Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Nyaring Cartridge

Home » Products » Filter Filter » Nyaring Cartridge

Nyaring Cartridge

  • https://www.sffiltech.com/img/glass_fiber_filter_cartridges.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/17/20180117155519_279.jpg

Kartrid panyaring serat kaca

Keterangan:

Kabeh Cartridge Filter Fluoropolymer kanggo Banyu Oksidasi ing Banyu Botol

Bahan konstruksi

Filter Media

PTFE hidrilik

Inti, Kandang

PVDF

Pungkak Pungkasane

PVDF

O-ring / Gasket

Viton / TEV

Teknologi panyegelan

Pengambilan termal, Ora ana Pilihan

dimensi

diameter

Φ 68 (2.67 in)

Dawa (ing)

5, 10, 20, 30, 40

Area Filtrasi

≥ 6.4 ft2/ 10 ing (≥ 0.60 m2/ 250 mm)

Ukuran Pori, μm

0.1, 0.22, 0.45, 1.0

Suhu Operasi Maksimum

<95 ℃ (203 ℉)

Tekanan Diferensial Maksimal

4.2 bar @ 23 ℃ (60.9 psi @ 73.4 ℉)

0.6 bar @ 95 ℃ (8.7 psi @ 203 ℉)

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kabeh kartrid filter fluoropolymer digawe saka komponen membran PTFE hidrofilik lan komponen PVDF, menehi hasil sing luwih dhuwur, tingkat aliran dhuwur lan umur kerja sing dawa. Amarga ciri kompatibilitas kimia sing unggul lan resistensi oksidasi, mula cocog kanggo aplikasi filtrasi banyu teroksidasi ing industri banyu kemasan.

Quality
● Cartridges sing diasilake ing lingkungan sing dikontrol
● Diprodhuksi miturut Sistem Manajemen Kualitas sing disertifikasi ISO9001

nindakake Informasi
Kabeh Cartridge Filter Fluoropolymer kanggo Banyu Oksidasi ing Banyu Botol

Fitur lan paedahing kawruh
● Membran PTFE kanthi struktur PVDF
● Kemampuan adsorpsi sithik
● Kompatibilitas kimia sing jembar
● resistensi apik kanggo suhu dhuwur lan oksidasi

Contact Formulir