Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Media

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Media

Contact Us

  • Kain fiberglass

    Katrangan:Kain panyaring serat kaca digawe saka benang fiberglass, kanthi perawatan khusus kayata grafit, silikon, pucung ptfe, nglawan perawatan asam lan perawatan kimia liyane. iku suhu sing paling dhuwur kanggo nolak kain filter saka tas panyaring fiberglass digunakake ing wilayah resik bledug industri, omah tas, polusi udara lan daur ulang bledug sing berharga, dll.

    Read More
  • Kain saringan FMS

    Katrangan:1. Suhu operasi 150 Deg c,
    2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
    3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis apik
    4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
    5. Iku media filter paling murah ing lapangan filtrasi tas. Filter polyester tas item paling populer ing sistem omah tas.

    Read More
  • Kain Filter PTFE

    Katrangan:Jarum PTFE uga diarani Teflon, kanthi kinerja suhu suhu 260 sentigrade, suhu cepet bisa nganti 280 sentigrade. Filter PTFE dirasakake minangka bahan khusus kanthi resistensi alkali lan asam, anti-hidrolisis, dimensi fisik sing stabil, saéngga tas filter ptfe utamane digunakake ing dandang pembakaran arang batu, insinansi sampah, prodhuksi karbon ireng, ngasilake Tio2 kanggo perawatan wasap utawa koleksi bledug , uga sawetara suhu sing dhuwur utawa sawetara panyaring cairan sing corrosive.

    Read More
  • Kain saringan P84

    Katrangan:Tahan geni
    Tahan suhu dhuwur
    Ing suhu kerja: 240 derajat
    Suhu maksimal: 260 drajat
    Titik lebur, warna kuning
    Serat P84 kanthi struktur bagean salib (bentuk godhong), duwe area filtrasi sing gedhe lan kinerja filtrasi sing apik.
    Jarum P500 jarum 84 sing ditinju dirasake + banyu & minyak

    Read More
  • Kain saring aramid

    Katrangan:Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
    Sembarang dawa kasedhiya. Ukuran khusus bisa disesuaikan.

    Read More
  • Kain tapis Pps

    Katrangan:Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
    Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.

    Read More
  • Kain saringan akrilik

    Katrangan:Jarum plastik blonone sing dirasakake jarum plastik yaiku polyacrylonitrile, digunakake minangka bahan mentah dening jarum sing dirasakake sistem hukum, lan banjur liwat suhu medium acrylic medium anti banyu dipikolehi suhu ketahanan hidrolisis. Napas 14 m3 / m2, kuantitas min, suhu kerja cepet: 160 ℃, 140 ℃ pakaryan normal. Jarum dirajut ing mesin akrilik nalika kain dhasar nguatake gaya vertikal lan horisontal.

    Read More
  • Kain tapis PP

    Katrangan:Tas panyaring poliester digawe saka serat poliester 100%, sawise jarum ditumbuk, kalender set panas sing ditrapake kanggo bahan polyester filter mentah, mula filter polyester bisa dijahit dadi kantong filter polyester.

    Read More
  • Kain saring pe

    Katrangan:Serat poliester jarum dirasakake suhu normal digunakake kanthi proses ditusuk jarum tanpa serat sing staggered, kain serat seragam distribusi ruang angkasa, serat pokok poliester kanthi produksi benang corak poliester kanthi dirasakake jarum panas, singeing, utawa lapisan ing permukaan, kayata pasca pamrosesan, nggawe permukaan permukaan sing alus, ora gampang diblokir bledug, porositas bahan filter, permeabilitas apik, nggunakake ekstensif, resistensi kuat kanggo stabilitas kimia, ora mung bisa nyaring gas suhu ruangan, lan nyaring karo asam lan gas korosif alkali, lan bisa nyaring, saringan minyak, banyu minangka kahanan suhu normal, pamisahan cairan padhet ing wilayah kayata bahan filter sing ideal.

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 9 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca