Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/1110_1.jpg

Kantong filter tas

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Perawatan Rampung:
Singed, calendered, set panas, perawatan Teflon
 
Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm lsp.
Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.
 
Metode Proses: njahit
 
Kaluwihan:
a) ukuran stabil, kekuatan sing apik
b) rega luwih murah tinimbang serat kimia resistensi suhu dhuwur liyane
c) resistensi suhu dhuwur
D) yen sampeyan ketemu tanduran suhu dhuwur, kita kudu golek bahan sing cocog, basalt bisa uga dipilih sing apik.
 
Kantong kolektor filter tas:
Amarga saben filter duwe karakteristik lan paramèter,
nalika kita milih bahan filter kanggo tas panyaring bledug,
kita kudu ngerti parameter ing ngisor iki: suhu, lembab,
diameter bledug, sifat kimia gas, abrasive bledug, Filter mekanik saringan.
Umume, tas filter kolektor bledug SFF akeh digunakake ing filtrasi gas sampah industri, bledug sing migunani, saringan gas suhu dhuwur.
Pabrik tas tapis Shanghai nyedhiyakake solusi sing apik miturut karakteristik bledug, mbantu sampeyan milih bahan filter sing paling apik supaya bisa luwih apik nyaring.


Contact Formulir