Language

FOLLOWS:

Perumahan Filter Tas

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Tas

Perumahan Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/dulpex_filter_housing.png

Omah Filter Dulpex

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

For Continuous and High Flow Rate Applications
An integral valve linkage assembly is available for DUOLINE housings with butterfly valves that permits operation of the valves with a single handle.

DUOLINE housings are available in carbon steel or stainless steel for size 02 (double length) filter bags. End connections are either 2" or 3" Flanged

Kita ngontrol saben langkah-langkah kanggo detail omah filter kanthi pengalaman luwih saka 10 taun
We care saben rinci tas filtrasi omah tas, malah bagean cilik sing kita pengin kontrol kualitas sing paling apik
Sampeyan bisa ndeleng rincian gambar kanggo ndeleng kontrol kualitas kita.
Tas panyaring tas
Kita duwe tas Filter filtrasi tas omah sing saben kita fokus ing detail cilik kanggo nambah kontrol kualitas.

aplikasi:

Cat, bir, minyak sayur, obat-obatan, kosmetik, bahan kimia, produk petrol, bahan kimia tekstil, bahan kimia fotografi, larutan elektron, susu, banyu mineral, pelarut panas, lateks, banyu industri, sirup, resin, tinta percetakan, banyu sampah industri, jus , minyak lenga, lilin.
Prinsip kerja
Perumahan saringan stainless steel tas santai santai yaiku jinis struktur novel, volume cilik, operasi sing gampang lan fleksibel, energi, efisiensi dhuwur, operasi terlampir lan peralatan filtrasi macem-macem adaptasi.
Sffiltech siri stainless steel tas Filter omah: silinder saring, kepala filter lan struktur pambuka kanthi cepet, stainless steel tas tas nguatake komponen utama.
Filter kasebut minangka piranti panyaring jinis tekanan, cair saka cangkang saringan ing ngisor lawang menyang kanthong pipa lan piranti kanggo nguatake jaringan, penyusupan Cairan kudu derajat ketegangan kantung sing bisa tas Filter filtrate dhewe yaiku, najis. partikel dijupuk tas Filter. Penggantian tas filter gampang banget, tanpa konsumsi bahan dhasar.

Napa Pilih kita


Pambuka Company

Key DOULINE Applications:
•    Automotive
•    Food and Beverage
•    Chemical Processing
•    Paints, Inks, Resins and Coatings
•    Electronics
•    Petrochemicals
•    Municipal Water Treatment
•    Industrial Water Treatment
•    Pulp and Paper
•    Pharmaceutical
•    Lubricants, Metalworking Fluids
•    Solvents

Contact Formulir
Menu