Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Dandang batu api

Home » aplikasi » Dandang batu api

  • Tas Filter P84

    Katrangan:1. tahan tahan
    2.High temperatur tahan
    3. suhu suhu: 240 derajat
    4. suhu suhu: 260 derajat
    Titik lebur, warna kuning
    Serat P84 kanthi struktur bagean silang (bentuk godhong), duwe filtrati ...

    Read More
  • Tas Filter PTFE

    Katrangan:Jarum PTFE uga diarani Teflon, kanthi kinerja suhu suhu 260 sentigrade, suhu cepet bisa nganti 280 sentigrade. PTFE minangka bahan khusus kanthi resistensi alkali lan asam, anti-hidrolisis ...

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 2 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca