
1. Penghapus bledug kasusun saka kothak ndhuwur, kothak tengah, hopper awu, dhukungan, komponen tas filter, mekanisme reresik abu sing dibukak maneh, katup pembongkaran awu, lsp.
2. Sistem bledug lan filtrasi: biasane kasusun saka tas filter, kandhang tas, komponen papan kembang, hopper awu lan sistem inlet udara tangensial.
3. Sistem reresik lan bongkar awu: kipas tekanan tinggi, pipa blow reverse rotary, motor reducer.
4. Sistem kontrol listrik: sistem kontrol otomatis.

Kolektor bledug tambang nggunakake mode inlet hawa sink kanggo nyegah polusi debu sekunder, lan nggunakake prinsip pemisahan gravitasi kanggo nambah efek nyaring. Kolektor debu bahan filter kartrid duwe area penyaringan gedhe lan rasio kain udara cilik, sing bisa ngirit area desain. Kolektor bledug duwe desain standar lan modular. Piranti kasebut gampang ditambahi lan gampang dipasang ing situs. Kolektor bledug filter kartrid dirancang kanthi ngumbah pulsa udara tekanan tinggi. Efek reresik bahan saringan apik lan umur layanan saka bahan filter dadi luwih dawa. Kolektor bledug filter kartrid duwe resistensi tekanan tekanan operasi cilik lan bisa nyuda kekuwatan kipas angin. Kajaba iku, bisa nyuda biaya operasi, nyepetake wektu pertukaran materi saring kartrid, lan ora butuh alat manual kanthi materi filter material format. Bisa nglumpukake macem-macem jinis bledug polusi kanthi ukuran partikel sing apik, kohesif, serat, kimia, elektrifikasi lan suhu dhuwur. Kolektor bledug bisa ngresiki lan ngeculake bledug kanthi otomatis.

Nyegah debu kanggo ngremukake tambang: adhedhasar peralatan kedap udara, langkah gabungan pencegahan debu udan lan nyopot bledug mekanik bisa digunakake kanggo bledug sing digawe dening macem-macem peralatan kanggo ngremuk. Peralatan pemurnian penghapusan debu mekanik nganggo kolektor bledug jinis tas utawa kolektor bledug jinis udan. Penagih bledug teles kudu dipilih kanggo ngilangi bledug ing ruangan sing ngremekake lemah. Nalika sistem pembuangan debu saka bledug ora bisa dibuwang kanggo bali dalan online utawa lemah, nanging mung bisa dibuwang kanthi lokal, hawa pembuangan kasebut bakal diolah nganggo filter.

Pencegahan debu perforasi tambang: bledug akeh diprodhuksi sajrone operasi rig pengeboran open-pit. Langkah-langkah kayata pengeboran watu campuran banyu-banyu ing njero bolongan, bledug garing sing ana ing sanjabane bolongan lan nyekel bledug teles bisa ditindakake. Amarga konsentrasi debu dhisikan sing dhuwur, prelu ngresiki siklon lan saring rong tahap dibutuhake.

Remover bledug tambang cocok kanggo kabeh jinis gas bledug, kanthi bahan filter berkualitas tinggi, kayata bledug, asam, alkali, lsp. Saluran udara kanthi garis bunder lan garis spiral bisa ngalami tekanan dhuwur. Efisiensi ngilangi bledug saka kolektor bledug saya setinggi, lan aksesoris kayata katup elektromagnetik kanthi umur servis suwene 3 yuta kali digunakake kanggo nyampurnakake sistem pemurnian diri lan debu. Umume, bisa digunakake ing suhu kamar ing ngisor 120 ℃, lan uga bisa nyedhiyakake peralatan suhu dhuwur ing sangisoré 250 ℃. Peralatan kasebut bisa digawe saka baja karbon utawa baja tahan karat. Perusahaan kita bisa nyedhiyakake desain khusus lan rekayasa turnkey one-stop kanggo kebutuhan khusus pangguna.

 

 



Contact Formulir