Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Kaos Kaki Nyaring

Home » Products » Filter Filter » Kaos Kaki Nyaring

Kaos Kaki Nyaring

  • https://www.sffiltech.com/img/fda_certificated_pp_filter_sock.jpg

Kaos kaki filter pp sing disertifikasi dening FDA

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kanthi manut lan disetujoni kanggo farmasi, panganan lan omben-omben

500 rincian pabrik kantong filter Micron
500 detail katun panyaring mikron

Tlatah paket
Kita nyoba saben 500 tas panyaring mikron sadurunge kirim

Produk Pengepakan

Filter Cairan rinci detail

Bahan sing dipilih mesthekake tundhuk karo kabeh aplikasi panganan. Ing tas sing dijahit, bahan benang tanpa pelumas khusus digunakake
Analisis laboratorium independen njamin manawa syarat FDA bisa dipenuhi
Migrasi dikurangi banget liwat pilihan polimer sing ati-ati sing dianggep aman miturut ukum panganan
Dering segel FDA nyegah bypass cairan kanggo filtrasi sing aman
Kemasan Khusus Khusus njaga kanthong saringan bebas saka kontaminasi nalika dikirim lan disimpen sadurunge digunakake
Sffiltechfilter nyaranake panggunaan alat sisipan sing difasilitasi kanggo nyisipake tas filter menyang omah filter tas lan mesthekake keselarasan tas filter ing njero keranjang restrainer
Digawe ing bengkel sing resik banget
Khusus kanggo lingkungan persyaratan FDA

Lenga sing bisa dipangan
gelatin
Banyu Mineral
Jus
Sugar
biasa

Pengolahan Produk

Contact Formulir