Language

FOLLOWS:

Perumahan Filter Filter Pembersih Otomatis

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Filter Pembersih Otomatis

Perumahan Filter Filter Pembersih Otomatis

  • https://www.sffiltech.com/img/backwashing_automatic__filter_housing_system_dfm_dfg_series-65.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/17/20180117170906_747.jpg

Mbusak sistem perumahan otomatis Filter backwashing DFM DFG

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Full sistem Filter omah otomatis
Omah omah filter scraper utama otomatis- seri DFM / DFG
DKD, pabrikan utama ing omah sing ngresiki dhewe ing omah, duwe seri lengkap produk scraper pembersih awake dhewe, ana telung seri motor DFX sing nyopir scraper eksternal; Motor DFM nyopir scraper internal; Motor pneumatik DFG nyopir scraper internal; sing cocog kanggo macem-macem kesempatan, sing bisa ngrampungake kabeh jinis reresik mandhiri lan nyaring pelanggan industri.

Poto ngresiki omah (DFM motor nyopir)
Poto ngresiki omah (motor motor pneumatik DFG)

DFM series scraper self members filter filter (DFM filter for short) minangka riset independen lan pangembangan self-model high-scraper self-filter scraper self-model. Liwat metode curettage mekanik kanthi otomatis ngresiki unsur filter ing njero ruangan pangotor partikel, sing bakal bisa nyaring online terus. Perumahan filter DFM utamane dirancang kanggo panyaring viskositas sing dhuwur, viskositas sing ditrapake nganti 10000CPS lan kisaran tliti yaiku 50-1500 microns, filtrasi presisi, sing bisa ngilangi impun unsur filter kanthi cepet, supaya bisa mbusak kekotoran kanthi efisien. Cocog kanggo nyaring gedhe, nyaring cairan saring. Perumahan filter DFM nderek DKD kinerja dhuwur, kualitas dhuwur, desain linuwih lan standar manufaktur, entuk kualitas kelas pertama internasional.

Saringan omah tradisional nyaring bahan lan kekotoran sing alus bakal asring diblokir, saengga bisa milih saringan gedhe utawa reresik manual sing asring mbutuhake kebutuhan gedhe lan kerja sing abot, nyebabake akeh bahan sing akeh. Perumahan filter DFM kanthi gampang bisa ngatasi masalah kaya iki kanthi cara ngresiki mandhiri, lan mesthi ngresiki saringan, mbuwang cairan sampah sing ngemot konsentrasi sing dhuwur, lan nyuda bahan-bahan sampah; nalika nyaring banyu lan adesif, resin, polimer, minyak lan bahan kenthel liyane kanthi kualitas banyu sing kurang, mula ana bathi lan efisiensi sing luwih dhuwur. Kanthi kaluwihan teknis sing signifikan lan biaya operasi sing sithik, saringan DFM mboko sithik ngganti filter manual tradisional ing akeh wilayah, kayata layar geter, filter bag, saring bakul, lan sawetara omah ulang tukang cuci jinis filter lan sapiturute.

Unsur panyaring DFM / DFG
Prinsip kerja DFM / DFG

Kepiye status panyaring?
Cairan mili saka mlebu, scraper fleksibel spiral internal 100% dipasang ing permukaan unsur filter, cairan mili saka njero unsur filter menyang njaba, lan reged bakal kepepet ing lumahing njero lan cairan sing metu saka outlet; Yen wis suwe, reged wis bertahap, lan tekanan diferensial mundhak, sing kudu ngresiki unsur filter miturut tekanan diferensial utawa ajeg.

Kepiye status reresik?
Unsur panyaring gerakan pembersih motor nganggo motor, nggunakake metode teori kontrol cetho kanggo nyedhaki paramèter teknologi cairan kanggo ngontrol reresik scraper lan emisi sing cukup. Bakal kira-kira nyandhang filter lan kerugian aliran cair nganti paling sithik, yaiku siji-sijine panyaring nggunakake desain penemuan paten iki (Paten Nomer 200820033272.2), nalika scraper helical fleksibel helical ngilangi unsur filter, kekotoran bakal ngasilake kekuwatan centrifugal mudhun. mendak menyang rongga pengumpulan lan dijupuk dening scraper. Saben reresik dumadi saka pirang-pirang stroke, sawise permukaan filter filter, kabisan filtrasi bisa pulih. Nalika ngresiki filter kasebut, aliran kasebut ora bakal diganggu.

Kepiye ngeculake status reged?
Sawise sawetara kaping siklus reresik, reged diklumpukake kanggo jumlah tartamtu. Program kontrol PLC kanthi otomatis utawa mbukak katup limbah, ngilangi cairan sampah sing ngemot impurities sing dhuwur; Yen perlu, uga bisa didaur ulang.



Fitur lan kaluwihan teknis
1. Cukur cukur, utamane apik kanggo nyaring cairan viskos, mbusak kekotoran penundaan kenthel;
2.Struktur gampang, gampang dibubarake lan mbusak unsur filter, internal gampang di resiki;
3.Full operasi otomatis, nyaring online terus lan mungkasi elemen pengganti Filter lan reresik;
4.Produksi bahan lan perlindungan lingkungan, ora katon barang sing bisa digunakake.
5. Ditampa karo unsur panyaring tliti sing dhuwur kanggo nyukupi kabeh jinis kabutuhan filter;
6.Kurangan tekanan sithik banget, tingkat aliran stabil, konsumsi energi disimpen, lan proses stabil;
7. Filter sing dicet kanggo nyegah bocor bahan mbebayani, kondhisi kanggo produksi lan kesehatan karyawan sing aman;
8. Konsentrasi cairan sampah dhuwur, lan sampah bisa didaur ulang maneh, lan ilang materi regane dhuwur dikurangi;
9.Sistem kontrol sistem maju, kuat, operasi efisien, linuwih;
10.Seleksi saka merek terkenal ing komponen komponen, linuwih dhuwur, biaya operasi sing kurang;
11.Standard proses industri kontrol antarmuka DCS, pengamatan lan kontrol remot bisa digayuh;
12.Motor, motor pneumatik dipilih miturut lingkungan.

Contact Formulir
Menu