Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Aplikasi Khusus

Home » Products » Filter Udara » Filter Aplikasi Khusus

Filter Aplikasi Khusus

  • https://www.sffiltech.com/img/classic_fashion_high_temperature_filter.jpg

Filter suhu suhu klasik klasik

Keterangan:

Tipe: Filter kanggo suhu dhuwur.
Media: kertas serat serat.
Pigura: Baja galvanis / baja tahan karat.
Pemisah: Kunci aluminium.
Gasket: Gasket sealing suhu sing dhuwur.
Sealant: suhu suhu tinggi.
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 350 Pa.
Serat kaca superfine njamin filter bisa njaga efisiensi sajrone urip ing sistem kasebut
Minimal jarak minimal bisa nganti 3 mm (utawa 5 mm, 7 mm), bisa nggawa resistensi sing luwih murah, luwih dawa umur
Penylamet sisih pindho, menehi pangayoman sing nyukupi kanggo saringan
Omah sing dipasang kanthi njamin njamin struktur kekuatan dhuwur
Kothak ora flange, siji flange utawa kothak flange ganda
Tahan suhu dhuwur (nganti 350ºC)
Kabeh bahan digawe ing jinis tahan suhu sing dhuwur, ora kalebu silikon sing ora stabil

model dimensi Media Area
(m2)
Rated Air Flow
(M3 / h)
dhisikan
meksa
Drop (Pa)
W×H×D (mm) Standard High
kapasitas
Standard High Capacity
SF230 230 × 230 × 110 0.8 1.4 110
SF320 320 × 320 × 220 4.1 6.1 350
SF484 / 10 484 × 484 × 220 9.6 14.4 1000
SF484 / 15 726 × 484 × 220 14.6 21.9 1500
SF484 / 20 968 × 484 × 220 19.5 29.2 2000
SF630 / 05 315 × 630 × 220 8.1 12.1 750
SF630 / 10 630 × 630 × 220 16.5 24.7 1500
SF630 / 15 945 × 630 × 220 24.9 37.3 2200
SF630 / 20 1260 × 630 × 220 33.4 50.1 3000
SF610 / 03 305 × 305 × 150 2.4 3.6 250
SF610 / 05 305 × 610 × 150 5 7.5 500
SF610 / 10 610 × 610 × 150 10.2 15.3 1000
SF610 / 15 915 × 610 × 150 15.4 23.1 1500
SF610 / 20 1220 × 610 × 150 20.6 30.9 2000
SF610 / 05X 305 × 610 × 292 10.1 15.1 1000
SF610 / 10X 610 × 610 × 292 20.9 31.3 2000
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Aplikasi: Perlindhungan proses ultra-resik ing suhu sing dhuwur-s as kayata nyemprotake oven, trowongan pensterilis






Contact Formulir