Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Kandhang

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Kandhang

Filter Kandhang

  • https://www.sffiltech.com/img/common_filter_cage.jpg

Kandhang saringan umum

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
Kandang saringan omah tas digawe saka baja Galvanis utawa baja tahan karat.
Ana telung jinis bahan kandang filter kolektor bledug sing paling laris:
Kandang saringan baja galvanis
Kandang saringan stainless steel
Kandang saringan lapisan silikon

Struktur:
Jumlah kabel Longitudinal 8-24wires (jinis lingkaran) 10-16 kabel (tipe Oval)
Gaya ndhuwur kandhang filter
Kandang saringan lipit
Kandang saringan jet dompet  
Kandang bag jinis jinis siji  
sekrup kawat doule tipe sekrup
Tutup kandhang saringan




Digunakake sacara umum ing omah tas lan ndhukung tas panyaring

Contact Formulir