Language

FOLLOWS:

Perumahan Filter Filter Pembersih Otomatis

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Filter Pembersih Otomatis

Perumahan Filter Filter Pembersih Otomatis

  • https://www.sffiltech.com/img/backwashing_automatic__filter_housing_system_dfx_series.jpg

Mbalikake sistem perumahan Filter Filter DFX otomatis

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Full sistem Filter omah otomatis
Lengkap otomatis saringan njaba scraper saringan DFX
DFX seri pembersihan poto siri DFX (DFX nyaring cekak) yaiku DKD riset independen lan pangembangan tapis pembersihan poto kanthi efisien, kanthi scraping mekanik kanthi otomatis ngresiki partikel saka njaba njaba unsur filter, bisa terus Filter-filter. Perumahan filter DFX utamane digunakake kanggo panyaring tliti kanthi tliti, presisi 50-500 mikropon. Bisa nganti maksimal supaya ora ngrusak kotoran, saéngga bisa ngilangi kekotoran sing luwih apik, cocog karo filtrasi cairan kelikatan sing dhuwur, viskositas nganti 800000 CPS. Filter DFX ngetutake standar kinerja DKD, kualitas apik, standar lan standar manufaktur, nganti kualitas kelas pertama internasional.

DKD minangka produsen filter utama ngresiki dhewe ing donya, duwe seri lengkap produk scraper ngresiki dhewe, telung sub seri, ditrapake kanggo macem-macem acara, supaya bisa ketemu para pelanggan industri macem-macem syarat filtrasi pembersihan diri mekanik.

Prinsip kerja omah filter DFX
Aliran masuk cairan saka inlet panyaring (1), lan saka unsur panyaring aliran njaba saka njaba (6), unsur panyaring sambungan endhas ngisor (2), alur metu saka outlet; Yen permukaan unsur filter diblokir menyang jumlah kekotoran, supaya prosedur reresik kanthi tepat wektu utawa kanthi netepake bedane tekanan. (4) Gear motor drive slicker (7) kanggo mbusak rereget saka njaba permukaan unsur filter, kotoran ing sadawaning scraper supaya ninggalake lumahing unsur filter, kanthi cairan mudhun mudhun ing sisih ngisor panyaring, papan Sapuan puteran nyapu impun ngisor menyang ruangan ngempalaken kotoran (5), kekotoran nglumpukake ing ngempalaken rongga lan sisih ngisor filter, wektu katup sewage mbukak kanthi otomatis, cairan kanthi konsentrasi reged sing dhuwur dibuwang saka port discharge (3), cairan sisa mbalekake utawa langsung dibuwang.

Nyaring bagean salib bagean
Filter saringan slicker

Unsur panyaring tliti kinerja V-SLOT
X seri omah DF filter dilengkapi unsur filter tliti tliti kualitase kualitas ndhuwur ing dunia, duwe keuntungan penting ing ngisor iki:
1) kisaran tliti 50-500 mikron;
2) tliti jembarane lumahing, sisihan kurang saka 5 mikron;
3) Bahan Utama Awak 316L, tahan karat;
4) V jinis slot, sing ora gampang mati kekotoran, aliran jangka panjang stabil;
5) Lumahing njaba lan permukaan internal lancar, gampang di-scrape, minimal scraper;
6) bisa nyaring reged kaku, kayata impun lendut lan impuls aglomerat alus;
7) Lumahing diolah kanthi hardening khusus lan resistensi nyandhang, lan layanan layanan saya suwe saya apik;
8) Struktur kekuatan sing dhuwur, tekanan tekanan sing beda, celah tetep ora cacat;
9) Toleransi kanggo kaget tekanan ngarep lan mburi sing kuat;

Fitur lan kaluwihan teknis
1) Operasi otomatis kanthi lengkap, 24 jam terus online nyaring, mungkasi panggantos unsur filter abot lan karya reresik;
2) biaya materi lan perlindungan lingkungan, ora katon barang sing bisa digunakake.
3) Nggunakake scraper sheet logam, efek sing apik, kemampuan mbusak impun sacara signifikan lan ora ngindhari kekotoran;
4) Unsur panyaring V-SLOT sing paling dhuwur, jurang tliti, permukaan licin sing ekstrem, gampang scrape, kekuatan dhuwur, umur dawa;
5) Mundhut tekanan sithik banget, aliran kasebut stabil, energi, lan teknologi sing stabil;
6) Bisa ditambahake fungsi backwashing, unsur filter pembersihan tambahan;
7) Filter filtrasi, kanggo nyegah bocor bahan mbebayani, kondhisi kanggo produksi aman;
8) Konsentrasi cairan sampah sing dhuwur bisa didaur ulang, supaya bisa ilang bahan-bahan regane;
9) macem-macem kombinasi modul lan mode otomatis, kanggo nyukupi syarat-syarat macem-macem filtrasi;
10) standar motor pindah merek terkenal internasional, linuwih, layanan dawa;
11) standar duwe piranti angkat panutup bantu, siji wong bisa gampang mbukak

Contact Formulir
Menu