Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Perumahan Filter Multi-tas

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Multi-tas

Perumahan Filter Multi-tas

  • https://www.sffiltech.com/img/bm_multi_bag_filter_housing.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116154112_379.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116154125_235.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116154135_299.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116154148_534.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116154204_820.jpg

Perumahan filter multi-tas BM

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

kerang mbukak jinis macem-macem filter bag omah- seri BM
- Gunungan seri kerang BM mbukak macem-macem jinis filter bag kanggo omah digawe kanthi dhasar perumahan saring tas tipe mbukak cepet, cocog kanggo ngolah kabeh jinis cairan asam lan alkali, pelarut lan kabeh jinis cair netral. Seri kerang BM mbukak jinis macem-macem filter filter tas baut digunakake kanggo ngencengi awak tutup, lan tekanan luwih dhuwur. Kanthi dering flange lan sealing lan piranti pencet telu sing khas kanggo tas pengikat, aja nganti bocor sisih, tutup ndhuwur nggunakake mekanisme pambukaan tambahan imbangan spring, lan bisa ana ing sudut apa wae.

Karakteristik filter:
Nggunakake spesifikasi desain kelas dhuwur kanggo njamin korosi sing cukup lan linuwih maksimal;
Cocog kanggo saringan aliran gedhe, bisa ngatasi luwih akeh kotoran, uga suwene suwe kanggo ngganti kanthong filter;
Bisa milih 01, 02 dimensi tas filter utawa filter;
Desain bolt mripat, operasi sing gampang, ekonomis lan praktis;
Desain mekanisme mekanisme pambukaan tambahan sing rumit, supaya proses pambukaan gampang lan gampang, siji tangan kanggo ngrampungake operasi;
Pilihan ring segel elastomer tipe 0 berkualitas tinggi, kinerja penyegelan sing apik banget lan urip segel;
Nyuda downtime dadi paling cedhak, ningkatake produktivitas lan nyuda biaya operasional;
Bagéan cair digawe saka waja tahan karat murni, tahan karat lan daya tahan banget;
wolung model, masing-masing, telung tas, papat tas, limang tas, enem tas, wolung tas, rolas tas, pitulas belas tas, rong puluh telu tas.

Rincian Kemasan: Kode HS: 8421392200 kanggo perumahan saringan tas cair 304/316 cair
1. Plastik plastik nang lan kothak kayu ing njaba
2. biasane palet
3. Kita nggawe paket minangka syarat pelanggan
4.Kami yakin paket kita kanthi becik nglindhungi barang kanthi apik.
5.nalika barang-barang kita nganggo segara, yen pesenan cilik, kita uga bisa milih pesawat utawa Ali ngumumake utawa Fedex UPS DHL lan sapiturute.
6. Kita bisa nawarake label OEM ing kantong tenunan yen jumlah gedhe
7. Kita duwe forwarder dhewe nanging yen sampeyan duwe, kita uga bisa nggunakake penerjemah sampeyan
Tas panyaring tas
Kita duwe akeh saringan banyu stainless steel saben sing fokus ing detail cilik kanggo nambah kontrol kualitas.
aplikasi:
Cat, bir, minyak sayur, obat-obatan, kosmetik, bahan kimia, produk petrol, bahan kimia tekstil, bahan kimia fotografi, larutan elektron, susu, banyu mineral, pelarut panas, lateks, banyu industri, sirup, resin, tinta percetakan, banyu sampah industri, jus , minyak lenga, lilin.
Prinsip kerja
Perumahan saringan stainless steel tas santai santai yaiku jinis struktur novel, volume cilik, operasi sing gampang lan fleksibel, energi, efisiensi dhuwur, operasi terlampir lan peralatan filtrasi macem-macem adaptasi.
Sffiltech siri stainless steel tas Filter omah: silinder saring, kepala filter lan struktur pambuka kanthi cepet, stainless steel tas tas nguatake komponen utama.
Filter kasebut minangka piranti panyaring jinis tekanan, cair saka cangkang saringan ing ngisor lawang menyang kanthong pipa lan piranti kanggo nguatake jaringan, penyusupan Cairan kudu derajat ketegangan kantung sing bisa tas Filter filtrate dhewe yaiku, najis. partikel dijupuk tas Filter. Penggantian tas filter gampang banget, tanpa konsumsi bahan dhasar.

