Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/aramid_filter_bag.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/15/20180115104324_885.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/15/20180115104337_134.jpg

Tas panyaring Aramid

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

 

Material:
aramid needle punched felt are made from the aramid yarn, after needle punched we can get the common 450gsm, 500gsm, 550gsm aramid filter cloth.
There are two kinds of aramid filter cloth used in dust filtration:
1.aramid fiber with aramid scrim
2.Aramid fiber with fiberglass scrim

The aramid filter media common treatment:
Singed, calendered, set panas utawa panularan banyu & minyak, anti-statis, membran / lapisan PTFE
 
The diameter of the filter bag is: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm etc.
Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.
 
The aramid bag filter process Method: sewing or welded
 
Kaluwihan:
Tahan geni
Tahan suhu dhuwur
Suhu kerja: 204 derajat
Suhu maksimal: 240 drajat
Rintangan alkali sing apik banget
Rintangan asam sing apik
Rintangan pelarut organik sing apik
Rintangan abrasion banget
Stabilitas hidrolisis
 
Kantong kolektor filter tas:
Amarga saben filter duwe karakteristik lan paramèter,
nalika kita milih bahan filter kanggo tas panyaring bledug,
kita kudu ngerti parameter ing ngisor iki: suhu, lembab,
diameter bledug, sifat kimia gas, abrasive bledug, Filter mekanik saringan.
Umume, tas filter kolektor bledug SFF akeh digunakake ing filtrasi gas sampah industri, bledug sing migunani, saringan gas suhu dhuwur.
Shanghai filter bag factory provides you good solution according to dust characteristics, help you chose good filter material to achieve best filtering effective


High temperature condition, dust collection and gas collection engineering for asphalt mixing plant, cement plant, power plant, steel mill, smelting plant, etc industrial dust collection.

 

Peleburan Logam - Peralatan khusus kanggo industri peleburan

Ing peleburan logam, tas saring poliester utamane digunakake kanggo saringan bag slag baja, saringan mesin sinter baja, saringan gas tungku jeblugan baja lan saringan pabrik baja.

1. Filter filter kanggo slag baja

Kolektor bledug jinis slag baja ngemot inlet udara, saluran udara, piring baffle condong saka saluran udara, tas filter lan hopper abu, sing ditandhani amarga kolektor bledug uga disedhiyakake piring pandhuan lan piring berbentuk V kuwalik, piring pandhuan disusun ing sisih ngisor tengah saluran udara, piring bentuke V dibalik ing sisih ngisor saluran udara sing sisih tengen, lan ujung ngisor piring pandhuan lan kuwalik Plat bentuk V sambung karo hopper awu, Pucuk sisih ndhuwur deflektor disambungake karo ruangan tas pengumpul bledug. Lapisan emer kuarsa dilapisi ing salah sawijine piring baffle condhong saka saluran udara kanthi kontak langsung karo gas flue. Dibandhingake karo seni sadurunge, model utilitas duwe kaluwihan struktur ilmiah lan sederhana lan umur kerja sing dawa.

Klompok tembok sisih ngelawan awak kothak filter slag bagasi baja diwenehake karo inlet udara lan outlet udara, outlet udara disambungake karo port ekstraksi udara saka blower, lan tas filter disusun kanthi dawa ing kothak kasebut awak; Awak kothak disambungake kanthi seri ing baris sing padha, lan sisih tengah tembok sing nyambungake awak kothak sing jejer diwenehake kanthi ventilasi udara; Ukuran pori tas filter ing saben kothak beda-beda. Ukuran pori saka sisih mlebu online menyang sisih outlet udara mudhun banjur ganti. Partikel ing lebu slag baja bisa dipisahake kanthi cepet kanthi langkah demi langkah, lan efisiensi pamisahan dhuwur.

Efek ngilangi debu saka filter tas kanggo slag baja kaya ing ngisor iki

Efek ngilangi debu saka filter tas slag baja ana gandhengane karo akeh faktor, nanging utamane gumantung karo bahan filter. Bahan panyaring saring tas yaiku kain utawa sing dirasakake digawe saka serat sintetik, serat utawa serat kaca. Yen perlu, jahit kain utawa krasa ing silinder utawa tas saring. Miturut sifat gas flue, bahan filter sing cocog kanggo kondisi aplikasi dipilih.

