Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Biostatic

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Biostatic

Contact Us

  • Filter serat karbon aktif kanggo sistem udara knalpot

    Katrangan:Bisa disetel kekandelan media saringan lilitan miturut konsentrasi lan resistensi emisi
    Desain tipe bayonet cepet, instalasi gampang lan gampang
    Media filter bisa dianyari
    Efisiensi awal paling apik yaiku 99%

    Read More
  • Silinder ngetik saringan molekuler

    Katrangan:Pigura: Baja galvanis / baja tahan karat
    Bahan kartrij: Baja galvanis / baja tahan karat
    Suhu: maksimal 40ºC sajrone terus-terusan

    Read More
  • Filter molekul superhelen

    Katrangan:Filter Molekuler kanggo sistem pendingin udara sing paling akeh, digunakake ing industri semikonduktor, farmasi bio, teknik genetik, mesin presisi, instrumentasi lan museum.

    Read More
  • Filter molekul panel lipit mini

    Katrangan:Tipe: Filter molekul panel Mini-Lipit
    Media: Media karbon impregnasi lipet kanggo ngilangi alkalin, asam lan VOC
    Bingkai: Aluminium / Baja galvannised / Baja tahan karat

    Read More
  • Filter molekul jinis V jero

    Katrangan:Aplikasi: Filter Molekuler kanggo sistem pendingin udara sing paling akeh, digunakake ing industri semikonduktor, farmasi bio, teknik genetik, mesin presisi, instrumentasi lan museum.

    Read More
  • Filter molekul lipit mini tipe W

    Katrangan:Aplikasi: Filter Molekuler kanggo sistem pendingin udara sing paling akeh, digunakake ing industri semikonduktor, farmasi bio, teknik genetik, mesin presisi, instrumentasi lan museum.

    Read More
  • Filter karbon aktif kanthi kerangka kertas

    Katrangan:15 pleats / kaki, 50% luwih dhuwur tinimbang produk normal
    Rangka karton tahan banyu sing kaku yaiku AS
    Media Filter kanthi kabel bolong, entuk kekuwatan mekanik sing luwih dhuwur

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 7 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca