Language

FOLLOWS:

HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

Home » Products » Filter Udara » HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

  • piso HEAP lan panyaring ULPA kanthi mini

    Katrangan:Tipe: Filter panel efisiensi dhuwur
    Media: kertas serat serat
    Bingkai: Extruded lan anodized aluminium (Sharp Edge)
    Pemisah: Manik cair panas
    Sealant: Poliuretan
    Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 300Pa

    Read More
  • Filter segel HEAP lan ULPA lipit mini gel

    Katrangan:95 lipet / kaki, 20% luwih dhuwur tinimbang produk normal, nggawa resistensi luwih murah lan umure luwih dawa 95
    Kertas serat kaca sing apik banget, stabilitas efisiensi filtrasi sing apik
    Struktur sampurna bentuk "V", nyuda resistensi sistem kanthi efektif

    Read More
  • Filter hepa Superhelen

    Katrangan:Suhu: Maksimum 90ºC sajrone terus-terusan
    Jarak sing nyenengake: 3 mm, dhuwur pleat: 30 mm, nggawa resistensi sing luwih murah lan umur luwih suwe
    Bingkai terpadu, ayu lan kuwat
    Cocog banget kanggo aliran udara sing gedhe lan sistem pemurnian sing winates

    Read More
  • Filter tipe hepa W

    Katrangan:Jarak sing nyenengake: 3 mm, dhuwur pleat: 27 mm, nggawa resistensi sing luwih murah lan umur luwih suwe
    Pasang sisih pegangan tangan karo punggawa, nyedhiyakake proteksi sing cukup kanggo saringan
    Bingkai ABS lan logam ora opsional
    Diuji sacara individu miturut EN 1822

    Read More
  • Kertas serat kaca sing apik banget, efisiensi filtrasi apik

    Katrangan:Penylamet sisih pindho, menehi pangayoman sing nyukupi kanggo saringan
    Omah sing dipasang kanthi njamin njamin struktur kekuatan dhuwur
    Kothak ora flange, siji flange utawa kothak flange pindho kasedhiya kanggo pigura
    Diuji sacara individu miturut EN 1822

    Read More
  • Filter hepa lipit mini

    Katrangan:Kertas serat kaca sing apik banget, efisiensi filtrasi apik
    Struktur sampurna bentuk "V", nyuda resistensi sistem kanthi efektif
    Struktur kompak sing entheng
    Retainer sisih pindho
    Diuji sacara individu miturut EN 1822

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 6 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca

Contact Us

Menu