Keuntungan filter tas kanggo slag baja

Umume, yen suhu gas flug luwih murah tinimbang 120 ℃, bahan saringan kudu tahan lan tahan asam; Ing perawatan gas flue suhu tinggi (<250 ℃) Kain serat kaca sing grapyak utamane digunakake; Ing sawetara kasus khusus, bahan filter serat karbon dipilih. Ing kasus batubara lan watu wesi, uga perlu perawatan ora bisa njeblug, mula bahan sutra sutra kudu dipilih kanggo tas nyopot bledug.

 

2. Kolektor bledug mesin sinter wesi lan baja

Pengumpul bledug mesin sinter wesi lan baja minangka peralatan ngilangi bledug sing ideal kanggo ngatasi masalah bledug sing ngemot gas asap ing mburi mesin sinter. Miturut karakteristik volume knalpot sing akeh, suhu gas sing dhuwur lan konsentrasi debu sing dhuwur ing pungkasan mesin sinter ing tanduran sinter, nalika milih sistem kolektor bledug kanggo mesin sinter, dianalisis miturut macem-macem kondisi mesin sinter, saengga entuk efek ngilangi bledug sing luwih apik saka filter tas.

Karakteristik kinerja kolektor bledug mesin sinter wesi lan baja:
1. Sisih ndhuwur tas digunakake kanggo ngganti tas.
2. Sistem kontrol sing sampurna kanggo njamin operasi jangka panjang sistem penghapusan debu.
3. Saluran inlet lan outlet kompak lan piranti sing padha, resistensi aliran udara kurang.
4. Kantong bisa diganti tanpa nyetop mesin, lan operasi normal peralatan ora bakal kena pangopènan.
5. Aplikasi pulsa sing diunekake kanthi mandheg ing ruangan sing beda bisa nambah siklus reresik lan nyuda konsumsi, sing bisa nggandaake umur layanan tas filter lan katup pulsa.
6. Awak kothak dirancang kanthi kenceng, kinerja segel sing apik, lan lawang inspeksi digawe saka bahan panyegelan sing apik banget. Proses produksi nggunakake minyak tanah kanggo ndeteksi kebocoran, kanthi tingkat bocor udhara sing sithik.
7. Aplikasi teknologi reresik injeksi pulsa nduweni kapasitas reresik sing kuat, efisiensi ngilangi debu sing dhuwur, konsentrasi emisi rendah, koefisien kebocoran udara cilik, konsumsi energi sing kurang, konsumsi baja cilik, area lantai cilik, operasi sing stabil lan bisa dipercaya lan entuk manfaat ekonomi sing apik. Cocog kanggo perawatan gas flue ing tenaga listrik, bahan bangunan, metalurgi, industri kimia lan industri liyane.

Penghapusan bledug saka mesin sinteran wesi lan baja akeh digunakake ing perawatan gas flue tenaga listrik, bahan bangunan, metalurgi, industri kimia lan industri liyane, utamane kanggo gas flue kanthi badai gedhe lan suhu dhuwur. Nggabungke karakteristik kamar bali nyebul lan reresik pulsa, ngatasi kekurangan intensitas nyembur ruangan biasa lan adsorpsi debu ngresiki debu reresik umum, lan tas penyaring penghapusan debu sing dawa bisa menehi efek reresik sing kuwat ing udara sing dikompres. Iki minangka peralatan nyopot bledug kanthi efisiensi ngilangi bledug sing dhuwur, area lantai cilik, operasi stabil, kinerja sing bisa dipercaya lan perawatan sing gampang.

 

3. Kolektor bledug tungku jeblugan baja

Kolektor bledug tungku jeblugan tungku wesi lan baja nggunakake teknologi reresik debu injeksi pulsa kanthi nyetop hawa ing macem-macem ruangan, sing ngatasi kekurangan kolektor debu pulsa konvensional lan kolektor bledug sing nyebul ing macem-macem ruangan. Nduweni kemampuan ngresiki bledug sing kuwat, efisiensi ngilangi bledug sing dhuwur, konsentrasi emisi sing kurang, tingkat bocor udara cilik, kurang konsumsi energi, kurang konsumsi baja, kurang area lantai, operasi sing stabil lan andal, lan mupangat ekonomi sing apik. Cocog kanggo pemurnian gas debu lan pamulihan material ing metalurgi, bahan bangunan, semen, mesin, industri kimia, industri listrik lan industri ringan.

