Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Peralatan Filter

Home » Products » Filter Udara » Peralatan Filter

Contact Us

  • Sistem aliran laminar hang saka langit-langit

    Katrangan:Media: Gabungan serat katun lan serat sintetis ing kemul media sing seragam dhuwur.
    Penurunan tekanan pungkasan sing disaranake: 1.0" wg nalika dioperasikake ing 500 fpm. Desain sistem bisa ndhikte titik ganti alternatif.
    Suhu: Suhu operasi maksimal 200º F (93 ° C).

    Read More
  • Sistem aliran laminar siklus ulang

    Katrangan:Penurunan tekanan pungkasan sing disaranake: 1.0" wg nalika dioperasikake ing 500 fpm. Desain sistem bisa ndhikte titik ganti alternatif.
    Suhu: Suhu operasi maksimal 200º F (93 ° C).
    Rating: Nilai ECI limang lintang, didhaptar dadi UL 900.

    Read More
  • Sistem bag-in lan bag-out

    Katrangan:Penurunan tekanan pungkasan sing disaranake: 1.0" wg nalika dioperasikake ing 500 fpm. Desain sistem bisa ndhikte titik ganti alternatif.
    Suhu: Suhu operasi maksimal 200º F (93 ° C).
    Rating: Nilai ECI limang lintang, didhaptar dadi UL 900.

    Read More
  • Unit filter penggemar

    Katrangan:Filter utama kanggo sistem air conditioning. Tipe: Filter panel lipit sekali pakai kinerja dhuwur. Kasus: Karton tahan banyu kaku. Media: Campuran katun lan serat sintetik. EN779:2012 efisiensi: G4. Efisiensi Gravimetric: 92%. Dianjurake nyuda tekanan pungkasan: 250 Pa.

    Read More
  • Mesin filtrasi siklus ulang

    Katrangan:Penurunan tekanan pungkasan sing disaranake: 1.0" wg nalika dioperasikake ing 500 fpm. Desain sistem bisa ndhikte titik ganti alternatif.
    Suhu: Suhu operasi maksimal 200º F (93 ° C).
    Rating: Nilai ECI limang lintang, didhaptar dadi UL 900.

    Read More
  • Unit Filter Rolling

    Katrangan:Tipe: Gulung unit filter Ukuran ganjil miturut peralatan pangguna
    Teknologi diwasa, instalasi sing gampang, gampang dikontrol
    Filter Media: Serat poliester
    Investasi lan biaya operasional sing murah, akurasi kontrol sing dhuwur
    Bingkai: Plastik baja galvanis / plastik

    Read More
  • Omah Filter terminal panggantos sisih kamar

    Katrangan:Bisa ing port testing PAO.
    Bisa dideteksi port testing drop tekanan.
    Bisa dilengkapi adjuster katup udara.
    Bisa dibungkus nganggo bahan pengawet panas.
    3 jinis diffusor
    Sambungan saluran bisa saka pasuryan ndhuwur utawa pasuryan sisih.

    Read More
  • Aliran aliran laminar polimer

    Katrangan:"Teknologi tutup laminar bisa kanthi efektif ningkatake keseragaman udara saka HEPA / ULPA, panyimpangan titik kanthi titik saka kacepetan aliran udara rata-rata bakal dikontrol ing ± 10%.

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 9 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca