Language

FOLLOWS:

Filter Media

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Media

  • Kain fiberglass

    Katrangan:Kain panyaring serat kaca digawe saka benang fiberglass, kanthi perawatan khusus kayata grafit, silikon, pucung ptfe, nglawan perawatan asam lan perawatan kimia liyane. iku suhu sing paling dhuwur kanggo nolak kain filter saka tas panyaring fiberglass digunakake ing wilayah resik bledug industri, omah tas, polusi udara lan daur ulang bledug sing berharga, dll.

    Read More
  • Kain saringan FMS

    Katrangan:1. Suhu operasi 150 Deg c,
    2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
    3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis apik
    4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
    5. Iku media filter paling murah ing lapangan filtrasi tas. Filter polyester tas item paling populer ing sistem omah tas.

    Read More
  • Kain Filter PTFE

    Katrangan:Jarum PTFE uga diarani Teflon, kanthi kinerja suhu suhu 260 sentigrade, suhu cepet bisa nganti 280 sentigrade. Filter PTFE dirasakake minangka bahan khusus kanthi resistensi alkali lan asam, anti-hidrolisis, dimensi fisik sing stabil, saéngga tas filter ptfe utamane digunakake ing dandang pembakaran arang batu, insinansi sampah, prodhuksi karbon ireng, ngasilake Tio2 kanggo perawatan wasap utawa koleksi bledug , uga sawetara suhu sing dhuwur utawa sawetara panyaring cairan sing corrosive.

    Read More
  • P84 filter cloth

    Katrangan:Tahan geni
    Tahan suhu dhuwur
    Ing suhu kerja: 240 derajat
    Suhu maksimal: 260 drajat
    Titik lebur, warna kuning
    Serat P84 kanthi struktur bagean salib (bentuk godhong), duwe area filtrasi sing gedhe lan kinerja filtrasi sing apik.
    500gsm P84 needle punched felt+water&oil repellent

    Read More
  • Aramid filter cloth

    Katrangan:Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
    Any length is available. Special size is customizable.

    Read More
  • Kain tapis Pps

    Katrangan:Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
    Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.

    Read More
  • Kain saringan akrilik

    Katrangan:Jarum plastik blonone sing dirasakake jarum plastik yaiku polyacrylonitrile, digunakake minangka bahan mentah dening jarum sing dirasakake sistem hukum, lan banjur liwat suhu medium acrylic medium anti banyu dipikolehi suhu ketahanan hidrolisis. Napas 14 m3 / m2, kuantitas min, suhu kerja cepet: 160 ℃, 140 ℃ pakaryan normal. Jarum dirajut ing mesin akrilik nalika kain dhasar nguatake gaya vertikal lan horisontal.

    Read More
  • PP filter cloth

    Katrangan:Tas panyaring poliester digawe saka serat poliester 100%, sawise jarum ditumbuk, kalender set panas sing ditrapake kanggo bahan polyester filter mentah, mula filter polyester bisa dijahit dadi kantong filter polyester.

    Read More
  • Kain saring pe

    Katrangan:Polyester fiber needled felt normal temperature is used non woven needle-punched process using fiber staggered, space distribution uniform fine fiber cloth, polyester staple fiber with polyester twisted yarn production by needled felt hot, singeing, or coating on the surface, such as post-processing, make its surface level off is smooth, not easy to be blocked by dust, the filter material porosity, permeability is good, use very extensive, strong resistance to chemical stability, not only can filter room temperature gas, and the filtering with acid and alkali corrosive gas, and can filter, oil filter, water is the normal temperature condition, solid-liquid separation in areas such as the ideal filter material.

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 9 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca

Contact Us

Menu