Gas mentah (260 ℃) saka pipa utama gas mentah mlebu ing kothak ngisor saringan tas liwat pipa cabang. Sawise misahake mekanik, gas disaring munggah liwat tas kain, lan bledug alus ditempelake ing sisih njaba tas filter. Gas resik diklumpukake ing kothak ndhuwur liwat tas filter, lan banjur mlebu ing kompor jeblugan panas liwat pipa cabang gas sing resik lan pipa utama. Yen wektu nyaring rampung, kanthi nambah bledug ing lumahing tas filter, resistensi saka kolektor bledug bakal munggah. Nalika resistensi mundhak dadi regane, sistem kontrol listrik bakal ngirim sinyal reresik awu, katup kupu-kupu pneumatik lan katup bola ndhuwur pipa cabang outlet kanthi otomatis bakal ditutup, katup pulsa bakal mbukak, nitrogen saka silinder bakal nyuntikake saka cangkeme tas liwat pipa injeksi, lan tas filter bakal berkembang kanthi cepet.

Debu ing permukaan njaba kantong penyaring digoyang lan tiba ing tumpukan abu kerucut ing sisih ngisor. Ing pungkasan injeksi katup pulsa, kolektor bledug tetep tetep statis, saengga bledug sing apik ing silinder duwe proses pamulihan statis. Ing pungkasan proses iki, katup kupu-kupu pneumatik cabang cabang lan katup bal ndhuwur dibukak, kolektor bledug mlebu ing negara penyaringan normal, lan katup bola ngisor dibukak liwat feeder impeller Proses pembersihan debu kothak, mbukak lan nutup saben katup ing proses ing ndhuwur, lan tes konsentrasi bledug ing kothak siji kabeh dikendhaleni dening sistem PLC, saengga kerja bola-bali bisa ngresiki gas mentah.

 

4. Kolektor bledug ing tanduran wesi lan baja

Kantong saring digawe saka kain saring keropos digunakake kanggo misahake partikel bledug saka aliran gas flue. Nalika digunakake, gas asap mili liwat tas penyaring saka njaba menyang njero, lan partikel bledug diblokir ing njaba tas filter.

Industri wesi lan baja minangka polusi udara utama. Manajemen gas sampah industri besi lan baja ngetrapake prinsip manajemen komprehensif. Upaya kudu digawe kanggo nyuda konsumsi energi lan konsumsi bahan baku, sing minangka salah sawijining cara dhasar kanggo nambah emisi gas sampah; proses, proses adopsi lan peralatan kudu inovasi kanggo nambah emisi gas sampah saka proses konsumsi; cara lan peralatan manajemen hemat energi kudu digunakake kanggo ngiyatake manajemen lan mbalekake gas sampah; panggunaan sing komprehensif kudu ditindakake kanthi kuat.

Ing tahap saiki, sebilangan besar gas flue bakal dibuwang saka mesin sinter tanduran baja gedhe ing China, sing isine nitrogen, belerang dioksida, dioksin, debu lan zat liyane. Contone, njupuk mesin sinter 280 meter persegi, isi bledug sing dibuwang menyang atmosfer yaiku 150mg / Nm3. Miturut petungan kasebut, bakal nyebabake polusi gedhe ing lingkungan. Saiki, China wis nyusun persyaratan lan standar rinci babagan konservasi energi lan pengurangan emisi, lan menehi saran kanggo nglindhungi lingkungan Miturut standar negara kita saiki, konsentrasi bledug sing dibuwang menyang atmosfer kurang saka 50mg / Nm3, lan tas filter minangka bagean penting kanggo entuk syarat iki.

Struktur utama kolektor bledug ing tanduran wesi lan baja:
1. Kolektor bledug dipérang dadi 24 kamar, disusun dadi rong baris, kanthi saluran masuk udara utama lan saluran outlet ing tengah. Ana partisi ing antarane silo kanggo nyadari reresik awu tanpa garis.
2. tameng angin dipasang ing antarane bolongan udara saben bin lan tas filter, lan mode inlet udara digunakake ing njero kothak.
3. Saben bin dilengkapi katup kupu-kupu manual, lan outlet kasebut dilengkapi katup mandeg udara pneumatik. Iki bisa nyadari reresik awu tanpa garis lan pangopènan tong sampah siji lan distribusi volume udara saben tong sampah kanthi kahanan ora mandheg.
4. 216 tas filter disetel ing saben tong sampah, lan ukuran tas filter 120mm × 6000mm. Ana 5184 silo kanthi area filtrasi total 11716m2.
5. Bagean lintang segi wolu digunakake kanggo bingkai tas filter. Yen dibandhingake karo bagean bunder, bisa nambah efek reresik awu, nyuda nyandhang ing antarane tas filter lan bingkai, mbantu nyepetake umur layanan tas filter, lan nggampangake ekstraksi lan sisipan bingkai tas filter.
6. Bahan tas filter yaiku jarum poliester sing dirasakake.
7. Piranti injeksi diset ing saben tong sampah, lan pipa injeksi lan stopkontak katup dipasang kanggo nggampangake pembongkaran.
8. Katup denyut elektromagnetik dmf80 lurus liwat katup pulsa sing cepet, lan port output tekanan yaiku struktur kawat bengkong dobel.
9. Ndhuwur awak kothak ndhuwur disedhiyakake slope sing tiba ing banyu (20: 1) lan banyu sing mudhun kanggo nyegah banyu saka klempakan ing ndhuwur tutup.
11. Saben wadhah dilengkapi hopper awu, alat geter tembok lan bolongan.
12. Bukaan ngisor hopper abu diwenehake karo katup gerbang manual lan katup pembuangan abu jinis lintang, bekas digunakake kanggo ndandani pembongkar jinis lintang.

 

 

 

Semen - Kolektor bledug sing cocog karo tas filter

1. Penagih lebu stasiun campuran semen

Penghapus debu stasiun campuran semen minangka jinis penghilang debu jinis tas pulsa anyar sing ngenalake peralatan anyar lan teknologi anyar lan bisa nambah pencernaan. Kolektor bledug saka stasiun campuran semen duwe kaluwihan volume udhara sing gedhe, efisiensi pemurnian sing dhuwur, area lantai cilik, tas saring sing sithik, umure dawa, gantine tas filter sing gampang lan perawatan sing gampang. Tiup mbalikke pulsa mbalik maneh digunakake kanggo ngresiki awu. Kontrol listrik nggunakake kontroler urutan, sing nduweni kinerja sing bisa dipercaya lan bisa digunakake kanthi umum kanggo pemurnian gas flue industri beton aspal. Ing taun-taun pungkasan, peralatan ngilangi bledug pabrik campuran aspal wis akeh digunakake ing macem-macem provinsi lan kutha ing China, lan diganti, sing disenengi para pangguna.

Kolektor bledug saka stasiun campuran semen nggunakake kantong bledug Nomex kanggo nggawe konsentrasi bledug dibuwang menyang atmosfer kurang saka 50mg / nm3, sing cocog karo sarat perlindungan lingkungan. Cangkang remover debu ing stasiun campuran aspal diisolasi saka wulu watu, sing bisa nyegah kondensasi kantong bledug.

Prinsip kerja kolektor debu ing tanduran campuran semen:

Debu sing ngemot gas mlebu filter tas saka inlet udara, lan banjur saring liwat sisih njaba tas filter. Gas sing diresiki mili saka njero tas filter menyang kamar ndhuwur, lan dibuwang saka outlet udara liwat tabung Changwen. Yen regane diambah, denyut nadi ditindakake kanthi ngontrol program kanthi rutin nalika bledug sing adsorbed ing permukaan njaba filter tas wis tekan. Yaiku, hawa tekanan tinggi disemprotake menyang tabung Changwen, lan gas sing diresiki diunekake maneh menyang tas filter kanggo mbedakake tekanan sing gedhe, lan bledug dibersihake kanggo nggayuh tujuan ngresiki debu, lan resistensi kabeh peralatan lan sistem dijaga stabil, Debu saka nyebul mburi mudhun ing sisih ngisor kothak ngisor lan dibuwang lan didaur ulang dening conveyor sekrup.

Fitur kolektor bledug ing tanduran campuran semen kaya ing ngisor iki:

1. Remover debu saka stasiun pencampuran semen nggunakake metode reresik abu sing diupadi ing pulsa, sing minangka salah sawijining efek reresik paling apik ing China. Kothak ing peralatan kasebut dipisahake dadi 18 kamar sing ora ana gandhengane, lan disambungake karo pipa Changwen. Tujuane ngresiki awu bisa digunakake kanthi nggunakake pulsa sing dikontrol program. Tabung venturi cilik ing sisih ndhuwur pipa semprotan lan tas filter dibatalake kanthi struktur. Struktur kasebut ringkes, lan operasi lan pangopènan trep.

2. Dibandhingake karo kolektor bledug liyane ing China, peralatan ngilangi bledug ing tanduran campuran aspal nduweni ciri volume udara gedhe lan resistensi sistem cilik, lan nduweni macem-macem aplikasi (Pemurnian lan pamulihan gas campuran kanthi konsentrasi bledug kurang saka 60g / m3 ing suhu kamar lan suhu dhuwur)

3. Pinggir piring kembang ing kothak tengah ndhuwur ditancepake menyang bolongan kerucut, mula bisa kontak karo tas filter kanthi permukaan sing alus, lan nduweni sifat panyegelan sing apik, lan nyuda nyandhang ing antarane pinggir bolongan lan tas filter.

4. Pengumpul bledug saka stasiun campuran semen sederhana lan struktur sing cukup, lan nutupi area cilik, lan bisa dipasang ing njero ruangan lan ruangan. Miturut proses produksi, volume udara, pangguna bisa milih model utawa kombinasi paralel, lan nyedhiyakake penghilang debu baja karbon utawa stainless steel kaya sing dibutuhake.

 

2. Penagih lebu ing tanduran semen

Miturut ukuran pori semen, abu terbang, bubuk watu, bubuk mineral, bubuk kimia lan zat bubuk liyane, elemen filter kolektor debu industri dirancang. Pengaruh diameter gedhe lan adhesi ing ukuran pori elemen filter bisa nyukupi persyaratan nyaring macem-macem zat bubuk. Ora mung bisa nyukupi sarat pangiriman udara truk akeh lan pangiriman udara sawise mbongkar produk rampung, nanging uga njamin ora ana tekanan negatif ing tong sampah nalika bahan bubuk digunakake. Nduweni kaluwihan volume cilik, struktur kompak, area filtrasi 24 m2, volume sithik, reresik geter, nggunakake bahan saringan Jerman.

Penghapusan bledug saka pabrik semen umume digunakake kanggo nglumpukake kabeh jinis bahan bubuk ing silo.

Prinsip kerja kolektor bledug ing tanduran semen:

Kolektor bledug khusus pabrik semen ngioni gas tambang kanthi medan listrik voltase dhuwur, lan bledug sing ana ing aliran udara kasebut dipisahake saka aliran udara kanthi medan listrik. Negatif digawe saka kabel logam kanthi bentuk salib sing beda, sing diarani listrik debit. Iki digawe saka piring logam kanthi bentuk geometris sing beda, sing diarani bledug. Kinerja pemburu debu ing tanduran semen kena pengaruh telung faktor: properti debu, struktur peralatan lan kecepatan gas flue.

Penangkap debu pabrik semen uga bakal nyebabake debit gedhe banget amarga kerusakan saka filter tas. Pengumpul bledug ing pabrik semen luwih saka 10 kamar tas. Sampeyan butuh wektu 5 ~ 30 menit kanggo nemtokake dununge tas sing pecah saka panemuan debit sing gedhe banget. Saiki, umur layanan tas filter penghapusan bledug luwih saka setaun, lan kanthong filter sing rusak mung bisa ditindakake sawise setaun. Yen dingerteni yen tas filter sing rusak ana ing kamar tas, angger kamar tas ditutup lan diganti, kamar tas liyane isih bisa digunakake kanthi normal. Umume, nutup ruangan tas 20% ora bakal mengaruhi produksi peralatan proses lan efisiensi ngilangi debu fasilitas penghapusan debu. Deteksi kerusakan tas filter pas wektune minangka kunci kanggo nyuda emisi sing gedhe banget, sing mung bisa nggunakake alarm wektune peralatan deteksi terus-terusan online. Umume dipercaya manawa filter tas rusak, bisa ditemokake yen bagean saringan tas rusak, lan tas filter liyane uga bakal duwe peran. Emisi sing gedhe banget kurang saka ing endapan elektrostatik nalika CO ngluwihi standar.

Keuntungan saka kolektor bledug ing tanduran semen

Rentang perawatan gas akeh.

Iki bisa nyadari kontrol operasi kanthi otomatis.

Suhu operasi sing diidini dhuwur, kayata kolektor bledug sirkuit shwb, suhu operasi sing diidini yaiku 250 ℃, lan jinis liyane bisa nganti 350 ~ 400 ℃ utawa dhuwure.

