Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Media

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Media

Filter Media

  • https://www.sffiltech.com/img/fms_filter_cloth.png

Kain saringan FMS

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
Tas panyaring poliester digawe saka serat poliester 100%, sawise jarum ditumbuk, kalender set panas sing ditrapake kanggo bahan polyester filter mentah, mula filter polyester bisa dijahit dadi kantong filter polyester.                  
 
Kasedhiya Rampung: sing, tanggalan, pesawat PTFE membran, W / O, perawatan anti-statis.
 
Advantage:
Filter polyester bag Breaking Elongation kurang saka 20% kanggo MD lan 40% kanggo CMD, penyusutan garing sing kurang, bisa mlaku kanthi apik ing 130 deg C. materi kasebut luwih murah tinimbang bahan liyane, saengga digunakake kanthi akeh sistem omah omah.

Data teknologi
Jarum poliester 500gsm sing ditubuk dirasake + obat minyak & minyak

construction

Jarum dirasakake

Komposisi Serat

polyester

Komposisi scrim

polyester

Bobot Wilayah Felt

500g / m2 (± 5%)

kekandelan

1.8-1.9mm

Teges Permeabilitas Udara

10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O

Breaking kekuatan-MD (warp)

900 N / 5cm

Mecah Kekuwatan-CMD ft weft)

1300 N / 5cm      

Elongation Breaking (N / 5cm) -MD (warp)

20%

Elongation Breaking (N / 5cm) -CMD (weft)

40%

MDF Dry 130 p Warp ℃

< 1.5%       

CMD Shrinkage Garing (130 ft pakan)

< 1.5%      

Suhu Operasi

<130 deg C

Disaranake Paling maksimal

130 derajat C   

Disaranake Bedah maksimal

150 derajat C      

Rampung

Set panas, ditembangake, kalender W / O Repellent

1. Suhu operasi 150 Deg c,
2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis sing apik
4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
5. Iki minangka media filter sing paling murah ing kolom filtrasi filter tas. Filter poliester minangka barang sing paling populer ing sistem omah tas. 

Tas panyaring polyester digunakake ing industri tambang, watu gamping, semen, wesi lan baja, pangiriman alumina, aluminium elektrolitik, produksi logam non ferrous, pangolahan kayu, pangolahan panganan lan industri apotek.

Contact Formulir