Language

FOLLOWS:

Mesin Welding Tube Bag Flter

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag » Mesin Welding Tube Bag Flter

  • Filter mesin kantung tabung tas

    Katrangan:SFFilter nawarake baris welding produksi saringan tabung otomatis filter khusus kanggo tabung tas panyaring, nduwe kinerja sing apik kanggo produksi terus-terusan, intensitas tenaga kerja sing sithik, intensitas tenaga kerja sing murah, yaiku desain khusus kanggo tas panyaring jarum pabrik cet lan katun fiberglass sing dirajut.
    ukuran mesin: 17m * 1.54m * 1.95m
    bobote mesin: 1300kg
    kacepetan mlaku sewing:> 7m / mnt

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 1 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca

Contact Us

Menu