Language

FOLLOWS:

Filter Filter Lan Filter Kompak

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Lan Filter Kompak

Filter Filter Lan Filter Kompak

  • https://www.sffiltech.com/img/aerodynamic_tubular_spacer_bag_filter.jpg

Filter tas spacer aerodinamik saringan

Keterangan:

model Ukuran (mm)
WxHxD
Panggil
saka kanthong
Klasifikasi Filter
EN779: 2012
(M3 / h / Pa)
Aliran / Tekanan Udara
nyelehake
efficiency
SFF-T-G3 259 * 592 * 600 6 G3 4250 / 25 <20
SFF-T-G4 259 * 592 * 600 6 G4 4250 / 35 30-40
SFF-T-F5 259 * 592 * 600 6 F5 4250 / 45 40-60
SFF-T-F6 259 * 592 * 600 8 F6 4250 / 65 60-80
SFF-T-F7 259 * 592 * 600 8 F7 4250 / 95 80-90
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Filter Dhukungan Aerodinamik kanggo panyaring udara ----- Filter udara, filter hepa, filter pra, saringan karbon, saringan kanthong
Aerodinamika, Tube Spacers Tubular lan Desain Filter Wedge saluran saluran udara kanggo partikel dimuat ing jero ambane lan resistensi aliran udara paling sithik.
Kanthong Dhukungan Dhiri tetep kaku ing aliran udara sing kerusuhan lan sajrone shutbock ditutup.

Tipe: Filter multi-kanthong
Bingkai: baja galvanis, aluminium utawa plastik
Media nyaring: serat sintetik kanthi terus-terusan
Gasket: EVA utawa ora ana kanggo pigura plastik
EN 779 Kelas: G3 - F7
Penangkapan rata-rata: 80% -99% (ASHRAE 52.1-1992)
MERV: MERV 5-13 (ASHRAE 52.2-1999)
DIN 53438 Flammability: F1
UL 900 Standar: KELAS 2
Penurunan tekanan akhir: (nyaranake) 350Pa (G3-F5) -500Pa (F6-F7)
Max. tarif aliran udara: 125% tarif aliran udara nominal
Max. suhu operasi: 100 ℃
Max. asor relatif: 100%
Spek kaya ing ngisor iki:

MOQ: 1pc
Warranty: 3 sasi
Wektu pengiriman: 7 nganti 30 dina kerja
Pelabuhan: Shanghai
Tembung pembayaran: T / T, Paypal, Western Union, L / C, D / P, D / A
Conto: kasedhiya.
tur pabrik: tampi
Filter Dhukungan Aerodinamik kanggo panyaring udara uga dijenengi minangka: Filter udara, filter hepa, pre
saring, saringan kanthong.

Aplikasi: filtrasi partikel kasar lan apik; filtrasi sistem turbin gas

Contact Formulir
Menu