Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Kandhang

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Kandhang

Contact Us

  • Kandang saringan bintang

    Katrangan:Kandang saringan omah tas digawe saka baja Galvanis utawa baja tahan karat.
    Ana telung jinis bahan kandang filter kolektor bledug sing paling laris:
    Kandang saringan baja galvanis
    Kandang saringan stainless steel
    Kandang saringan lapisan silikon

    Read More
  • Kancing pendhukung tas datar

    Katrangan:Kandang saringan omah tas digawe saka baja Galvanis utawa baja tahan karat.
    Ana telung jinis bahan kandang filter kolektor bledug sing paling laris:
    Kandang saringan baja galvanis
    Kandang saringan stainless steel
    Kandang saringan lapisan silikon

    Read More
  • Kandhang saringan umum

    Katrangan:Jumlah kabel Longitudinal 8-24wires (jinis lingkaran) 10-16 kabel (tipe Oval)
    Gaya ndhuwur kandhang filter
    Kandang saringan lipit
    Kandang saringan jet dompet
    Kandang bag jinis jinis siji
    sekrup kawat doule tipe sekrup
    Tutup kandhang saringan

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 3 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca