Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Perumahan Filter Tas

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Tas

Perumahan Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/flowline_bag_filter_housing.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116143429_154.jpg

Perumahan Filter Filter Flowline

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Side Flow bag filter Housing
Side entry single bag filter housing DS series

DS open cover   DS2#  DS1# (knapsack type)   DS1#     DS top and bottom cover

Aliran Sisih nawakake solusi sing paling larang kanggo syarat omah tas Filter siji. Desain awak siji-unik sing unik ngilangi awak tradisional menyang ngisor cap circumferensial lan menehi segel internal sing ora aman kanggo integritas operasional. Sisih Sisih kasedhiya karo pilihan aksesoris keamanan Splash Guard anyar Doctop.

DS series concave cover single bag filter housing is a single bag filter housing with optimal structure form, wonderful sealing effect, suitable for high precision filtration, high strength structure, higher security, extremely durable.

Subtle absolute sealing design, which is suitable for high precision filtration;
Shell sealing and bag sealing can be completed at the same time, simplifying the operation;
Precision casting concave cover structure, soft separation, optimization of filter cake formation;
Fluid piping design, low pressure loss;
Equipped with standard flange, high strength, safety and reliability;
Desain bukaan kanthi cepet, copot nut sing bisa mbukak tutup, pangopènan sing trep;
Nut ear seat enhancement design, not easy to bend deformation, and can long-term bear1.0MPa pressure;    
Using high quality stainless steel 304, 316L material;
The low operation height, easy to bend arm mounting bag;
Kualitas las sing apik, aman lan dipercaya;
The volume is smaller than that of the side inlet filter with the same area, reducing material waste;
After opening the cover, the filter bag necklines shows residual liquid level, convenient for safe extraction, and suitable for corrosion, high temperature and high viscosity liquids;
Three kinds of import and export orientation distribution, convenient for design and installation;
Bolt stainless steel dhuwur lan nut, tahan karat, awet;
Stainless steel bracket, adjustable height, convenient for installation and docking;
Njabut bledosan pasir njaba, gampang di resiki, apik lan loman.

We have a lot of bag filter housing 304/316 liquid each one we fouce on small detail to improve the quality control.
aplikasi:
Cat, bir, minyak sayur, obat-obatan, kosmetik, bahan kimia, produk petrol, bahan kimia tekstil, bahan kimia fotografi, larutan elektron, susu, banyu mineral, pelarut panas, lateks, banyu industri, sirup, resin, tinta percetakan, banyu sampah industri, jus , minyak lenga, lilin.
Prinsip kerja
Perumahan saringan stainless steel tas santai santai yaiku jinis struktur novel, volume cilik, operasi sing gampang lan fleksibel, energi, efisiensi dhuwur, operasi terlampir lan peralatan filtrasi macem-macem adaptasi.
Sffiltech siri stainless steel tas Filter omah: silinder saring, kepala filter lan struktur pambuka kanthi cepet, stainless steel tas tas nguatake komponen utama.
Filter kasebut minangka piranti panyaring jinis tekanan, cair saka cangkang saringan ing ngisor lawang menyang kanthong pipa lan piranti kanggo nguatake jaringan, penyusupan Cairan kudu derajat ketegangan kantung sing bisa tas Filter filtrate dhewe yaiku, najis. partikel dijupuk tas Filter. Penggantian tas filter gampang banget, tanpa konsumsi bahan dhasar.

Napa Pilih kita


Babagan awake dhewe
1, Penyetor omah tas paling gedhe lan paling gedhe ing china
2. Paling utama bagean sing digawe dening awake dhewe
Pabrik 3.From 1996 lan ekspor wiwit taun 2006
4. Kita ora mung supplier nanging siji pusat informasi kanggo industri filtrasi
Peralatan & teknologi
2, Kita bagean kabeh dites lan kontrol
Muga-muga sampeyan rawuh ing kene kanggo mriksa
Service
3, Luwih saka 10 pengalaman kanggo ekspor
Kita duwe akeh agen ing saindenging jagad.
1. Kita ngekspor wiwit taun 2006, luwih saka 10 pengalaman kanggo pasar ekspor, mula kita ngerti kahanan kerja ing luar negeri
2.Kami pabrik:
1.1 Pabrik kita wiwit wiwit taun 1996, dadi nomer pertama ing bisnis filtrasi, saéngga wong teknisi luwih akeh
luwih saka 14 pengalaman, kita ngerti kahanan kerja omah kanthi apik lan bisa nawakake sampeyan jujur
saran.
1.2 Teknisi cairan saringan 304/316 teknisi cairan luwih saka 15 taun pengalaman.
1.3 Teknisi filter bag kit 304/316 teknisi nggawe pengalaman luwih saka 16 taun.
1.4 Kita uga ngerti pasar filtrasi china uga, barang-barang kita ana ing endi wae ing omah kantong china,
saengga kita bisa menehi solusi solusi tas sing paling apik, sing bisa ngirit sampeyan lan entuk fungsi filtrasi sing luwih apik.
1.5 Kita fokus ing omah tas Filter kualitas tinggi.with kabeh mesin sing dibutuhake ing siji pabrik.
1.6 Kita nyoba kabeh bagean siji-siji sadurunge kirim karo peralatan teknologi tinggi
1.7 Kita duwe layanan sawise-sales, layanan layanan paling apik kanggo sampeyan.
1.8 Kita nampa pesenan jumlahe kanggo layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.
1.9 Wong pabrik kita minangka masarakat lokal, saéngga barang-barang kita stabil
2.0 Kita duwe conto sampel kanggo sabanjure, supaya sampeyan bisa ngetrapake data sawayah-wayah nalika sampeyan njaluk supaya sabanjure.
3.Low MOQ: pabrik kita duwe akeh omah tas filter omah, saengga kita bisa nggawe jumlahe
supaya kanggo sampeyan.
4. Rega rega: Kita nyoba supaya paling apik supaya rega regane paling murah ing ngendi wae, rega pabrik paling murah kanggo sampeyan
urusan meh saben-saben. We are bangga mbantu ngirit dhuwit ing produk sing dikarepake.
5. Kualitas lan Sertifikasi sing apik sing kita liwati FDA, MSDS, ISO9001 lan tes liyane.


Contact Formulir