Language

FOLLOWS:

Filter Mesin Jahit Bag

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag

  • Filter mesin sworo seru tas

    Katrangan:Model: Mesin band Sffiltech-swap
    Diameteripun band sworo seru: 100-200mm
    Lebar jalur band: 19,20,25,30,35,40mm, ukuran liyane bisa disesuaikan
    Spesifik spesial: 3mm, setengah kothong

    Read More
  • Filter lapisan lem lapisan mesin kanggo tas panyaring ora bolongan benang

    Katrangan:Sffiltech kanggo mesin lem tas lem
    1. bagean listrik sing misuwur
    2. Desain jaminan kanggo nyegah panas manungsa
    3.Jaminan kanggo 1 taun
    4. Desain infeksi kanggo mesin

    Read More
  • V mesin Cairan ngisor mesin welding ngisor

    Katrangan:Tas panyaring polyester digunakake ing industri tambang, watu gamping, semen, wesi lan baja, pangiriman alumina, aluminium elektrolitik, produksi logam non ferrous, pangolahan kayu, pangolahan panganan lan industri apotek.

    Read More
  • Otomatis Filter tas ndhuwur ngowahi mesin

    Katrangan:tas Filter mesin kanggo ngowahi ndhuwur kanggo Filter ngrasa tas Filter pps akrilik saringan dirasakake pps filter
    Video : https: //youtu.be/7kIFYou09VA
    2016 Filter bag top machine machine khusus sing dirancang kanggo ngowahi ndhuwur tas filter

    Read More
  • Mesin leleh panas

    Katrangan:Tas panyaring poliester digawe saka serat poliester 100%, sawise jarum ditumbuk, kalender set panas sing ditrapake kanggo bahan polyester filter mentah, mula filter polyester bisa dijahit dadi kantong filter polyester.

    Read More
  • Mesin jahit lengen cekak

    Katrangan:1) Mesin bisa nyegah slippage bahan lan nggawe jahitan sing rapi.
    2) dilengkapi karo geser benang lan puteran puteran dobel kaping pindho, sing bisa dadi rong garis lokalis kunci.
    3) Mesin iki minangka motor kendali elektronik. Dadi bisa ngontrol jarum
    mesthi ing kain utawa ing ngisor kain nalika mesin mandheg ing kursus sewing.
    4) Staff ora kudu muter rodha tangan asring nalika mungkasi mesin, sing ndadekake operasi luwih gampang.

    Read More
  • Mesin sliting kanggo kain saring

    Katrangan:mesin ngiris
    1.minggelata / kulit / kain
    2.high tliti-aligning presisi
    3. kinerja apik
    4. layanan sing apik

    Read More
  • Filter mesin kantung tabung tas

    Katrangan:SFFilter nawarake baris welding produksi saringan tabung otomatis filter khusus kanggo tabung tas panyaring, nduwe kinerja sing apik kanggo produksi terus-terusan, intensitas tenaga kerja sing sithik, intensitas tenaga kerja sing murah, yaiku desain khusus kanggo tas panyaring jarum pabrik cet lan katun fiberglass sing dirajut.
    ukuran mesin: 17m * 1.54m * 1.95m
    bobote mesin: 1300kg
    kacepetan mlaku sewing: & gt; 7m / min

    Read More
  • Semi mesin sewing tabung auto filter

    Katrangan:A) Ukuran tas panyaring bisa dikontrol kanthi luwih.
    B) Ngapikake efisiensi kerja lan nyuda biaya tenaga kerja, kacepetan dhuwur, kanthi otomatis, kacepetan welding 7-12 meter saben menit
    C) Panyekel ubin sing bisa laras, bisa nyaring tas filter panas saka 120mm nganti 300mm.
    D) Cocog saka kain tenun fiberglass, kita minangka pabrik paling apik sing bisa njahit kain tenunan fiberglass lan kain nonwoven kanthi apik ing china.
    E) Bagéan penting merek kanggo garis tabung SFF: Kepala JUKI 1261 (Digawe ing Jepang)
    ngethok knifes (digawe ing Taiwan), motor Servo (digawe ing Taiwan), Sensor (Digawe ing USA), inverter (digawe ing Jepang)

    Read More
  • Mesin sewing tabung tabung Filter kanthi otomatis

    Katrangan:Filter SFFiltech nawarake jahit produksi tabung produksi tas filter otomatis khusus kanggo tabung tas panyaring, nduwe kinerja sing apik kanggo produksi terus-terusan, intensitas tenaga kerja sing murah, sithik perawatan murah, yaiku desain khusus kanggo jarum ditumbuk tas digawe pabrik lan tas Filter fiberglass.
    ukuran mesin: 17m * 1.54m * 1.95m
    bobote mesin: 1300kg
    kacepetan mlaku sewing: & gt; 7m / min

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 11 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca

Contact Us

Menu