Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/upfile/2017/12/29/20171229111905_299.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2017/12/29/20171229111922_104.jpg

Tas panyaring FMS

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
Jarum jarum ditumbuk, kanthi bahan fiberglass uga aramid utawa pps utawa suhu liya kaya benang serat p84, dadi media saringan sing sampurna banget ing saringan.
Bobot media saringan yaiku: 850gsm, 900gsm, 1000gsm
Filter FMS rumangsa rampung Perawatan: Nyanyi, dikendhaleni, set panas, perawatan Teflon.
 
Dhiameter ukuran tas filter: diameteripun 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm lsp.
Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.
Metode Proses: njahit

Kaluwihan:
Jarum fms sing dituku biaya aran Kompetitif
Media filter fms bisa tahan tahan suhu dhuwur
Uga kanthi kekuatan dhuwur
Apik kanggo anti-asam lan alkali
anti-abrasi
anti-bejat
gampang nyuda
bukti banyu lan minyak
 
Kantong kolektor filter tas:
Amarga saben filter duwe karakteristik lan paramèter,
nalika kita milih bahan filter kanggo tas panyaring bledug,
kita kudu ngerti parameter ing ngisor iki: suhu, lembab,
diameter bledug, sifat kimia gas, abrasive bledug, Filter mekanik saringan.
Umume, tas filter kolektor bledug SFF akeh digunakake ing filtrasi gas sampah industri, bledug sing migunani, saringan gas suhu dhuwur.
Pabrik tas tapis Shanghai nyedhiyakake solusi sing apik miturut karakteristik bledug, mbantu sampeyan milih bahan filter sing paling apik supaya bisa luwih apik nyaring.


Contact Formulir