Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Industri Kimia

Home » aplikasi » Industri Kimia

  • Tas panyaring PPS

    Katrangan:Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
    Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.

    Read More
  • Tas Filter P84

    Katrangan:1. tahan tahan
    2.High temperatur tahan
    3. suhu suhu: 240 derajat
    4. suhu suhu: 260 derajat
    Titik lebur, warna kuning
    Serat P84 kanthi struktur bagean silang (bentuk godhong), duwe filtrati ...

    Read More
  • Tas Filter PTFE

    Katrangan:Jarum PTFE uga diarani Teflon, kanthi kinerja suhu suhu 260 sentigrade, suhu cepet bisa nganti 280 sentigrade. PTFE minangka bahan khusus kanthi resistensi alkali lan asam, anti-hidrolisis ...

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 3 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca