Language

FOLLOWS:

Nyaring Cartridge

Home » Products » Filter Filter » Nyaring Cartridge

Nyaring Cartridge

  • https://www.sffiltech.com/img/activated_carbon_fiber_filter_cartridges.jpg

Kartrid filter serat karbon aktif

Keterangan:

LFC Filter Cartridge for Bottled Water

Bahan konstruksi

Filter Media

Activated Carbon Fiber (ACF)

Inti, Kandang

PP

Pungkak Pungkasane

PP

O-ring / Gasket

Silikon / EPDM / Viton

Teknologi panyegelan

Pengambilan termal, Ora ana Pilihan

dimensi

diameter

Φ 68 (2.67 in)

Dawa (ing)

5, 10, 20, 30, 40

Area Filtrasi

≥ 5.4 ft2/ 10 ing (≥ 0.50 m2/ 250 mm)

Ukuran Pori, μm

1.0, 3.0, 5.0

Tekanan Diferensial Maksimal

4.2 bar @ 23 ℃ (60.9 psi @ 73.4 ℉)

1.5 bar @ 85 ℃ (21.7 psi @ 185 ℉)

Sanitasi

May be hot water sanitized for 15 cycles using purified water
at 85℃(185℉) for 30 minutes.

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kartrid saringan LFC diproduksi saka komponen serat karbon lan polipropilena aktif, dikembangake kanggo dekolorisasi, deodorisasi lan adsorpsi sing ora dikarepake, utamane kanggo zat pengoksidasi lan penghapusan kotoran organik ing industri banyu kemasan. Dheweke bisa nyedhiyakake tingkat aliran dhuwur nalika tetes tekanan rendah, ngeculake zat non-beracun lan penak digunakake. Kajaba iku, minangka alternatif ekonomis kanggo kartrid karbon aktif.

Quality
● Cartridges sing diasilake ing lingkungan sing dikontrol
● Diprodhuksi miturut Sistem Manajemen Kualitas sing disertifikasi ISO9001

nindakake Informasi
LFC Filter Cartridge for Bottled Water

Fitur lan paedahing kawruh
● High throughputs and high adsorption ability
● Kompatibilitas kimia sing jembar
● Easy to regenerate
● No hazardous substances releasing
● Resistant to acids and bases

Contact Formulir
Menu