Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Semen

Home » aplikasi » Semen

  • Tas panyaring polyester

    Katrangan:1. Suhu operasi 150 Deg c,
    2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
    3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis apik
    4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
    5. Iku panyaring paling murah ...

    Read More
  • Tas panyaring Aramid

    Katrangan:Tahan geni
    Tahan suhu dhuwur
    Suhu kerja: 204 derajat
    Suhu maksimal: 240 drajat
    Rintangan alkali sing apik banget
    Rintangan asam sing apik
    Rintangan pelarut organik sing apik
    Apik abrasion r ...

    Read More
  • Tas Filter P84

    Katrangan:1. tahan tahan
    2.High temperatur tahan
    3. suhu suhu: 240 derajat
    4. suhu suhu: 260 derajat
    Titik lebur, warna kuning
    Serat P84 kanthi struktur bagean silang (bentuk godhong), duwe filtrati ...

    Read More
  • Tas Filter Fiberglass

    Katrangan:Kain saringan serat kaca digawe saka benang fiberglass, kanthi perawatan khusus kayata grafit, silikon, celup ptfe, nglawan perawatan asam lan perawatan kimia liyane. iku suhu dhuwur sing apik kanggo nyaring kain panyaring serat ...

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 4 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca