Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Mesin Jahit Tukang Filter Tube Otomatis

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag » Mesin Jahit Tukang Filter Tube Otomatis

Mesin Jahit Tukang Filter Tube Otomatis

  • https://www.sffiltech.com/img/automatic_filter_bag_tube_sewing_machine.jpg

Mesin sewing tabung tabung Filter kanthi otomatis

Keterangan:

Spesifikasi sirah juki 1261
3) Gunakake line tabung jahit Filter Filter otomatis
A) Khusus kanggo tabung tas panyaring bledug udara
B) Digunakake kanggo dirasakake fiberglass, kain tenunan fiberglass, dirasa meta-aramid, PPS dirasakake, tas polyester dirasakan, tas panyaring ptfe lan liya-liyane.

Spesifikasi barisan jahitan produksi tabung Filter Filter
Bisa ngganti kepala jahitan juki kanthi sirah welding panas minangka panggunaan. Muter jahit produksi tabung produksi Filter Filter duweni 5 bagean.
a. Bagean kanthi Otomatis.
suwala b. Bagisan sewing otomatis (Juki 1261)
c. Bagean Panyimpenan Otomatis
d. Bagean Motong Otomatis (Tabel 9 meter)
f. Tabel operasi

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Mesin tabung tabung produksi Filter Filter / Mesin jahit otomatis Filter / mesin tabung tas Filter otomatis
1) Pambuka ing baris jahit Filter Filter tabung produksi otomatis
Filter SFFiltech nawarake jahit produksi tabung produksi tas filter otomatis khusus kanggo tabung tas panyaring, nduwe kinerja sing apik kanggo produksi terus-terusan, intensitas tenaga kerja sing murah, sithik perawatan murah, yaiku desain khusus kanggo jarum ditumbuk tas digawe pabrik lan tas Filter fiberglass.
ukuran mesin: 17m * 1.54m * 1.95m
bobote mesin: 1300kg
kacepetan mlaku sewing:> 7m / min

Kacepetan, tenaga kerja sing kurang.
4) Keuntungan saka saluran jahit Filter Filter tabung otomatis
A) Ukuran tas panyaring bisa dikontrol kanthi luwih.
B) Ngapikake efisiensi kerja lan nyuda biaya tenaga kerja, kacepetan dhuwur, kanthi otomatis, kacepetan welding 7-12 meter saben menit
C) Panyekel ubin sing bisa laras, bisa nyaring tas filter panas saka 120mm nganti 300mm.
D) Cocog saka kain tenun fiberglass, kita minangka pabrik paling apik sing bisa njahit kain tenunan fiberglass lan kain nonwoven kanthi apik ing china.
E) Bagéan penting merek kanggo garis tabung SFF: Kepala JUKI 1261 (Digawe ing Jepang)
ngethok knifes (digawe ing Taiwan), motor Servo (digawe ing Taiwan), Sensor (Digawe ing USA), inverter (digawe ing Jepang)

Contact Formulir