Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Perumahan Filter Tas

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Tas

Contact Us

  • Pvdf omah Filter filter

    Katrangan:Iki salah siji sing paling apik ing jagad iki, bisa digunakake kanthi akeh ing perawatan banyu segara lan uga suwe nggunakake masalah bocor.
    PVDF bisa nglawan suhu suhu 150Deg. Bobot sekitar 26kg kanggo siji omah filter tas.
    Kanthi kendhali kualitas tinggi, omah pvdf filter filter kita banget populer ing pasar pangguna akhir

    Read More
  • Omah Filter Dulpex

    Katrangan:Kita ngontrol saben langkah-langkah kanggo detail omah filter kanthi pengalaman luwih saka 10 taun
    We care saben rinci tas filtrasi omah tas, malah bagean cilik sing kita pengin kontrol kualitas sing paling apik
    Sampeyan bisa ndeleng rincian gambar kanggo ndeleng kontrol kualitas kita.
    Tas panyaring tas
    Kita duwe tas Filter filtrasi tas omah sing saben kita fokus ing detail cilik kanggo nambah kontrol kualitas.

    Read More
  • Omah plastik Filter tas

    Katrangan:Iki salah siji sing paling apik ing jagad iki, bisa digunakake kanthi akeh ing perawatan banyu segara lan uga suwe nggunakake masalah bocor.
    2. Jinis perumahan tas banyu plastik materi PP:
    2 # perumahan tas plastik plastik bahan PP
    5 # PP bahan plastik banyu plastik bahan PP

    Read More
  • Perumahan Filter Filter Flowline

    Katrangan:Aliran Sisih nawakake solusi sing paling larang kanggo syarat omah tas Filter siji. Desain awak siji-unik sing unik ngilangi awak tradisional menyang ngisor cap circumferensial lan menehi segel internal sing ora aman kanggo integritas operasional. Sisih Sisih kasedhiya karo pilihan aksesoris keamanan Splash Guard anyar Doctop.

    Read More
  • Perumahan tas Filter topline

    Katrangan:Ndhuwur standar Sffiltech ing saringan TS saringan perumahan tunggal tas, "kualitas tepat, permukaan sederhana", nggunakake struktur filter tipe top casting paling maju, kanggo ngoptimalake kinerja paling apik, ngrampungake macem-macem kahanan kerja sing angel, saiki dadi sing paling populer lan model omah filter tas tunggal sing diakoni.

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 5 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca