Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Peralatan Filter

Home » Products » Filter Udara » Peralatan Filter

Contact Us

  • Sistem aliran laminar hang saka langit-langit

    Katrangan:Media: Gabungan serat katun lan serat sintetis ing kemul media sing seragam dhuwur.
    Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 1.0 "wg yen dioperasikake jam 500 fpm. Desain sistem bisa uga ndhikte titik pangowahan alternatif.
    Suhu: Suhu operasi maksimal 200º F (93 ° C).

    Read More
  • Sistem aliran laminar siklus ulang

    Katrangan:Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 1.0 "wg yen dioperasikake jam 500 fpm. Desain sistem bisa uga ndhikte titik pangowahan alternatif.
    Suhu: Suhu operasi maksimal 200º F (93 ° C).
    Rating: Nilai ECI limang lintang, didhaptar dadi UL 900.

    Read More
  • Sistem bag-in lan bag-out

    Katrangan:Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 1.0 "wg yen dioperasikake jam 500 fpm. Desain sistem bisa uga ndhikte titik pangowahan alternatif.
    Suhu: Suhu operasi maksimal 200º F (93 ° C).
    Rating: Nilai ECI limang lintang, didhaptar dadi UL 900.

    Read More
  • Unit filter penggemar

    Katrangan:Filter utama kanggo sistem AC. Jinis: Filter panel lipit sing bisa digunakake kanthi kinerja dhuwur. Kasus: Kardus tahan banyu kaku. Media: Campuran saka katun lan serat sintetis. Efisiensi EN779: 2012: G4. Efisiensi gravitasi: 92%. Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 250 Pa.

    Read More
  • Mesin filtrasi siklus ulang

    Katrangan:Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 1.0 "wg yen dioperasikake jam 500 fpm. Desain sistem bisa uga ndhikte titik pangowahan alternatif.
    Suhu: Suhu operasi maksimal 200º F (93 ° C).
    Rating: Nilai ECI limang lintang, didhaptar dadi UL 900.

    Read More
  • Rolling filter Unit

    Katrangan:Tipe: Gulung unit filter Ukuran ganjil miturut peralatan pangguna
    Teknologi diwasa, instalasi sing gampang, gampang dikontrol
    Filter Media: Serat poliester
    Investasi lan biaya operasional sing murah, akurasi kontrol sing dhuwur
    Bingkai: Plastik baja galvanis / plastik

    Read More
  • Omah Filter terminal panggantos sisih

    Katrangan:Bisa dadi port port PAO.
    Bisa dideteksi port tes uji tekanan.
    Bisa dilengkapi adjuster katup udara.
    Bisa dibungkus nganggo bahan pengawetan panas.
    3 jinis diffusor
    Sambungan saluran bisa saka sisih ndhuwur utawa sisih sisih pasuryan.

    Read More
  • Aliran aliran laminar polimer

    Katrangan:"Teknologi tutup laminar kanthi efektif bisa nambah keseragaman folw udara saka HEPA / ULPA, penyimpangan titik kanthi titik saka rata-rata kacepetan aliran udara bakal dikontrol ing ± 10%."

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 9 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca