Language

FOLLOWS:

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

  • Tas Filter Filter lan nyaring Cartridges

    Katrangan:Aliran gas dibalik maneh kanggo miwiti reresik tas. Cincin anti-runtuh dijahit ing njaba saka kanthong kanthi interval 3 nganti 4 sikil kanggo nyegah ambruk kantong nalika reresik udara mbalikke. Tas panyaring diresiki sak kompartemen sekaligus ing mode off-line.

    Read More
  • Tas Air Revers

    Katrangan:1. Produk utama: rong kategori medium panyaring serat kaca lan alkalin (tas).
    2. macem-macem jinis: perawatan panas, minyak silikon, grafit.
    3. macem-macem kekandelan: 0.3-0.5mm
    4. macem-macem diameter

    Read More
  • Tas panyaring envelope

    Katrangan:Filter polyester bag Breaking Elongation kurang saka 20% kanggo MD lan 40% kanggo CMD, penyusutan garing sing kurang, bisa mlaku kanthi apik ing 130 deg C. materi kasebut luwih murah tinimbang bahan liyane, saengga digunakake kanthi akeh sistem omah omah.

    Read More
  • Kantong filter tas

    Katrangan:Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm lsp.
    Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.

    Read More
  • Tas panyaring polyester

    Katrangan:1. Suhu operasi 150 Deg c,
    2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
    3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis apik
    4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
    5. Iku media filter paling murah ing lapangan filtrasi tas. Filter polyester tas item paling populer ing sistem omah tas.

    Read More
  • Tas panyaring polipropilena

    Katrangan:Perawatan Rampung kanggo Filter polipropilena dirasa: Sing, calendered, set panas, kawat waja tahan karat (anti statis)
    Ukuran tas panyaring: dawane tas Filter dawane 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
    Dawane kasedhiya kanggo kantong filter.
    Proses tas Filter Cara: njahit utawa gandheng

    Read More
  • Tas panyaring Acrylic

    Katrangan:Jarum plastik blonone sing dirasakake jarum plastik yaiku polyacrylonitrile, digunakake minangka bahan mentah dening jarum sing dirasakake sistem hukum, lan banjur liwat suhu medium acrylic medium anti banyu dipikolehi suhu ketahanan hidrolisis. Napas 14 m3 / m2, kuantitas min, suhu kerja cepet: 160 ℃, 140 ℃ pakaryan normal. Jarum dirajut ing mesin akrilik nalika kain dhasar nguatake gaya vertikal lan horisontal.

    Read More
  • Tas panyaring Aramid

    Katrangan:Tahan geni
    Tahan suhu dhuwur
    Suhu kerja: 204 derajat
    Suhu maksimal: 240 drajat
    Rintangan alkali sing apik banget
    Rintangan asam sing apik
    Rintangan pelarut organik sing apik
    Rintangan abrasion banget
    Stabilitas hidrolisis

    Read More
  • Tas panyaring PPS

    Katrangan:Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
    Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.

    Read More
  • Tas Filter P84

    Katrangan:1. tahan tahan
    2.High temperatur tahan
    3. suhu suhu: 240 derajat
    4. suhu suhu: 260 derajat
    Titik lebur, warna kuning
    Serat P84 kanthi struktur bagean salib (bentuk godhong), duwe area filtrasi sing gedhe lan kinerja filtrasi sing apik.

    Read More
  • Tas Filter PTFE

    Katrangan:Jarum PTFE uga diarani Teflon, kanthi kinerja suhu suhu 260 sentigrade, suhu cepet bisa nganti 280 sentigrade. PTFE minangka bahan khusus kanthi resistensi alkali lan asam, anti-hidrolisis, dimensi fisik sing stabil, utamane digunakake ing dandang pembakaran batu bara, pembakaran sampah, prodhuksi karbon ireng, ngasilake Tio2 kanggo perawatan fume utawa koleksi bledug, uga suhu sing dhuwur utawa sawetara filtrasi cairan sing corrosive.

    Read More
  • Tas Filter Fiberglass

    Katrangan:Kain panyaring serat kaca digawe saka benang fiberglass, kanthi perawatan khusus kayata grafit, silikon, pucung ptfe, nglawan perawatan asam lan perawatan kimia liyane. iku suhu sing paling dhuwur kanggo nolak kain filter saka tas panyaring fiberglass digunakake ing wilayah resik bledug industri, omah tas, polusi udara lan daur ulang bledug sing berharga, dll.

    Read More
  • Tas panyaring FMS

    Katrangan:Jarum jarum ditumbuk, kanthi bahan fiberglass uga aramid utawa pps utawa suhu liya kaya benang serat p84, dadi media saringan sing sampurna banget ing saringan.

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 13 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca

Contact Us

Menu