Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Biostatic

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Biostatic

Filter Filter Biostatic

  • https://www.sffiltech.com/img/deep_v_type_molecular_filter.png

Filter molekul jinis V jero

Keterangan:
Kekandelan Vs Efisiensi vs penurunan tekanan Ukuran vs Aliran udara
kekandelan dhisikan
efficiency

meksa
nyelehake (pa)
@ 2.5m / s
dimensi
(W * H)
Aliran udara
(M3 / h)
Inci (Mm) Tipe V Tipe A
Inci (Mm) @ 2.5m / s
12 292 99% 95% 80 24 * 12 592 * 287 1700





24 * 24 592 * 592 3400





24 * 22 592 * 492 2800


Tipe: "V" filter molekul jinis kothak bank
Media: Resin pertukaran media karbon / Ion aktif
Pigura: Baja galvanis / Baja tahan karat

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

ype Filter Molekuler

Sealant: Polyurethane
Suhu: maksimal 40ºC sajrone terus-terusan

Kaluwihan

Non-lawon tanpa lapisan karo media berkualitas tinggi, sing diimpor saka Jerman
Struktur bank "V", bisa mlaku kanthi volume udhara sing gedhe
Struktur sing kuwat, gampang dipasang lan ekonomis
Efisiensi awal paling apik yaiku 99%



Aplikasi: Filter Molekuler kanggo sistem pendingin udara sing paling akeh, digunakake ing industri semikonduktor, farmasi bio, teknik genetik, mesin presisi, instrumentasi lan museum.

Contact Formulir