Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Chemical Industries

Home » aplikasi » Chemical Industries

  • Tas panyaring PPS

    Katrangan:Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
    Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.

    Read More
  • Tas Filter PTFE

    Katrangan:Jarum PTFE uga diarani Teflon, kanthi kinerja suhu suhu 260 sentigrade, suhu cepet bisa nganti 280 sentigrade. PTFE minangka bahan khusus kanthi resistensi alkali lan asam, anti-hidrolisis ...

    Read More
  • Tas Filter Fiberglass

    Katrangan:Kain saringan serat kaca digawe saka benang fiberglass, kanthi perawatan khusus kayata grafit, silikon, celup ptfe, nglawan perawatan asam lan perawatan kimia liyane. iku suhu dhuwur sing apik kanggo nyaring kain panyaring serat ...

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 3 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca