Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Lan Filter Kompak

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Lan Filter Kompak

Filter Filter Lan Filter Kompak

  • https://www.sffiltech.com/img/aerodynamic_tubular_spacer_bag_filter.jpg

Filter tas spacer aerodinamik saringan

Keterangan:

 

model Ukuran (mm)
WxHxD 
Panggil
saka kanthong
 Klasifikasi saringan 
EN779: 2012
M3 / h / Pa)
Aliran / Tekanan Udara
nyelehake
efficiency
SFF-T-G3  259 * 592 * 600 6 G3 4250 / 25
SFF-T-G4  259 * 592 * 600 6 G4 4250 / 35 30-40
SFF-T-F5  259 * 592 * 600 6 F5 4250 / 45 40-60
SFF-T-F6  259 * 592 * 600 8 F6 4250 / 65 60-80
SFF-T-F7  259 * 592 * 600 8 F7 4250 / 95 80-90
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Filter Dhukungan Aerodinamik kanggo panyaring udara ----- Filter udara, filter hepa, filter pra, saringan karbon, saringan kanthong
Aerodynamic, Tubular Pocket Spacers and Wedge-Shaped Filter Design nyalurake udara kanggo mbukak partikel ing saindenging ambane kanthong lan resistensi aliran udara minimal.
Kanthong mandhiri tetep kaku ing aliran udara sing rame lan nalika mateni turbin.

Tipe: saringan multi-saku
Pigura: baja galvanis, aluminium utawa plastik
Media filter: serat sintetis sing terstruktur kanthi maju
Gasket: EVA utawa ora ana kanggo bingkai plastik
Kelas EN 779: G3 - F7
Penahanan rata-rata: 80% -99% (ASHRAE 52.1-1992)
MERV: MERV 5-13 (ASHRAE 52.2-1999)
DIN 53438 Flammabilitas: F1
Standar UL 900: KELAS 2
Final pressure drop:(recommender) 350Pa(G3-F5)-500Pa(F6-F7)
Maks. tingkat aliran udara: 125% tingkat aliran udara nominal
Maks. suhu operasi: 100 ℃
Maks. asor relatif: 100%
Spek kaya ing ngisor iki:
 
MOQ: 1pc
Garansi: 3 wulan
Wektu pangiriman: 7 nganti 30 dina kerja
Pelabuhan: Shanghai
Syarat pembayaran: T / T, Paypal, Western Union, L / C, D / P, D / A
Sampel: kasedhiya.
tur pabrik: sugeng rawuh
Filter Aerodynamic Self-didukung kanggo filter udara uga dijenengi minangka: Filter udara, filter hepa, pra 
saring, saring kanthong.

Aplikasi: filtrasi partikel sing kasar lan alus; saringan sistem turbin gas

Contact Formulir