Language

FOLLOWS:

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/fiberglass_filter_bag.jpg

Tas Filter Fiberglass

Keterangan:

Spesifikasi Utami:
1. Produk utama: rong kategori medium panyaring serat kaca lan alkalin (tas).
2. macem-macem jinis: perawatan panas, minyak silikon, grafit.
3. macem-macem kekandelan: 0.3-0.5mm
4. macem-macem diameter

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kain panyaring serat kaca digawe saka benang fiberglass, kanthi perawatan khusus kayata grafit, silikon, pucung ptfe, nglawan perawatan asam lan perawatan kimia liyane. iku suhu sing paling dhuwur kanggo nolak kain filter saka tas panyaring fiberglass digunakake ing wilayah resik bledug industri, omah tas, polusi udara lan daur ulang bledug sing berharga, dll.

Performance:
1. resistansi panas sing apik, sing cocog kanggo nggunakake suwene ing suhu ngisor suhu 280 deg.
2. kinerja peeling bledug sing apik, sesambungan tenaga sing kurang kanggo mbusak awu.
3. Ukuran tas panyaring fiberglass luwih stabil, ora nyisihake serat ing suhu sing dhuwur.
4. Rintangan kimia sing apik: kajaba asam hidrelektrik sing kuwat, lan alkalin sing kuwat, luwih stabil tinimbang medium filter liyane.
5. Kain saringan fiberglass ora nyerep kelembapan lan kelembapan
6. nyaring tas Filter fiberglass bisa luwih saka 99.5% dll lan nyekel bledug ing ngisor PM2.5, kita bisa nerbitake udara udakara 20mg.
7. Kekuwatan kain filter fiberglass, bisa luwih saka 3000N / 5 * 20cm

Excel
Industri semen
Watak semen
Semen bahan mentah ing oven penguraian durung rampung dadi bledug caco3
bebarengan karo bledug CaO sajrone dekomposisi saka caco3 sing diasilake
Kanggo kobong batu bara sing diobong ing proses pembakaran sox nox co co2 lan gas liyane
Suhu gas tambut suhu saka siklik metu saka gas pangatusan luwih saka 320 derajat
Konsentrasi lebu ukuran partikel bledug kurang saka 10um kira-kira luwih saka 90%
Kadhangkala konten co miturut saben pangobongan berubah-ubah

Ana telung item sing kudu dipilih:
SFF-001
SFF-002
SFF-003

Contact Formulir
Menu