Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Gambar Company

Home » About » Gambar Company

Gambar Company Pertunjukan pabrik Certificates Tampilake Pameran Pertunjukan tim Budaya perusahaan

Pabrik filterbag Shanghai Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan terkemuka & profesional babagan filtrasi debu & produk pamisahan ing China. Apa sing kita lakoni yaiku nyoba tenanan kanggo ngilangi bledug saka udhara; supaya manungsa urip ing lingkungan tetep seger & bersih; kanggo nyedhiyakake perusahaan sing butuh bagean sistem filter tas lan produk sing gegandhengan. Perusahaan kami duwe enem lini produksi jarum dock sing dirasakake, produksi puluhan mesin sewing bag filter. Kita duwe tim kerja sing apik & profesional kanggo nganakake tes teknis filtrasi lan kontrol kualitas. Perusahaan lan produk tas filter wis entuk reputasi apik ing omah lan ing luar negeri taun-taun pungkasan.

Jarum kita nancep felts kalebu poliester, polipropilena, akrilik, aramid, P84, serat kaca, PTFE, lan serat multi sing akeh digunakake ing pamisahan bledug & lapangan filtrasi. Kita bisa nggawe kain tas filter ing perawatan obat anti banyu & minyak, antistatik, lapisan PTFE, meteng lateks Teflon, laminasi membran PTFE, silikon & grafis lan sapanunggalane. Para pekerja sewing tas filter profesional uga bisa njamin lan menehi tas filter kualitas paling apik.
 
Sekaligus kita nggawe kandhang tas filter baja karbon & kandhang tas filter stainless steel kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan.
 
Kauntungan produk sing paling penting yaiku bahan fiberglass. Kita nenun dhewe, supaya bisa uga nawakake scrims kekuatan dhuwur-kinerja dhuwur lan tarik miturut kebutuhan sampeyan. Kajaba iku, kita uga bisa nawakake benang jahit tas filter kinerja dhuwur saka aramid, benang kaca, PPS, PTFE lan bahan liyane sing gegandhengan.
 
Kangge, kita dadi pabrikan pabrikan tas penyaring performa tinggi garis jahitan otomatis & garis produksi las saringan otomatis. Yen sampeyan butuh produk apa wae, aja ragu-ragu hubungi kami. Kami pabrik pabrik saringan Shanghai., Ltd bakal menehi tanggepan cepet lan layanan paling apik.