Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Biostatic

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Biostatic

Filter Filter Biostatic

  • https://www.sffiltech.com/img/cylinders_type_molecular_filter.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/18/20180118141331_401.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/18/20180118141559_142.jpg

Silinder ngetik saringan molekuler

Keterangan:

Tipe: Filter molekuler
Media: Macem-macem media filter kanggo asem, alkali, VOC lan uap merkuriel

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Pigura: Baja galvanis / baja tahan karat
Bahan kartrij: Baja galvanis / baja tahan karat
Suhu: maksimal 40ºC sajrone terus-terusan

Kelembapan: 〈70% RH
Kapasitas beban medium gedhe, njamin efisiensi sing dhuwur lan umur dawa
Aliran udhara liwat saluran kolom kanggo nyebarake kanthi rata, wektu penylametan dawa, resistensi kurang lan efisiensi dhuwur
Silinder kasebut bisa didaur ulang maneh
Fleksibel kanggo milih medium miturut polutan sing beda
Efisiensi awal paling apik yaiku 99%
Desain jinis bayonet cepet, instalasi cepet lan gampang





Aplikasi: Filter molekular kanggo sistem penghawa hawa sing akeh, digunakake ing industri semikonduktor, bio-farmaseutikal, teknik genetik, mesin presisi, instrumen lan musium.

Contact Formulir