Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Nyaring Cartridge

Home » Products » Filter Filter » Nyaring Cartridge

Contact Us

  • Kartrid filter lipit PP

    Katrangan:Kartrid filter LPPF digawe saka polipropilena multilayer, nampilake tingkat aliran tinggi, kompatibilitas kimia sing wiyar lan kapasitas nyepeng rereget sing dhuwur. Filter-filter kasebut cocog kanggo mbusak kontaminan partikel lan koloid ing filtrasi vaksin.

    Read More
  • Kartrid filter serat karbon aktif

    Katrangan:Kartrid saringan LFC diproduksi saka komponen serat karbon lan polipropilena aktif, dikembangake kanggo dekolorisasi, deodorisasi lan adsorpsi sing ora dikarepake, utamane kanggo zat pengoksidasi lan penghapusan kotoran organik ing industri banyu kemasan. Dheweke bisa nyedhiyakake tingkat aliran dhuwur nalika tetes tekanan rendah, ngeculake zat non-beracun lan penak digunakake. Kajaba iku, minangka alternatif ekonomis kanggo kartrid karbon aktif.

    Read More
  • Kartrid panyaring serat kaca

    Katrangan:Kabeh kartrid filter fluoropolymer digawe saka komponen membran PTFE hidrofilik lan komponen PVDF, menehi hasil sing luwih dhuwur, tingkat aliran dhuwur lan umur kerja sing dawa. Amarga ciri kompatibilitas kimia sing unggul lan resistensi oksidasi, mula cocog kanggo aplikasi filtrasi banyu teroksidasi ing industri banyu kemasan.

    Read More
  • Kartrid filter ptfe membran

    Katrangan:Cartridge filter LPTA ditampilake kanthi membran PTFE hidropopik permanen, sing dirancang khusus kanggo pembuangan steril lan aplikasi gas ing produksi vaksin. Iki bisa diuji integritas, nyedhiyakake keamanan proses paling dhuwur, output dhuwur, asor banget lan sterilisasi uap sejajar. Filter-filter kasebut bisa disterilisasi nganti bola-bali sajrone umur dawa.

    Read More
  • Katrij saringan PVDF membran

    Katrangan:Kartrid filter LPSL dirancang khusus kanggo sterilisasi filtrasi fraksi plasma. Iki nduweni ekstraksi sing sithik banget kanthi ora luwih saka 10mg / 10 ", umur luwih dawa kanthi 40 siklus SIP. Filter-filter kasebut bisa njamin kualitas produk pungkasan kanthi kuat.

    Read More
  • Cartridge filter MCE membran

    Katrangan:Kartrid filter LPM ditondoi kanthi membran ester selulosa campuran hidrilikilik sing dhuwur banget, nyedhiyakake tingkat aliran sing dhuwur, adsorpsi protein rendah lan keamanan mikrobiologis sing unggul. Filter-filter kasebut dirancang kanggo nyuda biaya lan cocog banget kanggo prefiltrasi vaksin.

    Read More
  • Kartrid filter membran Memb

    Katrangan:Kartrid filter LPSL dirancang khusus kanggo sterilisasi filtrasi fraksi plasma. Iki nduweni ekstraksi sing sithik banget kanthi ora luwih saka 10mg / 10 ", umur luwih dawa kanthi 40 siklus SIP. Filter-filter kasebut bisa njamin kualitas produk pungkasan kanthi kuat.

    Read More
  • Filtrasi omah kartrid

    Katrangan:Omah filter saringan dhuwure multi-kartrid Doctopfilter kalebu 9 kartrid nganti 100 kartrid, lan dawa kartrid 20 ", 30" , 40 ", 50". Kasedhiya macem-macem omah saringan kartrid, nggunakake bolt ayunan unik karo asisten tutup spring.
    Omah panyaring kartrid cocog kanggo dipasang nganggo kartrid open open pindho lan siji kartrid 222 open end Hooping unik & desain pembukaan cepet. Gampang dibukak, ditutup, dimanipulasi lan dirawat

    Read More
  • Cartridges filter meltblown

    Katrangan:1. Katul struktur lapisan karton nawakake kapasitas nyekeli kotoran sing dhuwur, umur layanan sing luwih dawa
    2.Dipasang dening ikatan termal tanpa nggunakake iketan lan eles.
    3.100% Polipropilena Murni ora bakal nyebabake polusi
    4.Waca kompatibilitas Kimia
    5.Gesah desain kanggo ngluwihi wilayah permukaan filtrasi
    6.Semua jinis adaptor kasedhiya.

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 10 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca