Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Lan Filter Kompak

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Lan Filter Kompak

Filter Filter Lan Filter Kompak

  • https://www.sffiltech.com/img/corrosion_resistant_super_synthetic_filter_f6_to_f8.jpg

Filter anti-sintetis tahan karat F6 nganti F8

Keterangan:

model

dimensi(mm)

Jumlah kanthong

Klasifikasi Filter

Gulung Aliran Udara / Tekanan

 

WxHxD

 

EN779:2012

(m / h / Pa)

UC-M6

595 × 595 × 600

6

M6

4250 / 100

UC-M6

595 × 495 × 600

5

M6

3400 / 100

 

 

 

 

 

UC-M6

595 × 287 × 600

3

M6

2150 / 100

 

 

 

 

 

UC-F7

595 × 595 × 600

8

F7

4250 / 120

 

 

 

 

 

UC-F7

595 × 495 × 600

6

F7

3400 / 120

UC-F7

595 × 287 × 600

4

F7

2150 / 120

 

 

 

 

 

UC-F8

595 × 595 × 600

8

F8

4250 / 140

UC-F8

595 × 495 × 600

6

F8

3400 / 140

UC-F8

595 × 287 × 600

4

F8

2150 / 140

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kaluwihan
Saka hulu menyang hilir , Kapadhetan serat diganti saka longgar dadi kompak, kanggo kapasitas debu sing gedhe.

Membran komposit PP ing bahan kasebut, njamin efisiensi partikel ukuran cilik.
Pemrosesan leleh panas, bahan kuat lan apik
Kantong saringan "V", inlaid internal kanthi kanthong cilik bentuk multi "V", nggawe saluran udara bentuk "V" sing sampurna.
Bingkai poliuretan (putih / abu-abu / ireng)
Efisiensi lan kapasitas debu bisa dibandhingake karo serat kaca

Aplikasi: Aplikasi AC ing platform anti-korosi, lepas pantai.

Contact Formulir