Language

FOLLOWS:

Filter Kandhang

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Kandhang

Filter Kandhang

  • https://www.sffiltech.com/img/common_filter_cage.jpg

Common filter cage

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
The bag house filter cage are made of the Galvanized steel or stainless steel.
Ana telung jinis bahan kandang filter kolektor bledug sing paling laris:
Kandang saringan baja galvanis
Kandang saringan stainless steel
Kandang saringan lapisan silikon

Struktur:
Number of Longitudinal wire 8-24wires(circle type) 10-16 wires(Oval type)
Gaya ndhuwur kandhang filter
Kandang saringan lipit
Kandang saringan jet dompet  
Kandang bag jinis jinis siji  
screw joint type doule wire
Tutup kandhang saringan




Digunakake sacara umum ing omah tas lan ndhukung tas panyaring

Contact Formulir
Menu