Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Perumahan Filter Tas

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Tas

Perumahan Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/dulpex_filter_housing.png

Omah Filter Dulpex

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kanggo Aplikasi Tarif Alur Sing Terus lan Dhuwur
Déwan gandheng katup integral kasedhiya ing omah DUOLINE kanthi katup kupu-kupu sing ngidini operasi katup nganggo siji gagang.

Omah DUOLINE kasedhiya ing baja karbon utawa stainless steel kanggo tas filter ukuran 02 (dawa dobel). Sambungan pungkasan yaiku 2 "utawa 3" Flanged

Kita ngontrol saben langkah-langkah kanggo detail omah filter kanthi pengalaman luwih saka 10 taun
We care saben rinci tas filtrasi omah tas, malah bagean cilik sing kita pengin kontrol kualitas sing paling apik
Sampeyan bisa ndeleng rincian gambar kanggo ndeleng kontrol kualitas kita.
Tas panyaring tas
Kita duwe tas Filter filtrasi tas omah sing saben kita fokus ing detail cilik kanggo nambah kontrol kualitas.

aplikasi:

Cat, bir, minyak sayur, obat-obatan, kosmetik, bahan kimia, produk petrol, bahan kimia tekstil, bahan kimia fotografi, larutan elektron, susu, banyu mineral, pelarut panas, lateks, banyu industri, sirup, resin, tinta percetakan, banyu sampah industri, jus , minyak lenga, lilin.
Prinsip kerja
Perumahan saringan stainless steel tas santai santai yaiku jinis struktur novel, volume cilik, operasi sing gampang lan fleksibel, energi, efisiensi dhuwur, operasi terlampir lan peralatan filtrasi macem-macem adaptasi.
Sffiltech siri stainless steel tas Filter omah: silinder saring, kepala filter lan struktur pambuka kanthi cepet, stainless steel tas tas nguatake komponen utama.
Filter kasebut minangka piranti panyaring jinis tekanan, cair saka cangkang saringan ing ngisor lawang menyang kanthong pipa lan piranti kanggo nguatake jaringan, penyusupan Cairan kudu derajat ketegangan kantung sing bisa tas Filter filtrate dhewe yaiku, najis. partikel dijupuk tas Filter. Penggantian tas filter gampang banget, tanpa konsumsi bahan dhasar.

Napa Pilih kita


Pambuka Company

Aplikasi DOULINE Kunci:
• Otomotif
• Panganan lan Minuman
• Pangolahan Kimia
• Cat, Tinta, Resin lan Lapisan
• Elektronik
• Petrochemicals
• Perawatan Banyu Kota
• Pangobatan Banyu Industri
• Pulp lan Kertas
• Farmasi
• Pelumas, Cairan Metalworking
• Pelarut

Contact Formulir