Language

FOLLOWS:

Filter Udara

Home » Products » Filter Udara

  • High temperature panel filter

    Katrangan:Kertas serat kaca sing apik banget , mesthekake yen panyaring tetep efisiensi apik sajrone urip operasi
    Jarak sing nyenengake bisa nganti 3 mm (utawa 5 mm, 7 mm), entuk resistensi sing luwih murah, luwih dawa umur
    Penylamet sisih pindho, menehi pangayoman sing nyukupi kanggo saringan
    Omah sing dipasang kanthi njamin njamin struktur kekuatan dhuwur

    Read More
  • Filter suhu suhu klasik klasik

    Katrangan:Tipe: Filter kanggo suhu dhuwur.
    Media: kertas serat serat.
    Pigura: Baja galvanis / baja tahan karat.
    Pemisah: Kunci aluminium.
    Gasket: Gasket sealing suhu sing dhuwur.

    Read More
  • Filter udara Pm2.5

    Katrangan:Media: Serat sintetis.
    Pigura: Baja galvanis / Aluminium / ABS.
    Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 450Pa.
    Suhu: Maksimum 90ºC sajrone terus-terusan.

    Read More
  • Oil mist filter

    Katrangan:Type: Oil mist、paint mist liquid pollutants filter
    Media:Glass fibre.
    Frame: Galvanized steel/Aluminum.
    Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 150Pa.

    Read More
  • Sandstorm dedicated economical pleated pre-filter

    Katrangan:Application: As a pre filter in air ventilation system under the sand and dust weather

    Read More
  • piso HEAP lan panyaring ULPA kanthi mini

    Katrangan:Tipe: Filter panel efisiensi dhuwur
    Media: kertas serat serat
    Bingkai: Extruded lan anodized aluminium (Sharp Edge)
    Pemisah: Manik cair panas
    Sealant: Poliuretan
    Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 300Pa

    Read More
  • Gel sealant mini-pleated HEAP and ULPA filter

    Katrangan:95 pleats/feet,20% higher than normal product,bring lower resistance and longer life 95
    Ultra-fine glass fibre paper,good stability of filtration efficiency
    Perfect structure of "V" shape,effectively reduce the system resistance

    Read More
  • Filter hepa Superhelen

    Katrangan:Suhu: Maksimum 90ºC sajrone terus-terusan
    Jarak sing nyenengake: 3 mm, dhuwur pleat: 30 mm, nggawa resistensi sing luwih murah lan umur luwih suwe
    Bingkai terpadu, ayu lan kuwat
    Cocog banget kanggo aliran udara sing gedhe lan sistem pemurnian sing winates

    Read More
  • Filter tipe hepa W

    Katrangan:Jarak sing nyenengake: 3 mm, dhuwur pleat: 27 mm, nggawa resistensi sing luwih murah lan umur luwih suwe
    Pasang sisih pegangan tangan karo punggawa, nyedhiyakake proteksi sing cukup kanggo saringan
    Bingkai ABS lan logam ora opsional
    Diuji sacara individu miturut EN 1822

    Read More
  • Kertas serat kaca sing apik banget, efisiensi filtrasi apik

    Katrangan:Penylamet sisih pindho, menehi pangayoman sing nyukupi kanggo saringan
    Omah sing dipasang kanthi njamin njamin struktur kekuatan dhuwur
    Kothak ora flange, siji flange utawa kothak flange pindho kasedhiya kanggo pigura
    Diuji sacara individu miturut EN 1822

    Read More
  • Mini-pleated hepa filter

    Katrangan:Kertas serat kaca sing apik banget, efisiensi filtrasi apik
    Perfect structure of "V" shape, effectively reduce the system resistance
    Light, compact structure
    Double side retainers
    Diuji sacara individu miturut EN 1822

    Read More
  • Active carbon fiber filter for exhaust air system

    Katrangan:Can be adjusted the thickness of the filter media winding according to the emission concentration and resistance
    Quick bayonet type design, installation convenient and simple
    Filter media renewable
    Efisiensi awal paling apik yaiku 99%

    Read More
  • Silinder ngetik saringan molekuler

    Katrangan:Pigura: Baja galvanis / baja tahan karat
    Bahan kartrij: Baja galvanis / baja tahan karat
    Temperature:40ºC maximum in continuous service

    Read More
  • Filter molekul superhelen

    Katrangan:Molecular filters for most air conditioning system,widely used in semiconductor industry,bio-pharmaceuticals, genetic engineering,precision machinery,instrumentation and museums.

    Read More
  • Mini-pleated panel molecular filter

    Katrangan:Type: Mini-Pleated panel molecular filter
    Media: Pleated impregnated carbon media for alkaline, acidic and VOC gas removal
    Frame: Aluminum/Galvannised steel/Stainless steel

    Read More
  • Deep V type molecular filter

    Katrangan:Application: Molecular filters for most air conditioning system,widely used in semiconductor industry,bio-pharmaceuticals, genetic engineering,precision machinery,instrumentation and museums.

    Read More
  • W type mini-pleated molecular filter

    Katrangan:Application: Molecular filters for most air conditioning system,widely used in semiconductor industry,bio-pharmaceuticals, genetic engineering,precision machinery,instrumentation and museums.

    Read More
  • Filter karbon aktif kanthi kerangka kertas

    Katrangan:15 pleats / kaki, 50% luwih dhuwur tinimbang produk normal
    Rangka karton tahan banyu sing kaku yaiku AS
    Media Filter kanthi kabel bolong, entuk kekuwatan mekanik sing luwih dhuwur

    Read More
  • Corrosion resistant super synthetic filter F6 to F8

    Katrangan:Application: Air conditioning applications in anti-corrosion platform,offshore.

    Read More
Home Sadurunge 1 2 3 SabanjureLast - Total 46 1 cathetan Layar / Total 3 20 saben kaca

Contact Us

Menu