Language

FOLLOWS:

Perumahan Filter Filter Pembersih Otomatis

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Filter Pembersih Otomatis

  • Mbalikake sistem perumahan Filter Filter DFX otomatis

    Katrangan:DKD minangka produsen filter utama ngresiki dhewe ing donya, duwe seri lengkap produk scraper ngresiki dhewe, telung sub seri, ditrapake kanggo macem-macem acara, supaya bisa ketemu para pelanggan industri macem-macem syarat filtrasi pembersihan diri mekanik.

    Read More
  • Mbusak sistem perumahan otomatis Filter backwashing DFM DFG

    Katrangan:Cairan mili saka mlebu, scraper fleksibel spiral internal 100% dipasang ing permukaan unsur filter, cairan mili saka njero unsur filter menyang njaba, lan reged bakal kepepet ing lumahing njero lan cairan sing metu saka outlet; Yen wis suwe, reged wis bertahap, lan tekanan diferensial mundhak, sing kudu ngresiki unsur filter miturut tekanan diferensial utawa ajeg.

    Read More
  • Backwashing filter otomatis sistem omah BCMseries

    Katrangan:Perumahan filter cuci bali otomatis otomatis BCM cocog kanggo nyaring aliran dhuwur, kacepetan dhuwur, impor partikel cairan viskositas sing kurang.
    Perumahan filter cuci punggung otomatis otomatis BCM minangka produk mekanik lan listrik, kanthi kaunggulan desain sing cukup, efisiensi filtrasi sing dhuwur, biaya operasi sing murah, filtrasi terus-terusan ing proses cuci punggung, lan liya-liyane, sing akeh digunakake ing metalurgi, kimia, listrik, banyu injeksi ladang minyak, banyu ballast, perawatan banyu sing ramah lingkungan, lsp.

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 4 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca

Contact Us

Menu