Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/envelope_filter_bags.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116091743_778.jpg

Tas panyaring envelope

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
Kita bisa nggawe tas filter amplop kanthi macem-macem bahan kayata poliester, aramid, pps lan liya-liyane, nanging bahan sing paling populer yaiku poliester sing dirasakake kaya ing ngisor iki:
Tas panyaring poliester digawe saka serat poliester 100%, sawise jarum ditumbuk, kalender set panas sing ditrapake kanggo bahan polyester filter mentah, mula filter polyester bisa dijahit dadi kantong filter polyester.

Feature:
1. Suhu operasi 150 Deg c,
2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis sing apik
4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
5. Iku media filter paling murah ing lapangan filtrasi tas. Filter polyester tas item paling populer ing sistem omah tas.                    
 
Kasedhiya Rampung: sing, tanggalan, pesawat PTFE membran, W / O, perawatan anti-statis.

Advantage:
Filter polyester bag Breaking Elongation kurang saka 20% kanggo MD lan 40% kanggo CMD, penyusutan garing sing kurang, bisa mlaku kanthi apik ing 130 deg C. materi kasebut luwih murah tinimbang bahan liyane, saengga digunakake kanthi akeh sistem omah omah.





Kantong filter poliester digunakake ing industri tambang, watu gamping, semen, besi lan baja, pangiriman alumina, aluminium elektrolitik, produksi logam non-ferrous, pamrosesan kayu, pamrosesan panganan lan industri apotek.

Contact Formulir