Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Mesin Welding Tube Bag Flter

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag » Mesin Welding Tube Bag Flter

Mesin Welding Tube Bag Flter

  • https://www.sffiltech.com/img/filter_bag_tube__welding_machine.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/19/20180119140534_300.jpg

Filter mesin kantung tabung tas

Keterangan:

Spesifikasi garis las produksi tabung tas filter otomatis
Bisa ngganti sirah jahit juki kanthi sirah las panas banjur digunakake.
A) Ukuran tas panyaring bisa dikontrol kanthi luwih.
B) Nambah efisiensi kerja lan nyuda biaya tenaga kerja, kacepetan dhuwur, kanthi otomatis
C) Sing duwe umbi sing bisa diatur, bisa ngelas tas saringan saka 60mm nganti 100mm.
D) Bisa ngelas kain saringan kanthi otomatis.
E) Penarik menehi bahan kanthi aktif supaya ora dislokasi kain lan nggawe kethokan kanthi seragam.
F) Suhu lan kacepetan leleh panas, penet penarik bisa nyetel dhewe.
G) 、 Penyimpangan suhu leleh panas ana ing ± 1 ℃ supaya kualitas leleh luwih apik
H) 、 Kanthi kawat pemanas tungku listrik sing diimpor supaya suhu tetep presisi
I) 、 Kanthi cara kontrol suhu kauntungan supaya ora asring nyambung lan mati listrik

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

1) Pambuka babagan garis las produksi tabung filter otomatis
SFFilter nawarake baris welding produksi saringan tabung otomatis filter khusus kanggo tabung tas panyaring, nduwe kinerja sing apik kanggo produksi terus-terusan, intensitas tenaga kerja sing sithik, intensitas tenaga kerja sing murah, yaiku desain khusus kanggo tas panyaring jarum pabrik cet lan katun fiberglass sing dirajut.
ukuran mesin: 17m * 1.54m * 1.95m
bobote mesin: 1300kg
kacepetan mlaku sewing:> 7m / min
Jalur las produksi tabung tas filter otomatis Wis 5 bagean.
a. Bagean kanthi Otomatis.
b. Bagian las otomatis
c. Bagean Panyimpenan Otomatis
d. Bagian Nglereni Otomatis (tabel 9 meter)
f. Tabel operasi
 
3) Panggunaan las las produksi tabung filter otomatis
A) Khusus kanggo tabung tas panyaring bledug udara
B) Akeh digunakake kanggo poliester, pps, pp.
4) Keuntungan garis las produksi tabung tas filter otomatis
A) Ukuran tas panyaring bisa dikontrol kanthi luwih.
B) Ngapikake efisiensi kerja lan nyuda biaya tenaga kerja, kacepetan dhuwur, kanthi otomatis, kacepetan welding 7-12 meter saben menit
C) Panyekel ubin sing bisa laras, bisa nyaring tas filter panas saka 120mm nganti 200mm.
E) Bagian kunci merek kanggo garis tabung SFF: knifes nglereni (digawe ing Taiwan), motor Servo (digawe ing Taiwan), Sensor (Made in USA), inverter (digawe ing Jepang)

Contact Formulir