Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Mesin Jahit Tukang Filter Tube Otomatis

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag » Mesin Jahit Tukang Filter Tube Otomatis

Contact Us

  • Mesin sewing tabung tabung Filter kanthi otomatis

    Katrangan:Filter SFFiltech nawarake jahit produksi tabung produksi tas filter otomatis khusus kanggo tabung tas panyaring, nduwe kinerja sing apik kanggo produksi terus-terusan, intensitas tenaga kerja sing murah, sithik perawatan murah, yaiku desain khusus kanggo jarum ditumbuk tas digawe pabrik lan tas Filter fiberglass.
    ukuran mesin: 17m * 1.54m * 1.95m
    bobote mesin: 1300kg
    kacepetan mlaku sewing:> 7m / mnt

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 1 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca