Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Udara

Home » Products » Filter Udara

Contact Us

  • Filter panel suhu dhuwur

    Katrangan:Kertas serat kaca sing apik banget , mesthekake yen panyaring tetep efisiensi apik sajrone urip operasi
    Jarak sing nyenengake bisa nganti 3 mm (utawa 5 mm, 7 mm), entuk resistensi sing luwih murah, luwih dawa umur
    Penylamet sisih pindho, menehi pangayoman sing nyukupi kanggo saringan
    Omah sing dipasang kanthi njamin njamin struktur kekuatan dhuwur

    Read More
  • Filter suhu suhu klasik klasik

    Katrangan:Tipe: Filter kanggo suhu dhuwur.
    Media: kertas serat serat.
    Pigura: Baja galvanis / baja tahan karat.
    Pemisah: Kunci aluminium.
    Gasket: Gasket sealing suhu sing dhuwur.

    Read More
  • Filter udara Pm2.5

    Katrangan:Media: Serat sintetis.
    Pigura: Baja galvanis / Aluminium / ABS.
    Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 450Pa.
    Suhu: Maksimum 90ºC sajrone terus-terusan.

    Read More
  • Filter kabut minyak

    Katrangan:Tipe: Kabut minyak 、 cat polutan cairan saringan polutan
    Media : Serat kaca
    Pigura: Baja / Aluminium galvanis.
    Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 150Pa.

    Read More
  • Pre-filter lipit ekonomi khusus badai badai

    Katrangan:Aplikasi: Minangka pre filter ing sistem ventilasi udara ing sangisore cuaca pasir lan bledug

    Read More
  • piso HEAP lan panyaring ULPA kanthi mini

    Katrangan:Tipe: Filter panel efisiensi dhuwur
    Media: kertas serat serat
    Bingkai: Extruded lan anodized aluminium (Sharp Edge)
    Pemisah: Manik cair panas
    Sealant: Poliuretan
    Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 300Pa

    Read More
  • Filter segel HEAP lan ULPA lipit mini gel

    Katrangan:95 lipet / kaki, 20% luwih dhuwur tinimbang produk normal, nggawa resistensi luwih murah lan umure luwih dawa 95
    Kertas serat kaca sing apik banget, stabilitas efisiensi filtrasi sing apik
    Struktur sampurna bentuk "V", nyuda resistensi sistem kanthi efektif

    Read More
  • Filter hepa Superhelen

    Katrangan:Suhu: Maksimum 90ºC sajrone terus-terusan
    Jarak sing nyenengake: 3 mm, dhuwur pleat: 30 mm, nggawa resistensi sing luwih murah lan umur luwih suwe
    Bingkai terpadu, ayu lan kuwat
    Cocog banget kanggo aliran udara sing gedhe lan sistem pemurnian sing winates

    Read More
  • Filter tipe hepa W

    Katrangan:Jarak sing nyenengake: 3 mm, dhuwur pleat: 27 mm, nggawa resistensi sing luwih murah lan umur luwih suwe
    Pasang sisih pegangan tangan karo punggawa, nyedhiyakake proteksi sing cukup kanggo saringan
    Bingkai ABS lan logam ora opsional
    Diuji sacara individu miturut EN 1822

    Read More
  • Kertas serat kaca sing apik banget, efisiensi filtrasi apik

    Katrangan:Penylamet sisih pindho, menehi pangayoman sing nyukupi kanggo saringan
    Omah sing dipasang kanthi njamin njamin struktur kekuatan dhuwur
    Kothak ora flange, siji flange utawa kothak flange pindho kasedhiya kanggo pigura
    Diuji sacara individu miturut EN 1822

    Read More
  • Filter hepa lipit mini

    Katrangan:Kertas serat kaca sing apik banget, efisiensi filtrasi apik
    Struktur sampurna bentuk "V", nyuda resistensi sistem kanthi efektif
    Struktur kompak sing entheng
    Retainer sisih pindho
    Diuji sacara individu miturut EN 1822

    Read More
  • Filter serat karbon aktif kanggo sistem udara knalpot

    Katrangan:Bisa disetel kekandelan media saringan lilitan miturut konsentrasi lan resistensi emisi
    Desain tipe bayonet cepet, instalasi gampang lan gampang
    Media filter bisa dianyari
    Efisiensi awal paling apik yaiku 99%

    Read More
  • Silinder ngetik saringan molekuler

    Katrangan:Pigura: Baja galvanis / baja tahan karat
    Bahan kartrij: Baja galvanis / baja tahan karat
    Suhu: maksimal 40ºC sajrone terus-terusan

    Read More
  • Filter molekul superhelen

    Katrangan:Filter Molekuler kanggo sistem pendingin udara sing paling akeh, digunakake ing industri semikonduktor, farmasi bio, teknik genetik, mesin presisi, instrumentasi lan museum.

    Read More
  • Filter molekul panel lipit mini

    Katrangan:Tipe: Filter molekul panel Mini-Lipit
    Media: Media karbon impregnasi lipet kanggo ngilangi alkalin, asam lan VOC
    Bingkai: Aluminium / Baja galvannised / Baja tahan karat

    Read More
  • Filter molekul jinis V jero

    Katrangan:Aplikasi: Filter Molekuler kanggo sistem pendingin udara sing paling akeh, digunakake ing industri semikonduktor, farmasi bio, teknik genetik, mesin presisi, instrumentasi lan museum.

    Read More
  • Filter molekul lipit mini tipe W

    Katrangan:Aplikasi: Filter Molekuler kanggo sistem pendingin udara sing paling akeh, digunakake ing industri semikonduktor, farmasi bio, teknik genetik, mesin presisi, instrumentasi lan museum.

    Read More
  • Filter karbon aktif kanthi kerangka kertas

    Katrangan:15 pleats / kaki, 50% luwih dhuwur tinimbang produk normal
    Rangka karton tahan banyu sing kaku yaiku AS
    Media Filter kanthi kabel bolong, entuk kekuwatan mekanik sing luwih dhuwur

    Read More
  • Filter anti-sintetis tahan karat F6 nganti F8

    Katrangan:Aplikasi: Aplikasi AC ing platform anti-korosi, lepas pantai.

    Read More
Home Sadurunge 1 2 3 SabanjureLast - Total 46 1 cathetan Layar / Total 3 20 saben kaca