Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

Home » Products » Filter Udara » HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

  • https://www.sffiltech.com/img/gel_sealant_mini_pleated_heap_and_ulpa_filter.jpg

Filter segel HEAP lan ULPA lipit mini gel

Keterangan:

Tipe: Filter panel efisiensi dhuwur (Gel Sealant
Media: kertas serat serat
Pigura: Aluminium extruded lan anodized
Pisah: Lem panas nyawiji
Sealant: Poliuretan
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 300Pa
Suhu: Maksimum 90ºC sajrone terus-terusan
Kekandelan vs Efisiensi vs Gulung Pressrue
Tekanan tekanan tebal (Pa)
@ 0.45m / s    
(Inci) (mm) H13 H14 U15 U16
22/3 69 105 110 120 140
31/2 90 75 80 90 110
41/3 110 60 65 70 85

Aturan jenenge model
(H13-U16)

W (mm) H (mm)
69 / 90 / 110mm
CFCL-U16- □ × □ × 69-10 / 11

munggah sisih mudhun
penjaga rai gasket
                        
ora ana siji-sijine
sisih mudhun munggah
penjaga rai gasket

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Aplikasi: Minangka filter pungkasan kanggo kamar bersih industri, kayata perumahan filter HEPA, FFU, papan kerja aliran laminar, peralatan pembersih udara, lsp
                            
95 lipet / kaki, 20% luwih dhuwur tinimbang produk normal, nggawa resistensi luwih murah lan umure luwih dawa 95
Kertas serat kaca sing apik banget, stabilitas efisiensi filtrasi sing apik
Struktur sampurna bentuk "V", nyuda resistensi sistem kanthi efektif
Struktur kompak sing entheng
Retainer sisih pindho
Gel urethane biru bermutu sing digawe ing AS

Diuji sacara individu miturut EN 1822
Ukuran vs aliran Udara

Ukuran (WxH)

Aliran Udara (m3/ jam)

(Inci)

(Mm)

@ 0.45m / s

 

 

 

20 × 20

484 × 484

380

24 × 12

610 × 305

300

 

 

 

24 × 24

610 × 610

600

 

 

 

25 × 25

630 × 630

643

 

 

 

30 × 24

762 × 610

750

30 × 30

762 × 762

940

36 × 24

915 × 610

900

 

 

 

36 × 30

915 × 762

1130

36 × 36

915 × 915

1350

48 × 24

1210 × 610

1200

48 × 30

1210 × 762

1500

 

 

 

48 × 36

1210 × 915

1800

 

 

 

48 × 48

1210 × 1210

2400

Cathetan: Gulung tekanan +/- 15% Ukuran ganjil kasedhiya

Contact Formulir