Tas panyaring tas

omah saringan banyu stainless steel
Sampeyan bisa ndeleng saben detail kanthi kontrol kualitas dhuwur

Saka bagean nganti produk sing wis rampung, kita nyoba supaya bisa ngontrol kualitas, aku dadi sampeyan tanduran kanggo ngunjungi omah saringan banyu stainless steel

Napa Pilih kita

Babagan awake dhewe
1, Penyetor omah tas paling gedhe lan paling gedhe ing china
2. Paling utama bagean sing digawe dening awake dhewe
Pabrik 3.From 1996 lan ekspor wiwit taun 2006
4. Kita ora mung supplier nanging siji pusat informasi kanggo industri filtrasi
Peralatan & teknologi
2, Kita bagean kabeh dites lan kontrol
Muga-muga sampeyan rawuh ing kene kanggo mriksa

Service

3, Luwih saka 10 pengalaman kanggo ekspor
Kita duwe akeh agen ing saindenging jagad.
1. Kita ngekspor wiwit taun 2006, luwih saka 10 pengalaman kanggo pasar ekspor, mula kita ngerti kahanan kerja ing luar negeri
2.Kami pabrik:
1.1 Pabrik kita wiwit wiwit taun 1996, dadi nomer pertama ing bisnis filtrasi, saéngga wong teknisi luwih akeh
luwih saka 14 pengalaman, kita ngerti kahanan kerja omah kanthi apik lan bisa nawakake sampeyan jujur
saran.
1.2 Teknisi cairan saringan 304/316 teknisi cairan luwih saka 15 taun pengalaman.
1.3 Teknisi filter bag kit 304/316 teknisi nggawe pengalaman luwih saka 16 taun.
1.4 Kita uga ngerti pasar filtrasi china uga, barang-barang kita ana ing endi wae ing omah kantong china,
saengga kita bisa menehi solusi solusi tas sing paling apik, sing bisa ngirit sampeyan lan entuk fungsi filtrasi sing luwih apik.
1.5 Kita fokus ing omah tas Filter kualitas tinggi.with kabeh mesin sing dibutuhake ing siji pabrik.
1.6 Kita nyoba kabeh bagean siji-siji sadurunge kirim karo peralatan teknologi tinggi
1.7 Kita duwe layanan sawise-sales, layanan layanan paling apik kanggo sampeyan.
1.8 Kita nampa pesenan jumlahe kanggo layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.
1.9 Wong pabrik kita minangka masarakat lokal, saéngga barang-barang kita stabil
2.0 Kita duwe conto sampel kanggo sabanjure, supaya sampeyan bisa ngetrapake data sawayah-wayah nalika sampeyan njaluk supaya sabanjure.
3.Low MOQ: pabrik kita duwe akeh omah tas filter omah, saengga kita bisa nggawe jumlahe
supaya kanggo sampeyan.
4. Rega rega: Kita nyoba supaya paling apik supaya rega regane paling murah ing ngendi wae, rega pabrik paling murah kanggo sampeyan
urusan meh saben-saben. We are bangga mbantu ngirit dhuwit ing produk sing dikarepake.
5. Kualitas lan Sertifikasi sing apik sing kita liwati FDA, MSDS, ISO9001 lan tes liyane.

Pengolahan Produk

Produk sing ngasilake nggunakake mesin paling apik kanggo nggawe omah filter banyu stainless steel

lokakarya uji saringan banyu stainless steel
saringan banyu stainless steel omah bagean cair nggawe bengkel
saringan banyu stainless steel omah bagean cair nggawe bengkel

Produk Pengepakan

Filter banyu cair stainless steel rinci paket cair omah

Contact Formulir