Language

FOLLOWS:

aspal

Home » aplikasi » aspal

  • Tas panyaring polipropilena

    Katrangan:Perawatan Rampung kanggo Filter polipropilena dirasa: Sing, calendered, set panas, kawat waja tahan karat (anti statis)
    Ukuran tas panyaring: dawane tas Filter dawane 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
    ...

    Read More
  • Tas panyaring Aramid

    Katrangan:Tahan geni
    Tahan suhu dhuwur
    Suhu kerja: 204 derajat
    Suhu maksimal: 240 drajat
    Rintangan alkali sing apik banget
    Rintangan asam sing apik
    Rintangan pelarut organik sing apik
    Apik abrasion r ...

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 2 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca
Menu