Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Media

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Media

Filter Media

  • https://www.sffiltech.com/img/aramid_filter_cloth.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116101411_625.jpg

Kain saring aramid

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
jarum aramid dobel dirasakake
450gsm, 500gsm, 550gsm
 
Perawatan Rampung:
Singed, calendered, set panas utawa panularan banyu & minyak, anti-statis, membran / lapisan PTFE
 
Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
Sembarang dawa kasedhiya. Ukuran khusus bisa disesuaikan.
 
Cara Cara: njahit utawa dilas
 
Kaluwihan:
Tahan geni
Tahan suhu dhuwur
Suhu kerja: 204 derajat
Suhu maksimal: 240 drajat
Rintangan alkali sing apik banget
Rintangan asam sing apik
Rintangan pelarut organik sing apik
Rintangan abrasion banget
Stabilitas hidrolitik sing apik
 
Kantong kolektor filter tas:
Amarga saben filter duwe karakteristik lan paramèter,
nalika kita milih bahan filter kanggo tas panyaring bledug,
kita kudu ngerti parameter ing ngisor iki: suhu, lembab,
diameter debu, sifat kimia kimia, abrasif debu, parameter mekanik filter.
Umume, tas filter kolektor bledug SFF akeh digunakake ing filtrasi gas sampah industri, bledug sing migunani, saringan gas suhu dhuwur.
Pabrik tas tapis Shanghai nyedhiyakake solusi sing apik miturut karakteristik bledug, mbantu sampeyan milih bahan filter sing paling apik supaya bisa luwih apik nyaring.


Contact Formulir