Language

FOLLOWS:

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/upfile/2017/12/29/20171229111905_299.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2017/12/29/20171229111922_104.jpg

Tas panyaring FMS

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
Jarum jarum ditumbuk, kanthi bahan fiberglass uga aramid utawa pps utawa suhu liya kaya benang serat p84, dadi media saringan sing sampurna banget ing saringan.
The weight of the filter media is: 850gsm, 900gsm, 1000gsm
The FMS filter felt common finish Treatment: Singed, calendered, heat set, Teflon treatment.
 
The diameter of the filter bag size: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm etc.
Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.
Process Method: sewing

Kaluwihan:
The fms needle punched felt cost is Competitive
The fms filter media can against high temperature resistant
It also with high strength
Good at anti-acid and alkali
anti-abrasion
anti-breaking
easily deducting
water and oil proof
 
Kantong kolektor filter tas:
Amarga saben filter duwe karakteristik lan paramèter,
nalika kita milih bahan filter kanggo tas panyaring bledug,
kita kudu ngerti parameter ing ngisor iki: suhu, lembab,
diameter bledug, sifat kimia gas, abrasive bledug, Filter mekanik saringan.
Umume, tas filter kolektor bledug SFF akeh digunakake ing filtrasi gas sampah industri, bledug sing migunani, saringan gas suhu dhuwur.
Pabrik tas tapis Shanghai nyedhiyakake solusi sing apik miturut karakteristik bledug, mbantu sampeyan milih bahan filter sing paling apik supaya bisa luwih apik nyaring.


Contact Formulir
Menu