Language

FOLLOWS:

Perumahan Filter Multi-tas

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Multi-tas

Perumahan Filter Multi-tas

  • https://www.sffiltech.com/img/bm_multi_bag_filter_housing.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116154112_379.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116154125_235.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116154135_299.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116154148_534.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116154204_820.jpg

Perumahan filter multi-tas BM

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

mussels open type multiple bag filter housing- BM series
- BM series mussels open type multiple bag filter housing is developed on the basis of fast open type bag filter housing, suitable for processing all kinds of acid and alkali liquid, solvent and all kinds of neutral liquid. BM series mussels open type multiple bag filter housing the bolt is used to tighten the cover body, and the pressure is higher. With flange and sealing ring and the unique three point pressing device to fastening bag, avoid side leakage, the top cover adopts a spring balance auxiliary opening mechanism, and can be at any angle.

Karakteristik filter:
Using high grade design specifications to ensure adequate corrosion and maximum reliability;
Suitable for large flow filter, can accommodate more impurities, also suitable for a long time to replace the filter bag of occasion;
Can choose 01, 02 dimensions of the filter bag or filter;
Eye bolt design, convenient operation, economical and practical;
Elaborate design of the auxiliary opening mechanism, so that the opening process is easy and effort, one hand to complete the operation;
Selection of high quality type 0 elastomer sealing ring, excellent sealing performance and sealing life;
Nyuda downtime dadi paling cedhak, ningkatake produktivitas lan nyuda biaya operasional;
Bagéan cair digawe saka waja tahan karat murni, tahan karat lan daya tahan banget;
eight models, respectively, three bags, four bags, five bags, six bags, eight bags, twelve bags, seventeen bags, twenty-three bags.

Rincian Kemasan: Kode HS: 8421392200 kanggo perumahan saringan tas cair 304/316 cair
1. Plastik plastik nang lan kothak kayu ing njaba
2. biasane palet
3. Kita nggawe paket minangka syarat pelanggan
4.Kami yakin paket kita kanthi becik nglindhungi barang kanthi apik.
5.nalika barang-barang kita nganggo segara, yen pesenan cilik, kita uga bisa milih pesawat utawa Ali ngumumake utawa Fedex UPS DHL lan sapiturute.
6. Kita bisa nawarake label OEM ing kantong tenunan yen jumlah gedhe
7. Kita duwe forwarder dhewe nanging yen sampeyan duwe, kita uga bisa nggunakake penerjemah sampeyan
Tas panyaring tas
Kita duwe akeh saringan banyu stainless steel saben sing fokus ing detail cilik kanggo nambah kontrol kualitas.
aplikasi:
Cat, bir, minyak sayur, obat-obatan, kosmetik, bahan kimia, produk petrol, bahan kimia tekstil, bahan kimia fotografi, larutan elektron, susu, banyu mineral, pelarut panas, lateks, banyu industri, sirup, resin, tinta percetakan, banyu sampah industri, jus , minyak lenga, lilin.
Prinsip kerja
Perumahan saringan stainless steel tas santai santai yaiku jinis struktur novel, volume cilik, operasi sing gampang lan fleksibel, energi, efisiensi dhuwur, operasi terlampir lan peralatan filtrasi macem-macem adaptasi.
Sffiltech siri stainless steel tas Filter omah: silinder saring, kepala filter lan struktur pambuka kanthi cepet, stainless steel tas tas nguatake komponen utama.
Filter kasebut minangka piranti panyaring jinis tekanan, cair saka cangkang saringan ing ngisor lawang menyang kanthong pipa lan piranti kanggo nguatake jaringan, penyusupan Cairan kudu derajat ketegangan kantung sing bisa tas Filter filtrate dhewe yaiku, najis. partikel dijupuk tas Filter. Penggantian tas filter gampang banget, tanpa konsumsi bahan dhasar.

Tas panyaring tas

stainless steel water filter housing
Sampeyan bisa ndeleng saben detail kanthi kontrol kualitas dhuwur

From parts to our finished products, we tried every possible to control the quality, I like you to be our plant to visit us for stainless steel water filter housing

Napa Pilih kita

Babagan awake dhewe
1, Penyetor omah tas paling gedhe lan paling gedhe ing china
2. Paling utama bagean sing digawe dening awake dhewe
Pabrik 3.From 1996 lan ekspor wiwit taun 2006
4. Kita ora mung supplier nanging siji pusat informasi kanggo industri filtrasi
Peralatan & teknologi
2, Kita bagean kabeh dites lan kontrol
Muga-muga sampeyan rawuh ing kene kanggo mriksa

Service

3, Luwih saka 10 pengalaman kanggo ekspor
Kita duwe akeh agen ing saindenging jagad.
1. Kita ngekspor wiwit taun 2006, luwih saka 10 pengalaman kanggo pasar ekspor, mula kita ngerti kahanan kerja ing luar negeri
2.Kami pabrik:
1.1 Pabrik kita wiwit wiwit taun 1996, dadi nomer pertama ing bisnis filtrasi, saéngga wong teknisi luwih akeh
luwih saka 14 pengalaman, kita ngerti kahanan kerja omah kanthi apik lan bisa nawakake sampeyan jujur
saran.
1.2 Teknisi cairan saringan 304/316 teknisi cairan luwih saka 15 taun pengalaman.
1.3 Teknisi filter bag kit 304/316 teknisi nggawe pengalaman luwih saka 16 taun.
1.4 Kita uga ngerti pasar filtrasi china uga, barang-barang kita ana ing endi wae ing omah kantong china,
saengga kita bisa menehi solusi solusi tas sing paling apik, sing bisa ngirit sampeyan lan entuk fungsi filtrasi sing luwih apik.
1.5 Kita fokus ing omah tas Filter kualitas tinggi.with kabeh mesin sing dibutuhake ing siji pabrik.
1.6 Kita nyoba kabeh bagean siji-siji sadurunge kirim karo peralatan teknologi tinggi
1.7 Kita duwe layanan sawise-sales, layanan layanan paling apik kanggo sampeyan.
1.8 Kita nampa pesenan jumlahe kanggo layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.
1.9 Wong pabrik kita minangka masarakat lokal, saéngga barang-barang kita stabil
2.0 Kita duwe conto sampel kanggo sabanjure, supaya sampeyan bisa ngetrapake data sawayah-wayah nalika sampeyan njaluk supaya sabanjure.
3.Low MOQ: pabrik kita duwe akeh omah tas filter omah, saengga kita bisa nggawe jumlahe
supaya kanggo sampeyan.
4. Rega rega: Kita nyoba supaya paling apik supaya rega regane paling murah ing ngendi wae, rega pabrik paling murah kanggo sampeyan
urusan meh saben-saben. We are bangga mbantu ngirit dhuwit ing produk sing dikarepake.
5. Kualitas lan Sertifikasi sing apik sing kita liwati FDA, MSDS, ISO9001 lan tes liyane.

Pengolahan Produk

Produk sing ngasilake nggunakake mesin paling apik kanggo nggawe omah filter banyu stainless steel

lokakarya uji saringan banyu stainless steel
saringan banyu stainless steel omah bagean cair nggawe bengkel
saringan banyu stainless steel omah bagean cair nggawe bengkel

Produk Pengepakan

Filter banyu cair stainless steel rinci paket cair omah

Contact Formulir
Menu