Kerugian resistensi sithik, umume ing sangisore kolom banyu 20 mm. Yen dibandhingake karo siklon, total konsumsi daya isih sithik sanajan ngelingi konsumsi daya unit catu daya lan mekanisme rapet.

 

3. Penagih lebu ing ndhuwur bin semen

Penghapus debu ing sisih ndhuwur bin semen minangka salah sawijining peralatan ngilangi bledug kanthi struktur reresik awu kanthi otomatis. Jinis penghapus debu iki digunakake kanthi akeh ing bledug garing sing ora fibrosa ing gas filter utawa peralatan ngilangi bledug kanggo mbalekake bubuk garing nalika aliran proses ing semen, bubuk mineral, pertambangan, metalurgi, bahan bangunan, mesin, industri kimia , pamrosesan gandum lan perusahaan industri lan pertambangan liyane.

Prinsip kerja kolektor bledug ing sisih ndhuwur silo semen:

Filter bledug saka kolektor bledug ing sisih ndhuwur tong sampah ditindakake liwat elemen filter. Bahan elemen saringan yaiku serat kaca. Nalika bledug sing ngemot udhara liwat, fase padhet bisa digunakake kanggo misahake saka fase gas. Unsur filter serat kaca minangka bahan saringan debu berpori. Nalika aliran udara liwat, partikel ing aliran udara bisa diserap ing elemen filter utawa mudhun amarga geter lan hawa sing dimurnekake bisa dibuwang, Supaya bisa masang lan nyelehake bledug menyang elemen filter, kolektor bledug bakal kedher kanthi urutan nalika kipas saben shift mandheg (saben 2-4 jam), lan kolektor bledug bakal kedher udakara 5 kaping.

Desain struktur utama kolektor bledug ing sisih ndhuwur silo semen yaiku struktur kerangka ruang sing ditemtokake dening unsur balok. Mula, kabeh jinis beban sing bakal ditliti bisa disederhanakake dadi kekuwatan gabungan sing padha karo node unsur balok. Amarga sifat unsur balok sing ditemtokake, saben balok bisa dianggep minangka unit lan sawetara balok sekunder bisa dibusak, Jumlah pitungan kaku lan beban sing cocog bakal dikurangi banget nalika ditambahake ing balok utama. Model elemen winates sing diwenehake ing kene ditampilake ing gambar 10-. Nanging dituduhake manawa mode pamindahan balok elemen winates sejatine diwenehake miturut formula balok lurus ing mekanika material. Miturut asumsi mekanika material, kekuwatan internal lan pamindahan rong ujung balok dipikolehi kanthi analisis elemen winates. Kangge, bentuk deformasine yaiku setengah gelombang, sing jelas ora cukup kanggo analisis non-acak, amarga yen balok minangka satuan, Beban kritis ketidakstabilan gelombang setengah balok mung bisa diwenehake dening analisis elemen winates strukture, sing bisa nyebabake kemajuan beban kritis struktur lan analisis struktural. Mula, masalah iki katon nalika nggawe model struktur utama ESP. Solusine gampang. Mung sawetara elemen (umume siji balok dibagi dadi luwih saka 3 unsur) sing dibutuhake kanggo sawetara balok utama sing stabil. Ing analisis non-acak, kudu nyingkiri supaya ora stabilitas setengah gelombang rod dasi Eropa tetep ing loro-lorone bisa munggah, saengga bisa nambah reliabilitas asil pitungan.

 

4. Penagih bledug saka pengering

Remover dust dust dirancang khusus kanggo Φ siji point five × 12m 、 Φ siji point five × 15m 、 Φ two point two × 12m 、 Φ two point four × Produk anyar sing dikembangake kanthi pangembangan pembuangan bledug gas flue saka mesin pengering karo 16m lan spesifikasi liyane digunakake. Teknologi anyar ngilangi debu kantong kiln vertikal menang penghargaan kemajuan ilmu teknologi lan teknologi menteri taun 1989 diadopsi kanggo penghilang debu pengering. Komputer ngontrol mburine mburi, wektu, ngresiki awu resistensi tetep lan tampilan deteksi suhu ing ruangan, saengga bisa nggawe remover debu tas serat kaca kanthi stabil nalika ngilangi debu gas flue pangatusan, Konsentrasi debit ing outlet cerobong asep luwih murah tinimbang standar debit sing ditemtokake 150mg / m3n (bisa uga kurang saka 100mg / m3n). Piranti kasebut bisa digunakake kanggo ngganti tas ing ruangan sing beda tanpa mandheg. Iki gampang lan andal dioperasikake. Iki digunakake ing tungku wesi silikon, tungku listrik industri lan biaya operasional sing murah. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo nyopot bledug gas pengering pengering domestik.

Kolektor bledug pengering yaiku kolektor bledug sing digunakake khusus kanggo ngatasi gas pembuangan pengering. Pengering didhasarake ing drum kompor udhara panas ngarep dadi udhara panas kanggo ngeringake bahan kasebut. Amarga kompor udhara panas ing ngarep pengering nggunakake metode batubara, gas pembuangan sing diasilake ngemot SO2 lan uap banyu sing akeh, sing gampang dikondensasi lan ngasilake korosif sing kuat. Ing kahanan pengayaan suhu tinggi lan oksigen, gampang uga ngasilake H2SO3 kanthi korosif sing kuat. Mula, perawatan gas limbah saka pengering minangka masalah serius sing dadi masalah serius tumrap produksi. Karakteristik gas buang ing ndhuwur kudu dingerteni nalika ngatasi gas kasebut. Amarga kahanan kerja iki, perusahaan kami nindakake perawatan khusus kanggo kolektor bledug. Plat kembang digawe saka lempeng baja biasa 325 diganti nganggo stainless steel. Kantong saringan dipilih, tas filter sing diobati lancar, lan balung digawe saka silikon (utawa baja tahan karat). Kolektor bledug diolah nganggo telung lapisan lapisan antisorrosif poliester epoksi. Lapisan njaba diisolasi nganggo wol rock cahya ringan 10 cm lan piring baja warna. Sawise dandan ing ndhuwur, kolektor bledug bisa nyukupi kahanan panggunaan pengering.

Karakteristik operasi penghilang debu pengering:

Filter tas stabil, gampang dijaga lan bisa diandelake ing operasi. Bisa ngilangi bledug kanthi partikel 0.1 mikron, lan efisiensi ngilangi bledug bisa nganti 99%. Filter tas digunakake kanggo gas pembuangan pengering tanpa ngelingi masalah ngluwihi konsentrasi debit. Penghilang debu tas serat kaca kondensasi pengering minangka alat penghapusan debu lan pemurnian sing ideal saiki.

Pengumpul bledug saka pengering dikendhaleni mikrokomputer, kanthi nyebul punggung ing ruangan, ngresiki bledug kanthi rutin, lan dilengkapi deteksi suhu lan tampilan, liwat piranti alarm suhu. Kantong penyaring serat kaca anti-kondensasi Cw300-fca digunakake kanggo nyegah kantong saringan kondensasi lan ora bakal ngobong tas filter. Diameter 3 × Proses ngilangi bledug rong tahap diganti dadi lfef7 dening mesin pengering 24 m × 358-hsy / h Penagih debu tas anti kondensasi, sing ditemtokake dening departemen perlindungan lingkungan, duwe volume gas limbah 42621 meter kubik standar per jam, bledug konsentrasi 69620 mg saben meter kubik standar, lan konsentrasi bledug 147mg saben meter kubik standar ing outlet, sing memenuhi standar emisi.

Aplikasi remover debu pengering:

Ing kahanan normal ngresiki awu, lapisan abu sing isih ana tetep stabil, yaiku resistensi umume padha sadurunge lan sawise ngresiki awu, sing ngatasi fenomena akumulasi resistensi kanthi nambah wektu operasi. Jenis nyetop angin lan getaran kejut iki minangka kombinasi optimalisasi metode ngresiki awu, saengga nduweni efek reresik awu sing kuat. Bobot lapisan abu sing isih ana 10-20 kali luwih akeh tinimbang rata-rata pamukiman ing siji periode filter; Nanging, bobote lapisan abu sing isih ana kurang saka sepertiga saka rata-rata endapan siklus filter, lan ukurane mung kaping pindho luwih gedhe tinimbang tas flat serat kaca.

Remover dust dust cocok kanggo pemurnian bledug sing ngemot gas lan pamulihan bahan bledug ing panganan, farmasi, pakan, metalurgi, bahan bangunan, semen, mesin, industri kimia, industri tenaga listrik lan ringan.

Contact Formulir