Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Nyaring Cartridge

Home » Products » Filter Filter » Nyaring Cartridge

Nyaring Cartridge

  • https://www.sffiltech.com/img/cartridge_housing_filtration.jpg

Filtrasi omah kartrid

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Perumahan Filter Cartridge Cahya / perumahan saringan aliran tinggi multi-inti
Omah filter saringan dhuwure multi-kartrid Doctopfilter kalebu 9 kartrid nganti 100 kartrid, lan dawa kartrid 20 ", 30" , 40 ", 50". Kasedhiya macem-macem omah filter kartrid, nggunakake bolt ayunan unik karo asisten tutup spring.
Omah panyaring kartrid cocog kanggo dipasang nganggo kartrid dobel mbukak lan siji kartrid 222 terbuka Hooping unik & desain pembukaan cepet. Gampang dibukak, ditutup, dimanipulasi lan dirawat,
Inlet / outler: 2 "Kabel NPT, ANSI, JIS, DIN flensa.
Bahan ring O: karet, EPDM, Viton, PTFE, lsp.
Rampung permukaan: jeblugan grit, polesan mekanik, polesan elektrolitik.

Filter Cartridge Cahaya, spesifikasi: 3 inti, 5 inti, dawa kartrid 7core 20 inci.
Omah panyaring kartrid cocog kanggo dipasang nganggo kartrid dobel mbukak lan kartrid 222 terbuka pungkasan. Hooping unik & desain pembukaan cepet. Gampang dibukak, ditutup, dimanipulasi lan dirawat,
Inlet / outler: 2 "Kabel NPT, ANSI, JIS, DIN flensa.
Bahan ring O: karet, EPDM, Viton, PTFE, lsp.
Rampung permukaan: jeblugan grit, polesan mekanik, polesan elektrolitik.

Contact Formulir