Language

FOLLOWS:

Otomatis Filter Filter Top Mesin Nguripake

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag » Otomatis Filter Filter Top Mesin Nguripake

Otomatis Filter Filter Top Mesin Nguripake

  • https://www.sffiltech.com/img/automatic_filter_bag_top_turning_machine.jpg

Otomatis Filter tas ndhuwur ngowahi mesin

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

tas Filter mesin kanggo ngowahi ndhuwur kanggo Filter ngrasa tas Filter pps akrilik saringan dirasakake pps filter
Video : https: //youtu.be/7kIFYou09VA
2016 Filter bag top machine machine khusus sing dirancang kanggo ngowahi ndhuwur tas filter

Daya 220V, siji fase, 50Hz
Gambar rinci

Napa Sffiltech kanggo mesin panyaring ndhuwur mesin Filter
1. bagean listrik sing misuwur
2. Desain jaminan kanggo nyegah panas manungsa
3.Jaminan kanggo 1 taun
4. Desain infeksi kanggo mesin

Apa milih kita
1. Filter tas ndhuwur mesin penet bisa nguripake kanthi otomatis.
2.it bisa ngirit kakehan tenaga kerja
Packing & Delivery

tas Filter top paket mesin lan pangiriman
1. Paket stadion kanggo ekspor
2.Wooden paket kanggo ekspor
3.Package size:0.8cm(L)*0.9cm(W)*1.22(H)

Contact Formulir
Menu