Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Pra-Filter

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Pra-Filter

Filter Filter Pra-Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/glass_filter_media.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/18/20180118091646_693.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/18/20180118091653_331.jpg

Media panyaring kaca

Keterangan:

Media: Serat kaca.
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 150Pa

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Gulung media bisa digunakake minangka filter pre-filter ing unit penanganan udara, nanging uga minangka filter ing bo bo
Gulungan media digunakake kanggo ngethok bantalan saka bantalan saringan cilik sing digunakake ing mesin pembersih vakum, kanthi ukuran sing akeh digunakake ing aplikasi papan cat kanggo njamin asil lukisan sing sampurna.
ucfresh nyedhiyakake rol media ing macem-macem jembar, ketebalan lan kelas panyaring sing cocog karo aplikasi paling. Pelanggan uga bisa milih ing antarane media sintetik utawa media serat kaca kinerja sing luwih dhuwur.
ucfresh uga bisa ngirim bantalan pra-potong sing digawe khusus kanggo memenuhi aplikasi lan kabutuhan tartamtu.
liyane lan aplikasi sing padha. Gulung media didol ing kelas filter G3 nganti F5.

Advantage:
1. Serat kaca filamen terus-terusan, resin terikat karo siji liyane, struktur kasebut seragam, elastis. Kinerja sing apik kanggo filtrasi polusi cair ing udara
2. Saka hulu menyang hilir , Kapadhetan serat diganti saka longgar dadi kompak, saengga entuk koleksi partikel jerone lengkap
3. Tahan suhu dhuwur (nganti 150ºC)
4. Kelembapan: 100% RH

Kekandelan vs Efisiensi vs Gulung Pressrue

model

Ukuran (Gulung)

kekandelan

Klasifikasi Filter

Tekanan tekanan (Pa)

W × L (m)

T (mm)

EN779: 2012

@ 1.5m / s

@ 2m / s

@ 2.5m / s

 

UC30

2.0 × 20

30

G2

20

40

70

UC50

2.0 × 20

50

G3

30

55

85

UC100

2.0 × 20

100

G4

40

70

100

 

 

 

 

 

 

 


Media: Serat kaca.
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 150Pa

Contact Formulir