Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

aplikasi

Home » aplikasi

  • Tas panyaring polyester

    Katrangan:1. Suhu operasi 150 Deg c,
    2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
    3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis apik
    4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
    5. Iku panyaring paling murah ...

    Read More
  • Tas panyaring polipropilena

    Katrangan:Perawatan Rampung kanggo Filter polipropilena dirasa: Sing, calendered, set panas, kawat waja tahan karat (anti statis)
    Ukuran tas panyaring: dawane tas Filter dawane 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
    ...

    Read More
  • Tas panyaring Aramid

    Katrangan:Tahan geni
    Tahan suhu dhuwur
    Suhu kerja: 204 derajat
    Suhu maksimal: 240 drajat
    Rintangan alkali sing apik banget
    Rintangan asam sing apik
    Rintangan pelarut organik sing apik
    Apik abrasion r ...

    Read More
  • Tas panyaring PPS

    Katrangan:Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
    Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.

    Read More
  • Tas Filter P84

    Katrangan:1. tahan tahan
    2.High temperatur tahan
    3. suhu suhu: 240 derajat
    4. suhu suhu: 260 derajat
    Titik lebur, warna kuning
    Serat P84 kanthi struktur bagean silang (bentuk godhong), duwe filtrati ...

    Read More
  • Tas Filter PTFE

    Katrangan:Jarum PTFE uga diarani Teflon, kanthi kinerja suhu suhu 260 sentigrade, suhu cepet bisa nganti 280 sentigrade. PTFE minangka bahan khusus kanthi resistensi alkali lan asam, anti-hidrolisis ...

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 6 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca