Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Perumahan Filter Filter Pembersih Otomatis

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Filter Pembersih Otomatis

Perumahan Filter Filter Pembersih Otomatis

  • https://www.sffiltech.com/img/backwashing_automatic_filter_housing_system_bcmseries.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/17/20180117165804_257.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/17/20180117165858_415.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/17/20180117165938_826.jpg

Backwashing filter otomatis sistem omah BCMseries

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Sistem perumahan filter kebersihan otomatis kanthi lengkap
Seri BCM filter cuci bali otomatis lengkap

Perumahan filter cuci bali otomatis otomatis BCM cocog kanggo nyaring aliran dhuwur, kacepetan dhuwur, impor partikel cairan viskositas sing kurang.
Perumahan filter cuci punggung otomatis otomatis BCM minangka produk mekanik lan listrik, kanthi kaunggulan desain sing cukup, efisiensi filtrasi sing dhuwur, biaya operasi sing murah, filtrasi terus-terusan ing proses cuci punggung, lan liya-liyane, sing akeh digunakake ing metalurgi, kimia, listrik, banyu injeksi ladang minyak, banyu ballast, perawatan banyu sing ramah lingkungan, lsp.

Prinsip kerja perumahan filter filter otomatis otomatis BCM:
Cairan saring mili saka inlet menyang omah filter, banjur liwat plate fixing menyang filter filter, cairan kasebut mili saka elemen filter ing njero njaba, lan banjur mili metu saka outlet kapal filter; Impurities sing diasilake saka filter cuci punggung mbuwang metu saka limbah limbah.

Cara kerjane?
Nalika cairan mili liwat elemen filter, partikel padhet bakal kepepet ing sisih njero elemen filter. Kanthi nambah polutan, tekanan diferensial ing antarane sisih sing wis kontaminasi lan sisih filter sing resik saya suwe saya mundhak. Nalika tekanan diferensial tekan angka sing ditemtokake, meter tekanan diferensial ngirim pesen lan omah filter diwiwiti proses ngumbah bali kanthi otomatis.

proses ngumbah bali:
1.Gear motor drive ngumbah tangan supaya bisa dibunderake karo jackshaft, sudut rotasi lengen ngumbah dikontrol dening saklar posisi fotoelektrik, sing bakal cocog karo filter sing wis diresiki.
2. Katup pembuangan dibukak, saéngga tekanan diferensial bakal wujud ing antarane unsur saringan njaba (sisih resik) lan got polutan.
3. Ing tumindak prabédan tekanan, aliran cair saka sisih sing resik bakal mili saka saringan sing wis diresiki ing njaba menyang njero kanggo nindakake proses ngumbah bali, polutan sing akumulasi ing sisih njero layar saringan bakal dicuci lan disaring metu saka saringan jebakan limbah.
4. Wektu ngumbah bali kanggo saben filter wis disetel, mula yen tekan wektu cuci punggung, katup pembuangan polusi bakal cedhak, lan proses cuci punggung elemen penyaring iki rampung, mula motor gir bakal nggawa lengen ngumbah menyang nguripake maneh, nindakake ngumbah bali menyang saringan sabanjure, katup limbah bakal dibukak maneh., lan liya-liyane kanggo nindakake proses ngumbah bali menyang saben bolong.
5. Sawise kabeh reresik saringan rampung, lengen ngumbah bali menyang posisi asli kanthi kontrol saklar fotoelektrik, sing tegese siklus ngumbah bali wis rampung.
6. Amarga ngumbah mburi wisuh sawetara saringan, mula sajrone proses filter bisa njaga kahanan filtrasi cairan terus-terusan.

Setel proses ngumbah maneh:
1. Setelan tekanan diferensial: saringan duwe ukuran tekanan diferensial, sing digunakake kanggo nyetel tekanan diferensial filter.
2. Setelan wektu: kothak kontrol duwe piranti nyetel wektu, sing bisa digunakake kanggo nyetel maneh siklus proses ngumbah miturut syarat pangguna. Setelan tekanan beda lan setelan wektu yaiku proses konfigurasi ngumbah bali kanthi otomatis, loro setelan kasebut ana ing wektu sing padha, dene setelan tekanan sadurunge.
3.Miwiti Manual: Saliyane setelan tekanan diferensial lan nyetel proses pencucian otomatis kanthi otomatis, uga ana tombol TEST kanggo miwiti proses kanthi manual, sing digunakake kanggo debugging lan pangopènan.

Fitur desain perumahan filter otomatis ngumbah otomatis BCM:
1. Struktur mekanik internal peralatan filtrasi nggunakake teknologi paten, nyadari fungsi cuci punggung kanthi pangerten sejatine, sing bisa ngilangi kotoran saringan, ngresiki saben pojok tanpa sudut mati, fluks tanpa atenuasi, lan njamin efisiensi filtrasi lan umur kerja sing dawa .
2. Peralatan saringan milih elemen filter wedge 304, 316L, 2205, bahan MONEL, kanthi keunggulan intensitas gedhe, presisi tinggi, resistansi korosi, lan akurasi penyaringan maksimal nganti 25 mikron.
3. Liwat fungsi pengambilan lan galur dhewe, peralatan nyaring bisa nyadari ngumbah bali kanthi otomatis, lan bisa ngatasi fluktuasi kualitas banyu sing ora stabil tanpa intervensi manual.
4. Sistem kontrol peralatan saringan sensitif, operasi akurat, lan fleksibel bisa nyetel tekanan diferensial lan wektu nyetel wektu kanggo ngumbah bali adhedhasar akurasi banyu lan filter sing beda.
5. Sajrone proses ngumbah mburi, saben kapal penyaring ditindakake ngumbah maneh; sing njamin keamanan layar filter, reresik kanthi efisien, saringan liyane ora kena pengaruh lan terus disaring.
6. Peralatan nyaring duwe bagean sing kurang rawan, ora ana bahan sing bisa dikonsumsi, kanthi biaya operasional lan pangopènan sing murah lan gampang operasi lan manajemen.
7. Peralatan saringan dirancang kompak lan cukup, kanthi ukuran cilik, fleksibel lan trep kanggo instalasi lan gerakan.
8. Peralatan filtrasi nggunakake katup pembuangan pneumatik, kanthi wektu cuci punggung, wektu kurang konsumsi banyu, perlindungan lingkungan lan ekonomi.
9. Negara nyaring peralatan nyaring ditampilake dening layar tutul, lan tekanan tekanan lan setelan wektu luwih gampang dideleng.



Desalinasi banyu laut, banyu adhem sing adhem lan banyu reklamasi medan minyak, banyu balast kanggo kapal, banyu panggunaan boiler, filtrasi osmosis punggung Ultrafiltrasi, pretreatment pertukaran ion, filter nozel Kertas.

Contact Formulir