Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Nyaring Cartridge

Home » Products » Filter Filter » Nyaring Cartridge

Nyaring Cartridge

  • https://www.sffiltech.com/img/activated_carbon_fiber_filter_cartridges.jpg

Kartrid filter serat karbon aktif

Keterangan:

Cartridge Filter LFC kanggo Banyu Botol

Bahan konstruksi

Filter Media

Serat Karbon Aktif (ACF)

Inti, Kandang

PP

Pungkak Pungkasane

PP

O-ring / Gasket

Silikon / EPDM / Viton

Teknologi panyegelan

Pengambilan termal, Ora ana Pilihan

dimensi

diameter

Φ 68 (2.67 in)

Dawa (ing)

5, 10, 20, 30, 40

Area Filtrasi

≥ 5.4 ft2/ 10 ing (≥ 0.50 m2/ 250 mm)

Ukuran Pori, μm

1.0, 3.0, 5.0

Tekanan Diferensial Maksimal

4.2 bar @ 23 ℃ (60.9 psi @ 73.4 ℉)

1.5 bar @ 85 ℃ (21.7 psi @ 185 ℉)

Sanitasi

Bisa uga banyu panas diresiki sajrone 15 siklus nggunakake banyu murni
jam 85 ℃ (185 ℉) suwene 30 menit.

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kartrid saringan LFC diproduksi saka komponen serat karbon lan polipropilena aktif, dikembangake kanggo dekolorisasi, deodorisasi lan adsorpsi sing ora dikarepake, utamane kanggo zat pengoksidasi lan penghapusan kotoran organik ing industri banyu kemasan. Dheweke bisa nyedhiyakake tingkat aliran dhuwur nalika tetes tekanan rendah, ngeculake zat non-beracun lan penak digunakake. Kajaba iku, minangka alternatif ekonomis kanggo kartrid karbon aktif.

Quality
● Cartridges sing diasilake ing lingkungan sing dikontrol
● Diprodhuksi miturut Sistem Manajemen Kualitas sing disertifikasi ISO9001

nindakake Informasi
Cartridge Filter LFC kanggo Banyu Botol

Fitur lan paedahing kawruh
● Hasil dhuwur lan kemampuan adsorpsi sing dhuwur
● Kompatibilitas kimia sing jembar
● Gampang direnovasi
● Ora ana bahan kimia sing mbebasake
● Tahan asam lan basa

Contact Formulir