Language

FOLLOWS:

Kaos Kaki Nyaring

Home » Products » Filter Filter » Kaos Kaki Nyaring

  • Bolong filter stainless steel

    Katrangan:Nolak asam, resistansi alkali, resistensi suhu dhuwur, ketegangan sing kuat lan kinerja abrasi sing apik

    Read More
  • Kantong filter dering

    Katrangan:Cincin sworo seru kanthi bahan ss, baja karbon lan sapanunggalane.
    Dering sworo seru bisa dicocogake karo omah filter tas
    Bahan kasebut bebas saka bahan silikon lan kawah
    Filter Sffiltech nyaranake panggunaan alat sisipan sing difasilitasi kanggo nyisipake tas filter menyang omah filter tas lan mesthekake keselarasan tas filter ing njero keranjang restrainer

    Read More
  • Kaos kaki saringan multifilamen

    Katrangan:tas filter multifilamen nampilake macem-macem peringkat retensi. Bahan sing beda-beda kalebu akeh aplikasi kanthi sifat-sifat kimia lan termal. Kantong filter iki dirancang kanggo filtrasi permukaan kanggo nahan partikel sing luwih gedhe tinimbang ukuran pori masing-masing.

    500 rincian pabrik kantong filter Micron
    500 detail katun panyaring mikron

    Read More
  • Kaos saringan monofilament

    Katrangan:Tas panyaring monofilament nampilake rangking saka penylametan peringkat. Bahan sing beda-beda kalebu akeh aplikasi kanthi nuntut sifat kimia lan termal. Tas panyaring kasebut dirancang kanggo filtrasi permukaan kanggo nahan partikel sing luwih gedhe tinimbang ukuran pori sing masing-masing.
    SENTINEL lan SNAP-RING tas panyaring mono-filing kanggo saringan lumahing

    Read More
  • Kaos saringan minyak

    Katrangan:Filter filtrasi bir, anggur, roh lan minuman
    Partikel sing apik diilangi
    Penapisan lacquer pungkasan
    Penapisan cuka pungkasan
    Cara ngilangi karbon ing sistem proses
    Minyak hidraulik lan pelumas

    Read More
  • Kaos kaki saringan cair multi lapisan

    Katrangan:500 rincian pabrik kantong filter Micron
    500 detail katun panyaring mikron

    Tlatah paket
    Kita nyoba saben 500 tas panyaring mikron sadurunge kirim

    Read More
  • Kaos kaki filter pp sing disertifikasi dening FDA

    Katrangan:Kanthi manut lan disetujoni kanggo farmasi, panganan lan omben-omben

    500 rincian pabrik kantong filter Micron
    500 detail katun panyaring mikron

    Read More
  • Kaping pindho lapisan saringan pp

    Katrangan:Konstruksi kanthi gampang kanggo efisiensi dhuwur lan saringan bebas laksa
    Konstruksi kanthi dilapisi kanthi cincin segel saringan tas Sffiltech nyaring saringan 100% tanpa lulus
    Tekanan segel saringan Filter Sffiltech sing digawe tekanan menehi segel fleksibel, tahan kimia sing adaptasi karo omah filter tas
    Bahan kasebut bebas saka bahan silikon lan kawah lan sertifikasi FDA
    Set panas panas lan polish perawatan permukaan nyuda pembebaran serat lan njaga tingkat mikro tartamtu

    Read More
  • Kaos kaki saringan umur dawa

    Katrangan:Kinerja filter lan efisiensin murah kanggo aplikasi umur dawa
    Lapisan bahan filter polipropilena kenthel mbantu ngresiki cairan kanthi bertahap lan andal
    ring segel nyedhiyakake 100% filtrasi bebas bypass
    Serat polipropilena murni 100% tanpa pelumas lan sertifikasi FDA
    Bahan kasebut bebas saka bahan silikon lan kawah

    Read More
  • Lapisan stok tunggal sing dilapis pp

    Katrangan:1. Film plastik ing njaba lan karton ing njaba
    2. sawetara palet
    3. Kita nggawe paket minangka syarat pelanggan
    4.Kami yakin paket kita kanthi becik nglindhungi barang kanthi apik.
    5.nalika barang-barang kita nganggo segara, yen pesenan cilik, kita uga bisa milih pesawat utawa Ali ngumumake utawa Fedex UPS DHL lan sapiturute.
    6. Kita bisa nawarake label OEM ing kantong tenunan yen jumlah gedhe
    7. Kita duwe forwarder dhewe nanging yen sampeyan duwe, kita uga bisa nggunakake forwarder sampeyan kanggo ngirim tas panyaring bledug poliester

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 10 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca

Contact Us

Menu